Goede kwaliteit voor een redelijke prijs

Goede kwaliteit en een redelijke prijs

Netjes verpakt, snelle levering

Netjes verpakt, snelle levering

Norah is prima, maar DHL propt alles in de brievenbus

Mijn mooie zwarte blouse in een ruime zak van Norah (netjes), was enorm dubbel gevouwen in de brievenbus. Ik was thuis, maar bij DHL zijn ze te beroerd om het aan de deur af te leveren.

Mooi maar ruimvallend

Er zitten af en toe van die pareltjes in het aanbod… liefde op het eerste gezicht! Maar alles valt erg ruim uit, zelfs maatje 34.

De kleding is prima, soms erg lang.

Broeken mooie kwaliteit maar veel te groot

Prachtige broeken maar echt veel te groot, jammer! Stof en model zijn mooi. Trui gehouden leuk moet uiteraard wel iets onder zijn allemaal gaatjes

Product niet meer leverbaar

Na heel veel Norah winkels bezocht te hebben ( Almere centrum Almere buiten Bussum Deventer etc), zag ik de blouse die ik zo graag wilde hebben in mijn maat staan op de website, meteen besteld… met 2 kortingsbonnen kwam die op een leuke korting…. Ik was zo blij, als een klein kind yessss . Dat duurde een paar dagen tot ik de mail kreeg dat hij niet meer leverbaar was…. Toen ik hem bestelde waren er nog 2 beschikbaar, dat zag ik staan, de teleurstelling was dus groot!!! Daarna toch weer naar de winkel gegaan, misschien had iemand hem terug gebracht… maar nee. Zo jammer… eerst iemand blij maken en dan is ie er toch niet. Ik bestel niet meer via de website…. Kan ik ook niets meer teleurgesteld worden…. Groetjes Karin… verder ben ik heel blij met al me Norah kleding hoor….was nu ff een domper…

Super winkel, mooie kleding. Voor mij is het wel belangrijk dat het van natuurlijke stoffen is gemaakt of viscose. Liever geen polyester

Keurig

Pakket was netjes verpakt. Maar helaas was de maat niet goed. Teruggebracht naar een winkel in de buurt.

Altijd goed

Altijd ruime keuze.

Precies goed

Zelfs nog iets mooier dan gedacht

Leuke collectie

Had heel snel mijn bestelling binnen, Norah heeft een leuke collectie, ik ga liever naar de fysieke winkel, maar nu kon het even niet anders.

Zending keurig verpakt, snel geleverd en heel duidelijke communicatie.

Besteld. Betaald en door norah geannuleerd

Ik heb een blouse besteld. En betaald. Vervolgens krijg ik 4 dagen later een berichtje dat blouse niet geleverd kan worden en dan weer 2 werkdagen (waren er 3) wachten tot geld terug gestort wordt. Geen fijne ervaring.

Vind het klasse dat ik verzend kosten terug kreeg bij retour

Met 1 dag mijn bestelling binnen , super!

Teleurgesteld

Een broek besteld maat 40 ik denk dat ik een 46 heb gekregen . Ben aan huis gebonden kan niet naar een winkel .

Super leuk pak

Mooie kwaliteit en goede pasvorm. Voor zowel thuis als op stap.

Bestelling nooit ontvangen

Veel mailtjes. Bestelling nooit aangekomen. Ophaal code nooit ontvangen. Retour gestuurd naar hoofdkantoor

Voldoet aan de verwachtingen, snelle levering

Kwaliteit

Mooie collectie, kwaliteit prijs goede verhouding

Bestelling klopte en kwam netjes optijd binnen. Zeer tevreden

Snelle levering!

Niet mijn ding

Veel te groot! Mooie broek, maar staat mijniet!

Mooie en heerlijke jeans

Zit lekker en mooi.