Ik heb het product 1x gebruikt, mijn tip om de review mail iets later te sturen. Snelle levering, helaas lekt het olie flesje, maar deze was goed verpakt. Een vriendin heeft me overgehaald! Ze was zo enthousiast over het resultaat. Het voelt nu wat beurs, hopelijk overmorgen minder voor ronde 2.

gevoelig maar goed resultaat

In het begin wel pijnlijk en blauwe plekken, maar als je doorzet geeft het een goed resultaat.

Werkt denk ik wel, maar zo vies

Ik heb het maar 1x geprobeerd. De smaak is zo vies dat het bij deze keer blijft helaas. Het lijkt wel te werken... ik kreeg een energyboost en had idd minder honger. Daarom in eerste instantie bedacht het poedertje af en toe te nemen.... maar door die smaak (en ik ben echt geen aansteller) kan ik me er niet toezeggen het nog een keer te nemen en ga ik de pot toch maar weggooien, zonde van het geld en het product :(

Er zaten gaten in.

Ik zag wat draadjes (slechte afwerking) en toen ze de broek aan had zag ik dat er gaten aan de zijkant zaten. Erg jammer want de broek stond wel mooi.

Snelle levering, mooie broek

Mijn aankoop is perfect, zit erg mooi. Ik ga er nog 1 bestellen!

heel lekker

lekker en makkelijk voor na het sporten

Perfect! Bedankt voor deze mooie sportkleding.

Zit mooi, kwaliteit is goed, echt een aanrader.

Smaak vind ik goed te doen doe een bidon water met Citroen erin en dan een schepje erbij.. heb nog geen last van hooikoorts gehad dat is echt top..

SmAkt goed en helpt mij mn gewicht op peil houden

Snelle levering en goede producten ik ben er blij mee

Mooi product!

Hoog gedoseerde pure MSM poeder, goed verpakt makkelijk in gebruik in beetje water oplossen. Nog niet eerder zo’n hoge dosering (3000mg) tegen gekomen. Snelle levering bij de webshop MKBM, zeer tevreden!

Superfijn springtouw!

Super fijn springtouw. Draait heel goed mee! En af te stellen op lengte

Heb mijn bestelling heel snel ontvangen,goed en mooi verpakt,kreeg nog een proteine reep erbij.Ik ben heel blij met mijn cellulites olie en cups,doe het iedere dag en zie wel verbetering.De olie ruikt heerlijk en goed vettig trekt goed in mijn huid.

Slecht

Helaas al kapot in de band bij aankomst!

Top product

De slimming powder drink ik in de smaak frambozen, en vind hem heel lekker. Maar vooral het feit dat hij mijn snaai gevoel wegneemt is echt top! Ik voel me ook vol energie na het drankje waardoor ik extra fit de dag door ga.

Snelle levering en duidelijke instructies, al met al een betrouwbare snelle webshop

Weinig ervaring

Ik heb het nog niet zo lang, dus kan er weinig over zeggen. En daarnaast denk ik dat in het verkeerd doe. Na die tijd tintelt/jeukt mijn huid, het doet geen pijn en ik krijg geen blauwe plekken. De olie is heerlijk! En de bestelling kwam heel snel.

Pancakes protein en casein protein vanille besteld,makkelijk in gebruik en heel goed van smaak. Hele fijne producten voor een fantastisch dieet.

Het werkt echt

Ik gebruik elke dag en ht geeft me energie en ik merk ook dat ik samen met ht sporten vet kwijt raak

Super fijn!

Super fijne weerstandsband om mee te trainen. Andere weerstandsbanden krullen constant op of glijden weg, deze blijft netjes op zijn plek zitten.

De lekkerste vegan proteïne

Ik gebruik al jaren verschillende vegan proteïne shake, maar vaak vond ik ze te machtig, te zoet of te zanderig qua smaak, maar die van MKBM vegan proteïne is tot nu toe de beste. Het is lekker luchtig, romig en de smaak is ook echt heerlijk en niet te zoet. Drinkt lekker weg! Deze is een blijvertje voor mij! Aandrader!

Snelle leverering alles inorde

Heerlijke smaak, goed te drinken. Ik merk nog geen extra energie, maar hoop dat het nog gaat werken.

Zalige olie en ook nog eens super snel bezorgd

Wat n zalige olie die super snel werd bezorgd. Ik heb het gelijk gebruikt met mijn cups. Normaal gebruikte ik druivenpitolie, maar van deze heerlijke olie had ik maar heel weinig nodig en hij verzorgt je huid geweldig. Ik zou het zeker aanraden

Snel geleverd, prima spullen.

Snelle levering De broeken zitten heerlijk en de pannekoeken smaken.erg lekker!

Verrijn stuartweg 3E

1112AW Diemen