Goed en snel

Op de site staat ‘voor 17:00 uur besteld, morgen in huis’. Ik bestelde om 23:30 en had het product alsnog de dag erna in huis. Producten zijn van goede kwaliteit!

Ik krijg de pannenkoeken niet gebakken.

De pannenkoeken worden niet gaar.

Helemaal top!

Ik ben heel tevreden

Ik ben super blij met mijn aankoop past goed en zit lekker. Ook de reep was erg lekker.

Erg tevreden

Met oats heb ik mijn ontbijritueel simpel en snel om kunnen toveren naar iets vullende, gezond en snel. Zo een fijne vervanging voor zoete muesli. Ik kook het niet mAr gebruik t rauw in yoghurt, met wat vers fruit. Blij dat ik vast 2 potten heb aangeschaft.

Nu ik het binnen heb kan ik maandag beginnen met MKBM

Echt heeel lekker!!

Echt heeel lekker, de lemon cheesecake variant. En je zit er lang vol van..super!!

heerlijk protein mix

heerlijk met chocolade sojamelk banaan en blauwe bessen

Snel en netjes afgeleverd

mkbm lemon cheesecake reep

Ontzettend lekkere reep voor tussendoor

Werkt goed

Voor mij gevoel werkt het goed, ik kreeg het ook netjes verpakt thuis bezorgd.

Erg lekker maar wel duur

Ik zal ze daarom niet 2 keer per maand bestellen

!

Fantastisch Body band heerlijk om mee te trainen!

snelle verzending

Betaling snel gedaan en het pakketje was zo binnen.

Snelle duidelijke levering

Ben gek op deze broeken!

Top quality items

Ben zo blij met alles wat ik gekocht hebt. Leggins vooral are gorgeous en voelen ze zo goed.

Super snel! Vandaag besteld morgen in huis, super fijn!

Voor herhaling vatbaar!

Super snel verzonden! Donderdag op vrijdag nacht besteld, en zaterdagochtend al in huis. Dat noem ik nog eens service. Ook over het product zelf niks aan te merken. Ik ben blij!

De olie ruikt heerlijk en zorgt ervoor dat de cups makkelijk over de huid glijden. Ook onder de douche een goede tip. Het eerst wat pijnlijk, maar daar even doorheen en geeft het een prettig gevoel. Je spieren raken meer doorbloed en als het vastzit kun je dit met de cups goed los masseren.

Super fijn en ideaal product!

Ik was al lang opzoek naar iets om meer zwavel binnen te krijgen en dit product maakt zijn beloftes waar!

Geeft het lichaam echt een boost!

Echt slechte smaak.

De smaak is echt vies. Krijg het niet opgedronken!! Jammer want het is een duur product..

Verrijn stuartweg 3E

1112AW Diemen