Heerlijke olie!

Heerlijke olie om mee te cuppen! Ben weer begonnen met cuppen en ik dacht laat ik het eens proberen met de cupolie van Faya aangezien de recensies goed waren. Geen spijt van hoor! Glijdt én ruikt lekker!!

Goed!

Snelle levering van de producten! Ik heb zowel de joggingsbroek als korte hoodie besteld in de maat s/m. De maat valt goed en het materiaal zit heerlijk zacht en is van goede kwaliteit. Ik ben 1.68, de broek is iets aan de lange kant maar doordat er een boord zit aan de onderkant valt de broek prima. De hoodie is iets korter dan ik had verwacht maar past goed, motiveert alleen meer om aan een strakkere buik te werken! Al met al superfijn setje!

De producten worden snel geleverd en zijn ook nog eens lekker. Heerlijke smaken en ga ze zeker nog een keer bestellen.

Top, snel geleverd

En nu al blauwe plekken, het werkt dus

Levering is altijd snel! duidelijke en fijne omschrijvingen van Het product!

Heerlijke repen

Vooral de lemon cheesecake is onwijs lekker

Heerlijke shake

Smaakt naar een echte vanille milkshake. Nooit klontjes. Geen chemische smaak. Vult goed. Heel erg blij mee!

Prima !

S avonds besteld, volgende dag thuis!

Heerlijke lemon cheesecake repen

Ik vind de lemon cheesecake repen zo lekker !!

Geweldige producten

Het heeft een heerlijk smaakje en helpt zeer goed tegen het hongergevoel, echt een aanrader! Ook de repen erbij helpen :)

Heerlijk!!!

Super lekker en je houdt een lang vol gevoel.

Snelle levering, goede service, Ben tevreden klant

De smaak is niet super, maar goed te doen. Het gevoel achteraf is top! Heerlijke boost voor het sporten en veel energie over!

Verassend lekker!

Ik heb de proefpakket van killer body geprobeerd. Het verbaasde me hoe lekker het was! Normaal vind ik vaak de proteïne repen smaakloos en taai maar deze repen smaken heerlijk! De orange en tropical proteïne water zijn ook een succes! Het proeft gewoon als ranja en niet water met een klein vleugje. Wij hebben nu de grotere pakketten besteld!

heeerlijk tussendoortje!

makkelijk mee te nemen, vol eiwitten en een goede smaak!

geweldig

geweldig

Doen wat ze beloven.

Duidelijke site, no nonsens! Producten zijn zoals ze omschreven staan. Repen bijzonder lekker. Broekje prima prijs-kwaliteit. Al met al zeer positieve ervaring en dat is fijn! :-)

Super snelle verzending en een fij product

Super snelle levering van de slimming powder watermeloen. Dit is mijn tweede pot heb nu een stopweek ingelast en begin volgende week weer met dit fantastische product. T stilt je hongergevoel.

Fijne overzichtelijke shop.

Snelle levering na bestelling van een superfijne billenbroek!!

pijnlijk maar de moeite waard

In het begin even stoeien met het aanbrengen van de cup. Maar heb nu de smaak te pakken (3e week bezig) en het is niet meer zo pijnlijk als in het begin.

Super snelle levering

'S avonds besteld en de volgende dag al ontvangen. Als verassing zat er ook nog een gratis killerbody reep bij in. Ga gelijk beginnen, heel benieuwd naar het resultaat. Als heel klein verbeterpuntje: iets van een bewaarzakje had ik wel handig gevonden.

Te klein

Op de site staat maat M/L, maat M geleverd. Net te klein, gelukkig ben ik op dieet en verwacht ik er snel in te kunnen.

klein busje voor prijs

klein busje voor de prijs. aub meerdere smaken voor slimming powder extra strong

Heel goed product

Heeft een boost smorgens, je krijgt geen dip ! Minder honger gevoel

Snelle reactie op vragen en snelle verzending van het product zelfs naar het buitenland.

Verrijn stuartweg 3E

1112AW Diemen