Goede service en fijne producten

Proteine water werd snel en goed geleverd. Het is een fijne drank die ik zowel bij het sporten als tijdens een gewone dag kan drinken. Het smaakt fris en het is mooi meegenomen dat er eiwitten inzitten. Het is lekker en bevat weinig calorieën. Ik ben fan.

Heerlijke producten!

Tot nu toe de beste eiwit poeders die ik geprobeerd heb, ik drink zelf de Vegan en ik wil niet anders meer! Andere producten die ik tot nu toe geprobeerd heb zijn ook super! Ik blijf hier zeker bestellen. Aanrader dus!

Sneller levering!

Besteld en volgende dag in huis! Helemaal super!

Cups werken goed

Pijnlijk in het begin, doe het nu in een warm bad. Het werkt echt! Doei cellulitis

Fijne stof

Sluit mooi aan zit prima

Super lekker en makkelijk.

Ben net jarig geweest dus volgende week wil ik serieus overal op letten om zo wat kilo's kwijt te raken.

Heerlijke smaak

Eerste keer heeft gebruikt, smaakt lekker. Alleen na het drinken kreeg ik best meer trek dan normaal. Terwijl ik eigenlijk vol moeten zitten. Maar ik krijgt meteen veel energie van. Ik wil eigenlijk meer afvallen dan aankomen. Maar zodra ik het shake nam, kreeg ik altijd best trek. Terwijl ik eigenlijk ipv lunch shake nam. Dus nu besloot ik dat ik voordat ik ga sporten pas de shake neemt ipv vervanging van de maaltijd.

Heerlijk en effectief

De MKBM Slimming Powder Framboos besteld. Echt enorm lekker en effectief.

Super snelle levering met leuk extraatje.

Geweldig spul

Mega veel energie om uren lang te kunnen sporten

Billenbroek in een toffe kleur

Ik heb de billenbroek groen besteld en hij zit super fijn en de kleur is leuk! Niemand bij mij is de sportschool heeft leuke kleurtjes aan dus ik knal er lekker uit. Goede levering met een lekker cheese cake reep!

Tevreden

Zowel mijn haar als huid zie ik verbeteren door het gebruik van msm poeder.

Super lekker en geeft een boost

Super lekker en heeft goede boost

Heerlijke proteïnereep

Ben al een tijdje intensief aan het sporten en zorgen dat ik genoeg eiwitten binnen krijg, met de proteïnerepen van killerbodyfood is dat een echt lekker tussendoortje in verschillende smaken. De brownie is mijn lievelings. Lekker makkelijk voor na het sporten

Love it

Ik gebruik het voor het sporten. Geeft net die extra boost!

Fijn zuiverend

Hij zit lekker en mooi hoog

Ik had de eerste keer een gaatje in me broek had ze gemaild en heb heel snel een nieuwe gekregen hij zit lekker en hoog super fijn

Sportlegging

Zit goed snel in huis

Correct, wat beloofd wordt, verwachting waarhemaakt

Snelle bezorging, goede producten, niet te veel mails, doelgericht en wat ik nodig heb!

De proteine repen van MKBM zijn de enige repen die heerlijk zijn.

Ik was al fan van de 2 eiwitrepen in de smaken Lemon Cheesecake en Chocolate Brownie, de enige van alle merkenl die een gladde, volle smaaksensatie heeft de rest heeft een korrelige structuur als je erop kauwt. Niet te zoet precies zoals ze horen te zijn. De nieuwste smaak, Cookies & Cream is de lekkerste van de 3. Ik vind dat de Lemon Cheese cake vlak daarna komt en dan de Chocolate Brownie. De namen omschrijven duidelijk de goed gelijkende heerlijke smaken, een aanrader.

Heerlijk

Best een lekker pak maar kan beter

Het pak is van een mooie dikke stof maar pluist enorm aan de binnenkant! Ik had er een zwart hempje onder en die is verpest door de pluisjes. De trui is ook niet echt crop top valt erg lang. Jammer dat er geen elastiek in zit om hem zelf te verstellen.

Goede pasvorm en fijn materiaal

ik zal hier zeker nog eens wat kopen!

Heerlijk!

Heerlijk en verantwoord. Makkelijk voor als je snel moet!

Top sport trui

Trui valt naar maat en zit super lekker

Verrijn stuartweg 3E

1112AW Diemen