Hetzelfde als op de foto.

Mooie broek, precies zoals op de foto. Je krijgt wat je ziet

Prima kleding

Mooie pasvorm

Mooie kleding, niet duur.

Kleding redelijk prijs , leuke accessoires en mooie fashion.

Jammer niet meer in de winkel kunt afhalen.

Jammer dat je niet meer in de winkel af kunt halen. Scheelt veel geld.

Prima winkel

Ik kan altijd passende uitfit vinden.

Kledij top!

Heel erg genoten om tussen het grote aanbod van kledij, toch 2 leuke pareltjes te vinden. Alleen was de bediening niet al te vriendelijk, en ook niet al te behulpzaam.... hetgeen in de Nederlandse vestigingen waar ik al ben geweest( Zoetermeer en Almelo )het een heeeeel vriendelijke behulpzame aangename winkelervaring was. Helaas in deze Belgische vestiging niet ... , vriendelijkheid is niet veel gevraagd en doet mensen meer kopen...

Zo als altijd goed. Mooie kwaliteit en pas vorm

top

super mooie mode, goeie maten, vlotte verzending Enkel maar lof. Ik winkel graag bij jullie.

Super klantvriendelijk en servicegericht

Zie bovenstaand

Je voelt je altijd welkom en belangrijk als klant

Mijn ervaring is dat niets te veel is voor de verkoopsters en er alles aan doen om te helpen. Chapeau, ga zo door.

Was snel bezorgd

Is heel goed

Mooie mode

Mijn ervaring met truien en tops is dat het regelmatig te kort is. En dat is jammer. Het zou fijn zijn als de truien en tops 10 cm langer zouden zijn. Hopelijk kan daar iets aan veranderen in de toekomst.

Slecht

Speciaal naar winkel gereden omdat op internet stond dat artikel op voorraad was en daar aangekomen was dat niet zo

Fijne winkel, behulpzaam, vriendelijk personeel. Goede prijs/kwaliteit. Ik kom er graag.

Op tijd maar zeer gekreukt

Bestellen en levering gingen heel vlot maar kreeg de bloes zo gekreukt binnen dat het wel een vod leek

geweldig

Besteld en snel geleverd dat noem ik nog eens service.

Zeer slecht

Slecht!!!!niet van Norah maar wel van DHL Ze liegen zeggen het zit in de brievenbus dan zeggen ze u was niet thuis en dan gelijk retour. Schandalig Ik ga ook niet meer online bij jullie bestellen want het komt toch niet aan Nu moet ik ook nog wat voor retour betalen aan iets waar ik niet aan kan doen. Dus zeer teleurgesteld

Norah is altijd goed

Norah is altijd goed!

Snelle levering!

Heb ook een artikel retour gestuurd, hopelijk wordt dit oom snel afgehandeld.

Goede service vriendelijke personeel Erg behulpzaam

Leuke kleding, goede maatvoering en fijne prijs (let wel op dat de kleding niet veel duurder wordt)

Leuke modieuze kleding en prima service qua levering

Prijs kwaliteit, oké

leuke damesmode voor hetaalbare prijs

Leuke, makkelijk wasbare kleding en regelmatige nieuwe collecties voor betaalbare prijzen

leuke damesmode voor hetaalbare prijs

Parelweg 3a