Slechte klantenservice
januari een bestelling geplaatst, 7 januari geleverd. Tot zover alles prima. Pakje gelijk open gemaakt en helaas ontbrak 1 van de bestelde producten.
Direct een email gestuurd naar de klantenservice om dit te melden.
Op 8 januari kreeg ik het volgende bericht terug:
Bedankt voor je bericht.
Ontzettend vervelend dat jouw order incompleet geleverd is.
Ik moet dit voor je navragen op een andere afdeling, zodra ik meer weet neem ik contact met je op.
Dit kan iets langer duren dan je van ons gewend bent in verband met de extreme drukte momenteel.
Excuses voor het ongemak.
Op 12 januari heb ik navraag gedaan of er al meer bekend was en kreeg ik het volgende bericht terug:
Bedankt voor je bericht. De juiste afdeling is er nog mee bezig, het is momenteel erg druk dus mijn excuses dat het iets langer duurt dan normaal. Zodra ik meer weet neem ik contact met je op.
Op 16 januari heb ik laten weten dat ik het op zn zachts gezegd nogal bijzonder vindt dat het zo lang duurt om even op de andere afdeling na te vragen hoe of wat.
Op 18 januari kreeg ik terug:
Mijn excuses dat het zo lang duurt! Ik hoop deze week meer informatie voor je te hebben, het is extreem druk maar we doen ons best voor je.
En dat was het dan verder.
Alle begrip dat je het druk hebt in deze tijden maar het gaat er bij mij niet in dat je rond de 3 weken nodig hebt om navraag te doen bij je collega wat er mis is gegaan bij het inpakken en hoe het opgelost kan gaan worden.
Dat lijkt me een kwestie van 1 telefoontje. Of zit het andere kantoor in België en moet ze er lopend heen?
Hoe dan ook, ik was gemotiveerd door het nieuwe boek van fajah om aan de slag te gaan en heb daarom ook haar sportspullen aangeschaft om de oefeningen uit het boek te gaan doen. Dit zal ik nog steeds doen alleen niet meer met de producten van MKBM. Jammer dat je op deze manier klanten moet verliezen. Dit kan echt beter hoor!
Edit: 26 Januari heb ik een mail gestuurd met verzoek tot terug storten van mijn geld. Hier werd op gereageer