Goed van smaak en een hele snelle en nette levering

Meteen 2 maten slanker!

Geen putje meer te zien :-) Ik ben al wat ouder en hij laat mijn figuur van vroeger terugkomen! Heb de grijze besteld. Hopelijk komen er nog wat meer kleuren dan ga ik die ook zeker kopen.

Het past perfect

Snelle levering. Hij zit perfect

Heel tevreden

Super sportbroek!!

Al verschillende merken geprobeerd maar deze is toch wel de beste die ik heb aangeschaft!!! Blijft super goed zitten.

Blij mee!

Wauw, wat een fijn product! Smaak vond ik prima, wat een energie krijg ik hiervan. Kan kracht en cardio trainen beter volhouden en mooie resultaten

Protein water is erg lekker en zo krijg je gemakkelijk je extra eiwitten binnen

Krachtig!

Nadat ik deze heb gedronken, knal ik door de sportschool, merk echt verschil als ik deze niet gebruik.

Volgende dag geleverd en ptima producten!

fijne producten.

Ze hebben fijne producten en een fijne site. De Cups zijn een aanrader.

Snelle service en fijne producten!

Ik ben begonnen met het boek killerbody. Het is goed vol te houden! Erg gevarieerd en lekkere recepten. Een goede stok achter de deur voor mij!

Hele snelle levering , netjes verpakt.

Valt klein, mooie broek

Hele mooie broek. Echter heb ik zelf altijd maat M met sportbroeken. Ook bij andere broeken van mkbm. Deze valt wel heel klein! Hij zit strak en het billeneffect is er dan niet. Maatje groter besteld dus!

Top service en producten

MKMB levert de producten super snel. Zojuist een springtouw gekocht. Springt heel fijn, is lekker licht en je kan het springtouw op lengte verstellen.

Tevreden

Mooi product, snelle verzending. Een reep bij de bestelling gekregen.

Snelle service en ook nog eens een leuke extra eitwitreep bij mijn pakketje!

Even wennen

De smaak (framboos) is even wennen. Ik gebruik het nu een aantal dagen, maar kan nog niet echt zeggen dat het iets doet.

Fantastisch lekker

Vooral de lemon cheese Cake is top. De choco brownie vond ik ietwat koffiesmaak in zitten en dat is niet m'n ding maar m'n man proefde geen koffie. Maar die lemon cheesecake, oh man mijn snoepmomentje

Snelle levering en enorm blij met de producten.

Ik ben enorm blij met de producten! Eindelijk een vegan eiwitshake die ook lekker is. :)

Fijn product voor een eerlijke prijs en snelle levering!

Heel klantvriendelijk, fijne producten en snelle levering

Beginnen in de winter

Doordat mijn lijf er erg op reageert heel veel blauwe plekken, mn op mijn benen. Geen goed idee net voor het mooie weer. Huid voelt wel zacht. Wel pijnlijk, vooral op mn benen

fijn

De sportkleding zit echt heel erg mooi

Slecht

6 weke n geleden mijn bestelling gedaan en heb hem nog niet. Na een aantal mails en telefoontjes zeggen ze dat het pakket is kwijt geraakt bij de post. Ze vragen of ik de bestelling graag alsnog wil ontvangen, "uuuhja natuurlijk ". Nu wéér een week verder en nog altijd niks in huis

Verrijn stuartweg 3E

1112AW Diemen