goede service, vrij snelle levering

Mooie top

Maar is goed en de top is net als op de foto schitterend!

Mooie bloes

Snelle afhandeling.

Ik kon mijn bestelde kledingstuk binnen 2 dagen in de winkel afhalen. Verrassend en dat voor de feestdagen!

Top snelle levering

Snelle levering Niet goed mag het retour in de winkel helemaal top

Super eenvoudig

Snel en makkelijk echt top !

Top winkel

Eindelijk een winkel met moderne kleding, ook voor de grotere maten.

Mooie kleding en snelle levering

Was gelijk enthousiast wat een mooie kleuren en het paste ook goed. Zelfs ook

Omdat het om een aantal artikelen ging die waarschijnlijk snel uitverkocht zouden zijn en ik geen tijd had om te winkelen, een online bestelling gedaan. Deze, omdat ik bij Norah voor de eerste keer online bestelde, met een CC kaart betaald. De artikelen zijn dan immers voor drie maanden verzekerd. Twee artikelen gehouden, een retour en een in een andere maat aangeschaft in de winkel. Wat ik echter vreemd vind, is dat online artikelen betaald met een CC kaart, niet kunnen worden geretourneerd in de winkel. Hier moet toch écht iets aan worden gedaan!?

Goed verzorgd

Snel, wordt goed op de hoogte gehouden.

Goede en snelle levering

Een een goede en snelle levering van mijn bestelling bij de winkel.

Mooi

Een fijne winkel en webshop. Mooie kleding voor een schappelijke prijs. Ik ben fan!

Prima snelle levering

Besteld online en binnen 1 week ophalen in de winkel.

Fijne winkel heel veel keuze!

Leuke betaalbare kleding!

Wanneer ik een Norah winkel binnenkom zie ik verschillende leuke kledingstukken die ik meestal ga passen. Het komt eigenlijk nooit voor dat ik zonder iets de winkel verlaat. Enne mooi voordeel, altijd maatje kleiner nemen...

Truitje besteld opgehaald in de norah winkel super fijn goed geholpen personeel aardig vg

Alles is te groot

Ik heb mijn confectie maat aan gehouden . Maar alles was te groot of te lang. Wel mooie kleding

Uitmuntend

Jullie service is echt geweldig!! Heel klantvriendelijk! Heel blij met jullie!

Mooie producten

Best snel geleverd dit keer. Echt heel mooi jasje. Broek iets te lang maar dat maak ik wel korter. Mooie kwaliteit

Hele leuke items en goede prijs

Gezellige leuke winkel…

Veel keus en ben leuk geholpen

Norah klantenservice prima in orde, DHL service dikke onvoldoende!

Vorige week contact gehad met de klantenservice van Norah. Mijn pakketje is door DHL retour afzender gegaan na een onterechte niet thuis melding. Het contact met de klantenservice via chat ging snel. Aangezien zij hier niets aan kunnen doen is er geen snelle oplossing maar Norah probeert het pakket in het magazijn te onderscheppen zodat het meteen weer naar mij verstuurd kan worden.

Fantastische aanvulling voor mijn garderobe!

Ben er erg blij j mee, zit lekker staat leuk!!

Parelweg 3a

1812 RS Alkmaar