Leuke mode, goede kwaliteit en een snelle levering.

Een mooi ruim vallend overhemd

Het overhemd valt echt ruim, dus als je iets getaileerd wil, moet je deze niet nemen. een min puntje: als je de blouse in je band draagt, is de steel van de bloem een beetje kort.

Fijne website

Lastig kiezen :) Veel keuze, welke maat je moet nemen is beetje lastig altijd maar bestelde artikelen passen perfect.

Mooie kwaliteit

Trui met korte mouw stof heel fijn en soepel ziet er mooi uit en kleur ecru heel warm blij mee

Bestelling was prima. Wel jammer van de verzendkosten die niet gemeld zijn in de winkel.

Kwam op de aangegeven tijd. Prima verpakt. Kwam helemaal ongekreukeld aan.

Was helemaal goed, snel geleverd en goed op de hoogte gehouden!

Heel snel gekregen

Mijn bestelling snelben keurig ontvangen

Goede kwaliteit

Personeel uitstekend en behulpzaam

Geweldige kleding

Mooie kleding van goede kwaliteit en top service.

N0G NIETS ONVANGEN

Pakje nog steeds niet ontvangen!

Voldoet aan mijn verwachting, leuke blouse.

Ik ben ontzettend blij met deze aankoop. Mooie blouse!

Super leuke kleding dit seizoen

Fijne hulp en leuke dingen en betaalbaar

Kwaliteit/prijs goed

In de winkels, over het algemeen niet zo vriendelijk. Er staan prachtige koffiecorners. Echter alleen bedoeld voor het personeel?

Hele fijne winkel

Goede ervarin met de winkel vriendelijk personeel Leuke kleding Als ik er naar toe ga slaag ik altijd super

Helemaal blij!

De maat was niet meer in de winkel. Gelijk bestelt online en 2 later was het er al. Super!

Mooie winkel met veel keuze

Mijn hele collectie bestaat uit items uit de collectie van NORAH.

Tevreden Client.

Makkelijk bestellen en snel gelevert’

Mooie kleding voor goede prijs

Mooie winkel met mooie collectie

Super service

Alles verliep snel ben erg blij met jullie service

Heel slecht

Had een kolbert bestelt , die zo verkreukt binnenkwam , zag er niet uit . Dus terug gestuurd . Vindt het ook waardeloos, dat je nu niet kan retouren in het filiaal , wat je online bestelt hebt .

prima blouse

mooie kleurrijke blouse

Norah is een fijne winkel en online ook super service.

Heel tevreden over Norah

super kleding

vorige week 2 mooie blouses gekocht 1 hebben ze besteld via de winkel en 2 dagen erna huis ontvangen kom er zo vaak

Super winkel

Ik koop er best veel, mooie kleding, behulpzame medewerkers…gewoon een top winkel.

Parelweg 3a

1812 RS Alkmaar