Snelle verzending, kleding ziet er goed uit

Vervelend

Ik had cadeaucheque en telkens als ik die wou inbrengen en ik ging betalen was het winkelmandje terug leeg ..dit 3 tot 4 x Uiteindelijk is het dan gelukt . Ook heel dikwijls moeite om bv naar de volgende pagina te gaan bv shirts van pag 1 naar 2..je komt telkens terug bij pag.1 ..heel frustrerend . Ik ben al jaren klant en probeer zo goed als kan online MAAR eris ruimte voor verbetering en begrijp dat sommige klanten afhaken . Verder zou het VEEL handiger zijn om te werken met KLARNA gelijk in andere kledingzaken of betalen na 14 dagen .Dan ben ik en andere klanten geneigd om meer te kopen

uitstekende service

nvt

Prachtige blouse

Mooie kleur blauw en leuk model. Fijn dat het natuurlijke stoffen zijn

Super goede service

Altijd netjes en beleefd personeel wat de tijd voor je neemt

Vrijdag bestel in de winkel zaterdag in huis. Top

Makkelijk te bestellen en snelle levering.

De ene dag bestelt de andere dag al bezorgd …. Had ik niet verwacht want ik heb er wel eens meer dan een week op moeten wachten. Maar heel fijn dat dat verbeterd is, hoop dat het zo blijf!

Slecht verpakt

Helaas is niet alles in iedere winkel aanwezig. Daarom heb ik een bestelling geplaatst. Helaas kan dit niet meer in de winkel geleverd worden. Toen de bestelling via dhl geleverd werd, bleek het slecht ingepakt. Een hoek was open, nog wel in doorzichtig plastic. Niet meer terug i. Te pakken voor retour, naar winkel gebracht. Kwaliteit van de stof viel erg tegen, stugge katoen, goed om dit te vermelde bij beschrijving op de site. Niet alleen los vallend, maar bv ook stevig materiaal.

Keurig afgeleverd

Gord verpakt en op tijd afgeleverd

Kleding is top maar personeel in Turnhout is verschrikkelijk klant onvriendelijk

Zaterdag de winkel Norah in Turnhout bezocht. Had heel veel stuks in mijn paskamer hangen maar de dames in de winkel waren te druk met elkaar aan het kletsen en koffie drinken dan om mij te helpen. Ik ben in totaal 2,5 uur in de winkel geweest maar heb telkens zelf een andere maat moeten zoeken, van achter naar voren én weer terug... zij hebben mij heel goed op en neer zien lopen, ongelooflijk.... niet 1 keer vragen om te helpen. Mijn stappenteller deed overuren. Daar kom ik nooit meer terug, wat een onvriendelijk personeel. Alles was teveel; als ik vroeg naar een bepaalde broek van de nieuwe collectie of ze die ook in andere kleuren hebben zeiden ze; als hij er niet tussen hangt niet... ik heb die dan zelf uiteindelijk gevonden in rood en zwart... niet te geloven!!!!!! Ook op de vraag of ze een factuur konden maken ging dat volgens hen niet wat gewoon wettelijk wél verplicht is.

Mooie broek,goede pasvorm. Mooie blauwe kleur.

Altijd uitstekende ervaring met Norah.

Super blouse

Mooie blouse met geborduurde hartjes,kleed netjes van boven en valt mooi bij de onderkant...enige puntje kwam erg gekreukt aan

Uitstekend!

Altijd netjes verpakt en binnen een paar dagen thuis bezorgd .

Mijn bestelling werd vlot geleverd.

Norah heeft altijd iets moois voor elke gelegenheid

Goede service en mooie kwaliteit

Goed geholpen

Geweldige winkel; jammer, dat veel kleding synthetisch is!

Geweldige winkel; jammer, dat veel kleding synthetisch is!

Ziet er zo fantastisch uit, maar zit niet lekker, te dikke, stijve stof.

Altijd blij met kleding van Norah. Dit setje ziet er fantastisch uit!! Wat een leuke printen goede kleuren! Helaas is de stof erg stug van het jasje, waardoor mijn figuur heel slecht uitkomt. De broek was te lang en te wijd...anders nooit last van bij Norah..... dus helaas retour gestuurd.

Leuke set en snel gekeverd

De kleding komt overeen met de afbeelding op de website Goede pasvorm en valt op maat

precies wat ik verwachte

Heelgoed

Prettige ervaring

Shirt besteld, helaas de verkeerde maat. Kon hem zonder probleem in de winkel omruilen voor een andere maat. Prima geholpen en uitstekende service

Fijne Winkel

Makkelijk bestellen Snelle levering Mooie producten Ook voor de grotere maat