Leuk en goed

Niets aan toe te voegen

Mooi truitje

Was prima

Norah is mijn favoriete merk meestal past het top. Uitzondering daar gelaten.

De bestelling op het filiaal laten bezorgen, op zich prima, alleen vindt ik het best dat dit er lang over doet, bijna 1 week. Maar het mag de pret niet drukken. Het artikel was netjes verpakt en door de medewerkster eruit gehaald.

De bezorging vanuit amersfoort naar Tiel heeft 12 dagen geduurd voor dat het er was

Jammer dat het lang duurde voor dat het er was

Leuke en mooie kleding. Heel veel, keuze, goede service!

Ben heel tevreden over Norah! Ik slaag er altijd voor heel leuke eigentijdse kleding. Ben al wat ouder, maar er is genoeg keuze leuke kledingstukken ,ook voor mijn leeftijd. Ben heel blij met Norah.

Super leuke jurk besteld maar helaas toch te groot. Retourneren ging makkelijk

Snelle levering, heerlijke broek

In de sale een prachtige jeans gescoord! Past perfect en levering was erg vlot

Mooi materiaal en snelle levering

Snel en mooi, dank u wel

Zeer snel bezorgd.

Norah! Altijd goed!

Ik heb items in de fysieke winkel gekocht als ook online. Op beide wijzen heb ik daar een goede ervaring mee gehad. Goede service en snel verzonden. ( het ontvangen ligt aan een andere partij maar daar is Norah wel de opdrachtgever van) De kleding is en blijft mooi.

Slechte service

Blouse gekocht in de winkel , zat een vlek in dus terug na de winkel. Ze konden hem niet bestellen in de winkel dus moest hem online aankomen. Daarbij verviel mijn kortings voucher die ik in de winkel had gebruikt + ik moest zelf de verzendkosten betalen.. winkelmedewerker deed er lacherig over en vieze blouse ging terug de winkel in. Ik wou de blouse graag dus online gekocht 3 euro duurder als ik in de winkel betaald heb + onkosten na winkel terug erg vreemd , ook personeel is veel aan t kibbelen van gang van zaken binnen de zaak

Leuke kleding, voor leuke prijzen

Leuke kleding. Gezellig personeel in Wornerveer. Prijzen zijn redelijk.

Comfortabel

Heerlijk zittende kleding, snelle levering en goede service.

Mooi optijd geleverd.

Ze zijn behulpzaam en weten wat ze doen.

Mooie site en snelle levering

Mooie site, je kunt de kleding heel goed bekijken, voorkant, achterkant, stof van dichtbij. Verder met een model erbij. Daarom goed te beoordelen hoe het staat. Top!

Via de website besteld, en qua maat omgeruild in de winkel in Leiderdorp. Uitstekende service, vriendelijk geholpen

Fijne winkel

Ik ga altijd graag naar de Norah Jammer dat de bloesjes korter zijn dan vroeger

Goede pasvorm, kwalieit prijsverhoudin topen zeerprettig personeel

Hier kom ik zeker weer.

Formidabel !

Supersnel, goede pasvorm, geweldige prijs!

Snelle en keurige bestelling

Bestellen gaat heel gemakkelijk en de verzending ging vlot!

Prima geregeld binnen een dag in huis

Maat niet in winkel binnen een dag thuisbezorgd

Snel en goed geregeld

Kleding makkelijk te bestellen en netjes geleverd. Leuke kleding

Normale maten en grote keus.

De website laat nog wat te wensen over. Vaak beperkt of overbelast. Nu ook weer kan je niet ophalen in jouw winkel. Geen info, niks.

Parelweg 3a

1812 RS Alkmaar