Te groot

Zat niet lekker,mouwen veel te dik ,te groot.

Voor weinig geld er super leuk uit zien!

Kleuren goed bij elkaar

Was duidelijk te volgen en binnen de aangegeven periode geleverd

Opgefrommeld

Kleding is mooi, maar opgefrommeld tot een bolletje was erg jammer. De kreukels zijn er niet uit te krijgen.

Altijd goed

Prima verzorgd

Bestelling zelf was prima verzorgd. Broek was echter groter dan ik gewend was. Jasje prima fit. Was een set, dus toch totaal terug gaan sturen.

De site is echt overzichtelijk, vind super snel wat je nodig hebt en ik vind het altijd een feestje om even online te kijken wat de nieuwe collectie is! Persoonlijk winkelen doe ik graag in Hengelo, personeel daar is echt mega aardig, eerlijk en behulpzaam! Onze kids zijn ook altijd meer dan welkom!

Snelle levering. Makkelijk bestellen

Mooie top

Mooie top. Keurig verpakt en snel geleverd.

Heerlijke broek, helaas bij 1,80 te lang

Had de broek echt willen houden maar bij 48 was ik bang dat de maat iets te groot was en dus te lang. 46 genomen echter nog steeds veel te lang.

Snelle levering en mooie trui

Snelle levertijd en een mooie trui, zware kwaliteit, fijne wintertrui met een ietwat chique uitstraling door de goudkleurige knopen op de schouders.

Snel in huis en handig retourneren in de winkel

Helaas was de broek niet dezelfde vorm qua pijp die ik reeds had, de ontvangen broek had wijde pijpen helaas, dus teruggebracht wat heel makkelijk ging.

Snelle levering...helaas paste niet

Fijne betaalbare kwaliteit

Erg tevreden met deze coord set. Norah heeft altijd heerlijke stoffen.

Mooi op tijd! Keurig verpakt. Precies zoals verwacht!

Simpel proces

Kiezen, klikken, bestelling geleverd, passen en helaas een item retour, maar ook dat verliep simpel

netjes verpakt snelle levering

netjes en verzorgt uit de verpakking maat klopt snelle levering kwaliteit voor een goede prijs !

Kleding was erg gekreukd

Helaas deze keer een wat mindere ervaring. Blazer was zo gekreukt dat je hem met goed fatsoen niet kunt dragen. Lijkt mij niet wenselijk dat ik hem direct moet strijken. Ook de dames in de winkel waren het met mij eens. Ook de bijpassende pantalon was zeer gekreukt

verkeerde verhoudingen

bij alle kledingstukken waren de mouwen te lang of te wijd in verhouding met het lijf. En in de winkel hangt verkreukelde kleding, geen gezicht.

Het is altijd Perfect.

Het is altijd fijn om iets te kopen bij Norah.

Bloesje nog online besteld

Via Norah winkel bloesje in andere maat besteld online. Twee dagen later thuis bezorgd!!

Snelle levering.

Mijn bestelling was snel bezorgd. De artikelen waren goed verpakt en de artikelen vielen goed op maat. Erg blij mee!

Gewoon top

Leuke kleding super leuk en kundig personeel online kopen gaat ook super goed en makkelijk

Zeer goed en modern

Snel ontvangen Moderne kleding Goed materiaal, vooral als het van katoen is

Mooie kleding voor mooie prijs

Zie boven

Parelweg 3a