Vrouw is er superblij mee

Goed en stevig materiaal, pasvorm uitstekend, en ze was helemaal blij dat je geen BH meer aan hoeft te doen. (O.v.m. het voorgevormde deel)

Super snelle levering. 5 euro korting op je eerste aankoop als je je inschrijft voor de nieuwsbrief. Lekkere reep gekregen als cadeautje.

Top service en heerlijke kleding!

Bij wat vragen bij mijn bestelling binnen een uur antwoord gekregen! Volgende dag bestelling in huis. Super netjes ingepakt met nog eens een lekker reepje erbij! Kleding zit top en geen doorschijnend kleding of zweetvlekken tijdens het sporten. Helemaal blij!

Vlotte aflevering

De verzending was vrij vlot, bestelling was de volgende dag al in huis. Product ruikt goed , maar de smaak is echt verschrikkelijk niet om uit te houden. Misschien kan er voor de toekomst wat aan gedaan worden. Merk wel dat ik minder honger gevoel heb.

Snel

Vrijdags besteld zaterdags in huis helemaal top

perfect!

Snelle aflevering en perfecte pasvorm

Supersnelle levering

Donderdagavond besteld en vrijdagmiddag reeds bij me thuis geleverd! Top service!

Energie voor 10

Voorheen vaak een moe lichaam tijdens het sporten, nu echt voelbaar meer energie. Slaap wel slecht, is dit bij meerdere gebruikers bekend?

Goede, snelle service

Repen zijn top, goede prijs, wordt snel bezorgd. Super tevreden mee:)

Heerlijk om in te sporten

Nu de sportscholen weer open zijn had ik nieuwe sport leggings nodig en vind dit wel een aanrader zit erg lekker maar is wel wennen vanwege de stof die ribbelt!

Merk al verschil en best lekker

Ik heb een grijze “billenbroek” en een setje cellulites cups+massageolie besteld. Binnen 2 dagen was het pakket binnen. Er zat een extra proteine bar bij. De legging is gemaakt van fijn materiaal en ook de kwaliteit-prijsverhouding van beide producten vind ik het absoluut waard!

Super!!

Fijne cups en olie,de olie ruikt heerlijk.. snelle levering.

TOP!

Mooi stevig boek. Ben er gelijk in begonnen, het is boeiend en leestlekker door.

Snel, makkelijk en voedzaam!

De pannekoeken mix is binnen enkele seconden gemaakt en bakt makkelijk. Eigenlijk heb je binnen 5 min een pannekoek op tafel. Ideaal als ontbijt voor de ochtend want het smaakt ook lekker en is super snel te bereiden. De pannenkoek smaakt ook echt als pannenkoek en vult goed.

Goede producten!

Bij Jumbo koop ik geregeld de killerbody repen en proteïne water. Daarnaast heb ik de slimming powder Xtra strong besteld, vitakruid B12, MSM poeder en nog wat producten. Ben altijd tevreden en de snelle levering is ook fijn!

Ik ben zeer tevreden. Ben keurig op de hoogte gebracht van de status van mijn bestelling en de levering was lekker vlot.

Heerlijke proteïne repen

Lemon cheesecake repen zijn echt top! Heel lekker en gelijk een boost van energie

Super comfortabel

Billenbroek zit super comfortabel. Heel snelle service. Aangename stof om dragen.

Snelle levering in nette verpakking. Nu afwachten wat product doet. Ik ben in ieder al 4 kilo kwijt door het dieet.

Gekocht omdat ik erg tevreden ben over het lifestyle-boek en over de sport kleding en alle andere producten. Ben door het boek al 9 kilo kwijt. Deze weken had ik qua voeding meer moeite maar alsnog door de poeder 1 kilo kwijt. Dus weer volop nieuw motivatie!

Heel fijn product!

Hele lekkere reep/vegan protein poeder!

Mooie stof, goede pasvorm

Kleur is anders dan die van de oudroze wafeltjesbroek (de zgn ‘billenbroek) terwijl ze op de site het wel als 1 combi draagt. Dat is jammer. Top is van dikkere stof, pads erin en de pasvorm is keurig.

Verrijn stuartweg 3E

1112AW Diemen