smaak is lekker

De smaak is goed, maar heb er een redelijk vol gevoel van.

Fijne maaltijdvervanger

De shake smaakt erg goed en is makkelijk in gebruik

Heerlijk pak, pastbperfect

Toen het pak binnen kwam dacht ik: wat een klein broekje! Maar éénmaal gepast zit het perfect, als een tweede huid!

Werkt perfect. Goede stoelgang.

Super snelle service

Was onder de indruk van de super snelle levering

Super lekkere repen

Heerlijke smaak!

Lekker

Ik heb veel shake van verschillende merken geprobeerd maar zijn niet lekker, echt niet mijn drank, maar mkbm shake is totaal anders ik heb het binnen gekregen zonder misselijk gevoel te hebben, dankjewel.

Onderdrukt hongergevoel

Werkt opzich prima

snelle levering, leuke attentie

Supersnelle levering, keurig verpakt en als extra attentie een fles MKBM proteïne water erbij gekregen. Ik ga vanavond mijn cups uitproberen, ben heel benieuwd hoe me dit gaat bevallen, maar gezien alle goede reviews heb ik er alle vertrouwen in dat mijn benen over een poosje een heel stuk gladder en strakker zullen zijn dan nu ;-)

Best ever !

Dit broekje zit echt fantastisch, super stevige kwaliteit en eindelijk eens een broekje dat tijdens het sporten niet afzakt , welke beweging je ook maakt! In de taille blijft tie ook stevig op z’n plek en het geeft mijn figuur precies de ondersteuning die ze nodig heeft. En dat voor die prijs, super !

Top product

Het zit goed om de benen heen het verschuift niet super product

Ondersteuning

Het helpt mij om overdag niet te snaaien naar dingen die niet goed z’n voor mijn gezonde eet patroon. De Energie die ik er van krijg vind ik fijn

Even wennen

Ik heb ze net 2x gebruikt. Wel een beetje pijnlijk, dus rustig beginnen. Het resultaat laat nog even op zich wachten. Ik hoop dat t het gewenste resultaat heeft.

Voldoet precies aan mijn verwachtingen. Netjes en verzorgd

Enige minpuntje....mijn pakketje was brievenbus geschikt ...dacht ik hahha nooit gerekent op traktatie van 1 proteïne water waardoor het niet meer door brievenbus paste hahah.. wel heel lief gedaan trouwens.

Betaalbare sportkleding

Eindelijk sportkleding die betaalbaar is. De hoodie&trainingsbroek zitten erg fijn. De sportkleding is ook erg fijn om in te sporten

lekker materiaal

lijkt alleen klein te vallen, volgende keer maatje groter bestellen.

Zeeer slecht

Na 1x dragen gat in de broek en ontzettend veel pluisjes!

Heerlijke reep!

Heerlijke reep, smaakt beetje als een Lion. Prima hoeveelheid kcal en macro's Vind alleen de cookies & cream nog lekkerder!

Geweldige kwaliteit en super snelle service

Super goede kwaliteit kleding. Maat juist. Super snelle service!

Helemaal geweldig

Super blij met de broek en de andere producten. Ik voel me zo veel meer zelfverzekerd

Effectief

Alleen staat niet hoeveel keer per dag kan gebruiken

Heerlijke sweater

Zit lekker zacht en ruim. Ik heb maat M en ben 1.78m. Erg blij mee.

Helemaal top

Goede kwaliteit, zit goed, snelle levering..

FANTASTISCH

Suuuuuper lekker!!

Heerlijke hoodie!

Superzachte hoodie! En heel leuk: hij is gecropped, waardoor hij net iets anders is dan andere hoodies!

Verrijn stuartweg 3E

1112AW Diemen