Goeie ervaring. Mail contact met klantenservice verliep goed. Snelle levering!

Heerlijk

Super lekker en makkelijk om te gebruiken

Snelle levering, goede kwaliteit artikelen

Snelle levering. Goede kwaliteit artikelen.

Heerlijk en doeltreffend

Wij gebruiken de MKBM proteïne bar na het sporten. Hij is niet te machtig en smaakt heerlijk

Top producten!

geweldige producten, ben er helemaal verliefd op. Raad het zeker aan.

Niet het wow effect

Zit lekker maar niet wat ik er van verwacht had. Had verwacht dat de billen meer geaccentueerd zouden worden. Maat is goed. Valt wat kleiner maar zit daardoor wel lekker aangesloten.

Een heerlijke smaak!

Makkelijk weg te drinken zonder koolzuur.

Snelle levering Top producten

Allergische reactie

Direct na de eerste innamen begon mn huid te prikken en pijn te doen. Ik heb hier een volle dag erg last van gehad.

Verslaafd

Verslaafd geworden

Super snelle levering top

Heb skimming poeder xtra Stong gekocht vandaag begonnen maar geen honger tot aan de lunche

Ik gebruik het nu een aantal weken en ik begin verschil te gaan zien

Ik ga zeker nog is bestellen

Duidelijke website, ruim assortiment wat elkaar aanvult! Drankjes en repen waren lekker en ik ga aan de slag met de nieuwe planner. Heel veel zin in

Top prosuct

Lang getwijfeld maar toch besteld en heel erg tevreden!

Top producten en fijne webshop!

Super producten. Merk veel verschil! Ook de service is top.

Heerlijk!

Wat een heerlijke repen en proteïne water! Het voelt als snoepen terwijl dat niet zo is! Wat een fantastische producten!

Snelle levering repen zijn erg lekker

Lekkere repen

Mooie roze sporttop

Mooie en fijn zittende sporttop. Valt normaal op maat. Vind de kleur erg leuk en fris. En een snelle levering! Kortom tevreden

Goed verpakt en snel geleverd

De bestelling was super snel binnen (de volgende dag al) en het boek is super inspirerend en de repen smaken lekker!!

Slimming powder is top!

Ik heb de slimming powder al meerdere malen besteld en telkens ben ik er weer tevreden mee. Je krijgt veel energie en minder zin in lekker eten. Precies wat ik nodig heb.

Mijn bestellen snel ontvangen. De billenbroek zit heerlijk!

Fijn product

Het cuppen is wat pijnlijk, hier moet je even doorheen! Mijn benen voelen zacht aan, wel blauwe plekken. Nu sinds een week bezig dus het resultaat nog even afwachten. Snelle levering

Heerlijke pannekoeken

Lekker, en simpel te maken

Besteld en volgende dag netjes geleverd. Netjes ingepakt en producten zijn qua kwaliteit super

Heb de slimming powder besteld, echt top! Zeer tevreden over de snelle levering

Verrijn stuartweg 3E

1112AW Diemen