Mooie pantone voor elke gelegenheid

2 pantalons besteld. 1 was iets te krap, ruilen in de winkel en voila hij past. Ben er super blij mee

Mooie blouse

Erg mooie blouse. Ben er erg blij mee.

Mooie, leuke, betaalbare kleding. Voor alle dames is er wel iets.

Zit heerlijk, staat leuk!

Heerlijk zittende broek die ook nog leuk staat! Heb hem inmiddels in 3 kleuren.

Snelle levering eventjes verpakt

Snel geleverd en netjes verpakt. Helaas paste het jasje niet op de bovenarmen maar zonder probleem teruggebracht naar de winkel en kon daar wat anders uitzoeken of geld terug krijgen

goed verlopen.

helemaal goed afgehandeld alleen was het verschrikkelijk gekreukt!

Fijne winkel voor de wat forsere vrouw.

Omdat de pullover nog niet beschikbaar was in de fysieke winkel,heb ik online besteld. Dit duurde langer dan ik dacht.... op dag van bezorging hjng de pullover dus WEL in de winkel.

Alles prima verzorgd en lekker snel

Je wordt prima op de hoogte gehouden van de periode vanaf dat je besteld hebt tot je je bestelling binnen hebt. Kleding goeie kwaliteit en matentabel klopt.

Prachtig jasje

Heel mooi jasje uit de collectie Norah/mart visser. Helaas door het verpakken erg gekreukt. Ook geen spaarpunten toegevoegd.

Teleurstelling

Al twee keer een bestelling geannuleerd omdat het toch uitverkocht bleek .

Norahwaardig!

Ik kom graag weer shoppen in jullie winkel!!!

Positief niet altijd alle kleding even draagbaar

Grandioos!

Keurige afhandeling

Geweldig geholpen bij de winkel in Ede. 10 met een griffel.

Blij

Blij dat er een winkel is voor alle maten met zowel kleding geschikt voor aledag, kantoor en een feestjes. Personeel dat meedenkt en ook zegt als iets niet staat

Colbert

Netjes op tijd bezorgd normaal doe ik het in de winkel kopen maar was niet meer in mijn maat vandaar thuis bezorgd goed geregeld

Een snelle service

Netjes verzorgd.

Ben tevreden over de verzending. Vind het alleen jammer dat het niet meer in de winkel afgehaald kan worden. Er komen zo toch extra kosten bij.

1/2 ster is zelfs nog teveel !!!

Op 14 oktober bestelling geplaatst en zou (door allerlei logistieke issues gaven ze aan) met vertraging binnen 5 werkdagen worden geleverd. Ondertussen zijn we 7 werkdagen verder en werden vragen vanuit mij via WhatsApp, e-mail en contactformulier op de website niet beantwoord, dus (heb toch niets beters te doen!) telefonisch contact gezocht en werd me aangegeven dat ze geen idee hebben waarom mijn bestelling niet geleverd kan worden en kunnen ze ook geen concreet antwoord geven wanneer ik deze nu wel zal ontvangen. En paar TIPS om klanten te behouden: - Ben eerlijk en kom na wat je belooft! - Geef de klanten regelmatig (juiste) informatie/updates! - Jullie (logistieke) probleem mag niet het probleem van de klanten worden! - Stel een oplossing voor om het (door jullie ontstane probleem) op te lossen, bijvoorbeeld "haalt u het artikel maar in de winkel op" of "we zullen het opnieuw versturen", in plaats van klanten aan het lijntje te houden! Ik kwam erg graag in de Norah winkel in Etten-Leur en werd daar altijd prima geholpen, maar had nu (omdat ik gewoon een baan heb) geen tijd om naar de winkel te gaan en wilde een keer online bestellen, maar zal dit bij Norah echt NOOIT meer doen. ik heb nog nooit zo'n slechte online winkelervaring en klantenservice meegemaakt als hier en zou dan ook iedereen willen adviseren hier niets te bestellen!

Leuk kleding, betaalbare prijs

Maar…. De jassen en truien hebben jullie veel te kort gemaakt. De doelgroep waar jullie kleding voor maken , hebben soms een maatje meer. En die willen graag de probleem gebieden verhullen met kleding. En niet dat buik en billen erg zichtbaar zijn. Dat is jammer. Ik zelf vind sommige kleding niet mooi en ouderwets, je moet soms echt zoeken. Maar er is bij Norah wel voor iedereen iets, we hebben allemaal onze eigen smaak. De blouses die ik bij Norah gekocht heb zijn mooi en lekker zacht. Draagt erg comfortabel. De vrouwen in Drachten zijn er aardig en behulpzaam Alleen de modeshow en kleding van Norah was helemaal niks. Erg jammer.

Slechte leverservice

Kleding besteld in de winkel, vervolgens niet verteld dat de levering lang ging duren door een veranderingen in “het systeem “ contact gezocht na 6 dagen waarin werd aangegeven dat kleding verzonden zou worden, vervolgens 5 dagen daarna weer contact moeten zoeken, en nu mail ontvangen dat ze verstuurd zouden moeten zijn. Wat inhoud dat ik mijn kleding pas na 12 dagen wachten ga ontvangen, vind dit echt slechte service. Waar ik de kleding voor had besteld kon ik ze hierdoor ook niet voor gebruiken, erg jammer

Super mooi boucle vest

Ik kocht het voor mijn schoonzus in een zorgcentrum : ze was er zo blij mee, ik wist ze houdt heel erg van zwart en boucle ... dat vindt ze chique. Bovendien lekker dik en warm. Ze had het zo koud gehad.... ja als je 88 bent werkt het interne verwarmingsmotortje ook niet zo goed meer

Deze keer moet ik wel heel lang wachten op mijn bestelling

Eerder prima Nuenen beetje teleurgesteld

Lange levertijd

Heb bijna anderhalve week op mijn bestelling moeten wachten vind ik vrij lang voor iets war wel gelijk betaald moet worden! Was beloofd 3 tot 5 werkdagen!

Nog niet binnen

Nog niet ontvangen en het heeft lang geduurd voordat ik bericht kreeg dat jullie de bestelling doorgestuurd hadden

Parelweg 3a

1812 RS Alkmaar