goede webshop met snelle service

Ik kan mijn producten snel vinden via de zoekbalk en ik vind de online beschrijving erbij duidelijk en handig. De producten zijn snel bezorgd.

Erg fijne stof en comfortabel! Maar valt normaal. Ik heb meteen twee in een andere kleur besteld!

Snelle verzending, goede producten.

Duidelijke site, bestelling word snel opgestuurd.

Super snelle verzending

Snelle levering, extra attentie in pakket. Super service Top product

Motiverend

Wauw, echt super blij met deze planner! Ik zat even in een dip met afvallen maar heb nu echt een motivatieboost gekregen

Prima product!

Heerlijke boost in de ochtend op nuchtere maag! Meer energie, minder snaai gevoel! Ik word er blij van!

slecht

Ik heb op verschillende manieren geprobeerd om d pan-cake te bakken. Het wordt geen pannenkoek. Het is niet te doen

Goede producten, lekker van smaak

Eindelijk eens een lekkere eiwit shake

Ik slaap beter sinds deze tabletten

Sinds ik 2 tabletten voor de nacht neem, slaap ik beter in en door. Aanrader!

Mooi stof mooie broek

Super mooie stof en de kleur is zoals op de foto. Ik heb de broek maat verkeerd ingeschat deze mag een maat groter

Makkelijk te bestellen, snelle levering en top product!

goed product

een goed product goed te verwerken is een shake of met yoghurt en goed van smaak zeker een aanrader en voor een volgende bestelling

Zit heerlijk

Super snelle levering

Goede producten

Mwah

Ik vond het erg zoeken naar de juiste verhouding en voor ik die gevonden had was ik wel een aantal mislukte pannekoeken verder. Motiveert ook niet, moet ik zeggen :) Ik doe nu 250 ml water en 4 volle scheppen. Maar ik vind de smaak gewoon niet zo... Ik proef echt ei smaak erdoor en ik houd daar niet van :(

Mega fijn!!!!

Echt een super fijne sportlegging, je kunt er zo heerlijk in bewegen en hij zit zo mooi bij je billen. En de prijs is ook echt laag!

Top producten

Hele snelle service echt heel fijn. De extra reep die erbij zat is heel lekker en een leuke presentje, die gaan we de volgende keer mee bestellen dankje. Wij volgen het killerbody dieet (inclusief sportschema), zitten nu in de 2e week. Vandaar dat we nu ook de caseïn proteïn hebben besteld en de pancakes ,de caseïn proteïn hebben we in de smaak banaan gekozen. Het doet ons denken aan de bananen snoepjes haha dus echt geen straf om het te drinken als late night snack. Pancakes gaan we morgen proberen maar ik verwacht dat deze ook gewoon super lekker zijn. Tot nu toe dik tevreden met de producten maar ook zeker de boek

Geen aanrader!

Ondanks dat ik wel een mega grote fan ben van de dieetboeken, is dit wel een flinke tegenvaller. Het smaakt naar mijn idee heel erg chemisch (lichtesmaak van aceton/paracetamol). Op verschillende manieren heb ik geprobeerd het bij een andere gerecht zoals een smoothie of bakje kwark het er door heen te mengen. Met als resultaat dat ik vervolgens opnieuw eten kon gaan maken omdat de smaak telkens weer terug naar voren kwam. Vind het erg zonde want het was naar mijn idee ook niet heel goedkoop, ondanks dat ik mijn stinkende best doe om niet te zeuren en het naar binnen te gooien. Heb ik er na 1 week echt voor gekozen om mezelf dit niet meer op te eisen want het is echt heel vies. Als laatste minpuntje wil ik melden dat er bij mijn pot een schepje ontbrak, en voor nu niet heel erg maar de pot leek in mijn ogen 1/3 gevuld. Nogmaals wil ik wel benoemen dat de boeken wel een aanrader zijn, maar helaas ga ik verder geen supplementen meer via MKBM bestellen!

Super lekker voor in pannenkoekjes of havermout

Ik gebruik de poeder voor in pannenkoekjes en havermout overnight oats, super lekker!

Top product!

Minder eetlust en meer energie.

Top product

Gebruik het al een paar jaar, heel tevreden over

Goddelijke reep

De Lemon Cheesecake reep is echt suoer lekker. Aanrader!

De bordeau sportbroek en top gekocht beide in maat M. Supermooie kleur! En stevige stof. Beh echt blij mee.

Fijne broek en supersnelle levering

Broek zit heel fijn en heeft een goede lengte voor mij (1.75m) Hij valt voor mij iets aan de kleine kant. Ik heb normaal maat 38/40 en heb een L besteld.

Verrijn stuartweg 3E

1112AW Diemen