Lekker

Ik heb de watermeloen smaak, hij is echt heel erg lekker. De geur alleen al doet je al goed.

Deze werkt !!

Alle negatieve commentaren over smaak of werking herken ik niet.. lichte tintelingen, geen echte vieze smaak, geen honger en extra energie!

schijnt door

de broek schijnt erg door

Super snelle levering en de proteïne pannenkoeken zijn hartstikke lekker.

De proteïne pannenkoeken vullen goed en zijn hartstikke lekker. Smaakt net als normale pannenkoeken en zijn makkelijk te bereiden.

Ik ben echt heel erg blij met het boek en het resultaat. Wat ik ook tof vind zijn de reacties van Faya op mijn insta stories. Extra motiverend voor mij!

makelijk mooi produckt

ik hoef geen ander wegenschaal meer raadhet iedereen aan

Heel fijn!

Gebruik het pas een week, maar merk al veel verschil!

Aanrader

Snel geleverd en fijne producten

Geweldig product!

Heerlijk tijdens een schoonmaak dag in huis.

Geweldi

Ze heeft goeie producten die geen troep zijn ze denk er goed over na wat ze verkoopt

Supersnelle levering. Duidelijke uitleg erbij. En nette prijzen . Aanrader !

Heerlijke repen

Goede smaak met goede macros

Joggingbroek en crop top, geweldig!

Helemaal verliefd op de broek en trui. Super fijne zachte dikke stof, die me ook lekker warm houdt. Het is naast dat het een fijne outfit is voor na het sporten ook gewoon een heerlijke thuis outfit en staat volgens mij ook nog sexy. Ik ga hem ook in het zwart bestellen!

Fijn product voor dagelijks gebruik

Ik moest even wennen aan de smaak. Maar na een week vind ik de watermeloen smaak lekker. Ik las veel reviews van mensen over tintelingen maar als je elke minuut een grote slok neemt en dan weer een minuut wacht, dan heb ik daar geen last van. Ik voel me er energieker door en heb minder een hongergevoel.

Goed ontbijt

Ik maak overnight ervan met amandel melk mmmmm en een banaan er door

Slechte kwaliteit broek

Er wordt veel reclame gemaakt voor de billenbroek. Ik vond het effect niet denderend. De broek is van matige kwaliteit en de tailleband en elastiek zitten lossig in de stof. Wat mij betreft een miskoop waar teveel geld voor wordt gevraagd.

Mooie kwaliteit

Zit mooi .. had nog iets strakker gemogen zelfs.. ivm hardlopen .. daar is hij niet geschikt voor.. brede banden top

Goede service, snelle verzending

Fijne product omschrijvingen, goede service en snelle verzending. Ik kom hier zeker vaker terug.

GEWELDIG

GEWELDIG !! EN SUPPPPER LEKKER, IK GA HET IEDERE KEER ALS HET OP IS KOPEN

Geen spijt dat ik dit artikel heb aangeschaft!

Je voelt echt dat het werkt... zit perfect en je voelt dat de spiertjes aan het werk zijn!

Slimming powder

Werk de Powder nog maar een week maar vind het heel erg fijn spul! Heb wel last van tintelingen/jeuk aan mijn gezicht na het drinken maar is binnen no time weg.

Makkelijk in gebruik en snel in huis!

Op woensdag besteld en donderdag al in huis! Over de werking en het effect van de MSM poeder kan ik nog niet heel veel zeggen na 1 week gebruik. Maar het is prima in gebruik en smaakt nergens naar. Wel vind ik het niet zo hygiënisch dat je echt met je handen in de pot moet om het maatschepje te zoeken. Een maatschep met een lange hendel zou iets makkelijker zijn. Verder ben ik wel echt benieuwd naar het effect op de langere termijn omdat dit voor mij een uitprobeersel is om nu eindelijk mijn onrustige huid onder controle te krijgen.

Super tevreden en enorm gemotiveerd

Ik heb nu een aantal bestellingen gedaan bij de webshop. Ook advies gevraagd en snel gekregen. Ga zo door. Fijne en mooie producten! Ik blijf klant

Super lekker

Gisteren binnen gekregen en vandaag geproefd hoe het smaakt. Erg lekker en dit beveel ik iedereen aan.

super snel en goede kwaliteit

ik kreeg de broeken snel in huis e vind ze fantastisch zitten

Verrijn stuartweg 3E

1112AW Diemen