Valt klein

Mooie kleur en kwaliteit maar valt wel heel erg klein vooral de sportlegging

Goede en snelle levering

Heb het product nog niet gebruikt maar levering erg snel en netjes verpakt

Super snelle levering!

Super snelle levering en goede kwaliteit legging.

Snelle levertijden

Levering van producten zeer snel en altijd een extraatje

Mooi vallende stof. Valt niet op maat. Moet maat groter.

Super snelle levering

In de avond besteld en de volgende dag al in huis! Nog een gratis drankje bij gekregen. Top service!

Top! Super snelle levering

Laat in de avond na 22 uur besteld en gewoon de volgende dag geleverd! Leuke attentie bij de bestelling gekregen.

Snelle levering! Duidelijke producten.

Snel geleverd, goede prijs/kwaliteit, zoals verwacht.

Snelle levering legging met mooie pasvorm

Fijne fitness banden

Ik ben erg tevreden over de banden Perfecte sterkte Goed te gebruiken bij veel oefeningen

Slimming is een top product

Gebruik nu dagelijks slimming en het geeft mij een boost energie voor de dag of voor het trainen. Ook heb ik geen trek meer in snacks. Zeker een aanrader ook omdat er geen chemische rommel in zit!

Erg tevreden en kreeg een energieboost

Het werkte gelijk en kreeg meteen een energie boost ookal gebruik ik het pas 1 dag. Ik merkte gelijk verschil. Klein beetje last van tintelingen en onrustig gevoel maar dat is het zeker waard. Ik ben super tevreden en hoop nu alleen nog dat het ook mn vetverbranding gaat stimuleren.

Comfortabel en zacht

Fijne en warme joggingbroek. Valt mooi vrouwelijk. Valt goed op maat

Top!!

Bizar snelle levering en lekkere vegan shake met lekkere vanillesmaak. Goed formaat ook, echt waar voor je geld!

Heerlijke smaak

Deze maaltijdshake bevalt erg goed! Dat het vegan is merk je helemaal niet wat erg fijn is.

De crop top zit goed.

Tevreden met mijn bestelling. De top samen met een broek besteld en ze passen goed bij elkaar.

Uitstekende snelle levering

Onlangs heb ik de mealshake cookies en cream besteld en binnen een dag was deze geleverd. (Zelfs een lekkere proteïne water erbij gekregen) Heerlijke shake die ik klaar maak in de blender waardoor het een zalige romige shake word. De smaak ik lekker, ik vervang mijn lunch en ben de hele middag verzadigd. Ik ben fan!

Kwaliteit valt tegen

Broek 1x gedragen en al gescheurd. Heb de goede maat en zeker niet te klein. Maar dus toch gescheurd dus ik ben niet tevreden over de kwaliteit

Even doorbijten, maar dan wel resulaat

Het is even pijnlijk (ook wel confronterend dat je bindweefsel zo vast zit) maar als je de richtlijnen opvolgt gaat het steeds beter. Geen wondermiddel, maar in combinatie met een gezonde leefstijl en voldoende bewegen wel een manier om je huid soepeler te maken en daarmee de ‘putten’ te verminderen.

Snelle levering, goede kwaliteit

Alles word snel geleverd. Heerlijke repen en water

Slimming powder

Ik krijg meer energie voor het sporten!

Altijd top!

Bestelling altijd de volgende dag in huis, en vaak extraatjes in de doos als Kadootje altijd happy als ik hier mijn producten bestel :)

Producten voel ik me top bij.

Ik had score 10 gegeven als de telefoon opgenomen zou worden dat vind ik fijner dan mailen waar wel erg goed en snel op gereageerd wordt en vind het top dat ik melding heb gekregen dat het product wat ik wilde weer voorradig was Top. En ja de tellie ik ben van de oude stempel.

Super mooi kwaliteit

Goeie service snel geleverd

Top setje

Echt een mooie set besteld. Goede prijs en binnen 24 uur geleverd. Heel blij mee

Verrijn stuartweg 3E

1112AW Diemen