Snelle levering, snel antwoord op vragen.

Snelle levering en snel antwoord op vragen

Mijn favoriet!

Super legging! Kleur is mooi stof is goed en zit mooi om mij billen! Ik ga zeker vaker bestellen

Mijn ervaring was fijn.

Ik kon makkelijk de producten vinden en selecteren.

Op tijd

Heerlijk

Honger gevoel is minder en is lekker weg te drinken.

Snelle levering. En de producten zijn heerlijk

Lekkere reep!!

Wat een goede service. Binnen een dag in huis. En de lekkerste reep ooit!!

Mooi en een uitstekende kwaliteit!

Mooi legging van een uitstekende kwaliteit. Het geeft een mooi vorm van je lichaam.

Heerlijk

Lekkere eiwit reep.. heerlijk voordat ik ga sporten en vult goed. Ga ik zeker blijven bestellen.

Snelle service en bezorging

Ik had niet verwacht dat ik mijn bestelling al zo snel zou krijgen. Zeer tevreden.

Broek besteld, zat een gaatje in volgende dag nieuwe op gestuurd! Dat is nou service.

Het werkt echt goed, ik gebruik het nu een paar weken en zie echt resultaat! De olie vind ik iets minder lekker ruiken maar is prima. Ik raad het zeker aan!

Billenbroek zwart

Zit perfect! Maat zit goed, kleed mooi af. De broek blijft mooi zitten als je hem langer aan hebt. Zou hem echt aanbevelen!

Is erg lekker en je kan er zelfs meer mee maken dan op de verpakking staat!

Snelle levering, fijne producten.

Super!!

Is erg lekker romig en je proef echt de cookies, ben er super blij mee.

Uitstekend!

Super snelle levering! Alles word netjes vermeld via de mail. De bestelling was inclusief een smakelijke reep keurig verpakt.

Heerlijk

Super goedkoop en heerlijke smaken zonder toegevoegde troep erin

Fijne kleding en lekkere suplementeb

Ik ben zo blij als ik weer een nieuwe pot fat burger ontvang. De smaak framboos is top! Had 'm graag ook in extra strong gehad, maar wie weet komt dat nog.

Super mooi

Goede service en heerlijk product

Ik gebruik dit product al een jaar en vind het heerlijk. Vooral savonds en na mijn training

Super snel

Snel en correct!

Goede communicatie via de mail, met het verloop van de bestelling. Pakket is zeer stevig voor het beschermen van de inhoud. Producten zijn TOP!

Top top top. Heerlijke kleding, goeie foodproducten en serieuze snelle levering! Ben helemaal tevreden en echt een aanrader!

Verrijn stuartweg 3E

1112AW Diemen