Super fijn en lekker !!

Super product en doet wat deze moet doen !! Het smaakt heerlijk !! Ik gebruik dit product al een tijdje !! Echt een aanrader !

Snelle levering! Goed verpakt verzonden en top product!

De producten werden snel geleverd en de producten zaten in een stevige verpakking. De producten zijn eerlijk en bevatten een goede omschrijving voor het gebruik ervan! Ik ben helemaal tevreden!

Erg blij mee

De maat is dit keer precies goed

Levering duurde wat langer maar heel erg blij met de cupolie. Smeert goed, ruikt lekker!

Supersnelle levering

Supersnelle levering

Positieve eerste bestelling

Voor de eerste keer heb ik een bestelling geplaatst in de shop van MKBM. Dit is mij goed bevallen omdat er veel (positieve en negatieve) informatie te vinden was en ik op de hoogte werd gehouden van de verzending van mijn order. De bestelling was netjes verpakt en er zat zelf een reep bij als cadeautje. Heel attent! Een klein punt van aandacht in mijn ogen: Indien producten niet voorradig zijn waardoor de levering langer duurt is het handig om dit per mail aan de klant te laten weten.

Goede en snelle levering

Mijn bestelling in perfecte staat en snel ontvangen.

Precies wat je nodig hebt voor een betaalbare prijs

De MKBM shop heeft precies wat je nodig hebt als je wilt beginnen aan je journey naar fit en gezond zijn. Het motiveert en het is betaalbaar. En daarbij een super snelle levering. Ik kom vaker terug.

Zit lekker en ziet er heel mooi uit

Top billenbroek. De billen komen er mooi in uit en het zit heel comfortabel.

Snel, goede producten

Fijne weerstandsband ontvangen. Daarnaast 2 soorten proteinerepen besteld. Lemoncheesecake reeds geproefd. Prima reep, vind persoonlijk alleen de witte chocoloade minder lekker, Maar verder frisse reep.

goede kwaliteit

3 sterren omdat het een goede kwaliteit is en lekker zit, alleen jammer dat je petrol besteld en een groen ontvangt

Zit super fijn!

De top sluit heel mooi aan en zit heerlijk!

Super mooi billenbroek

Erg tevreden

Top aankoop, top producten, top begeleiding

Zulke lekkere repen en nog functioneel ook! Ook het protein water is lekker, orange is m'n favoriet.. Net iets minder zoet. Cuppen doe ik al even en ben zo blij met de resultaten. Je ziet en voelt verschil. En de verzorging aan m'n lichaam is sws een treat.. Dus nog een fles besteld. Ik ben nu op vakantie en mis het sporten en het cuppen helemaal, nooit verwacht... Haha. Snel verzonden en omdat iets uitverkocht was kreeg ik netjes meteen een mailtje.. Ik heb m'n flow gevonden

Erg tevreden

Een super leuke billenbroek waar je billen goed te zien zijn:)

Goede verpakking snelle verzending

Leuk om een extra reepje te krijgen om te proeven

Lekker!

Proteïne drinken en repen zijn echt heel erg lekker! Vooral de nieuwe reep is onwijs lekker.

Geweldige broek!

Mijn eerste reactie was toen ik hem aan had wauw! Ik ben gelijk verkocht en bestel gelijk nog 1 bij echte aanrader!

Supergoede service

Voor het trainen heb ik het gedronken en voelde echt verschil tijdens trainen! Ben heel benieuwd wat het resultaat is bij langer gebruik!

Eerste keer een bestelling gedaan, volgen er meer.

MKBM Super fijne broek in de toffe kleur Lila

Super broek!! Wat een mooie kleur! Ik had maat S maar de volgende word een M. Wat strak bij me buik ookal heb ik normaal altijd S. Nieuwe word besteld woehoe :)

Mooi materiaal, prachtige petrol kleur

Ik ben zeer tevreden over de kleur en het materiaal. De kleur blijft mooi nadat ik het shirt heb gewassen. Het model is erg wijd.

Verbaasd over snelle levering

Ik heb later op de avond een bestelling geplaatst en tot mijn verbazing werd het de volgende dag al bezorgd. Ik was daar heel blij mee. Product voldoet helemaal aan mijn verwachting en een high protein reep extra in mijn pakketje. Top service!

Héérlijk tussendoortje

Ik ben blij verrast door deze proteïne repen! Ik heb beide smaken en ze zijn allebei super lekker. Mijn kids vinden ze ook heerlijk als tussendoortje en dan vooral de chocolate Brownie. De lemon cheesecake is lekker fris van smaak. Beiden een echte aanrader dus!

Snel geleverd super product

Verrijn stuartweg 3E