Snelle levering, mooie blouses alleen iets te duur

Zie titel Wel een Mooie aanbieding kunnen scoren

Een heerlijke broek

Een heerlijke broek om te dragen en met veel andere kleding stukken te combineren.

Super fijne ervaring met Norah

Fijne winkel is Norah met goed passende kleding, en goede prijzen.

Bestelde te klein terstond een maatje groter in de winkel van Zoetermeer

Mooi shirt!

Super leuke kleding voor een redelijke prijs!

Heel goed!

Snelle levering, prima verpakking, artikelen goed!

Pak

Voldoet niet aan de verwachting.

Geweldig!

Makkelijk te bestellen,duidelijke matentabel en mooie kleding!

mooie bloes

Leuk bloesje voor de zomer. Zowel voor bij een spijkerbroek als voor netjes bij een zwarte broek met blazer

Goedemorgen service

Vriendelijk helpend

In de winkel besteld. En snel geleverd in de winkel. Netjes een berichtje gekregen

Kan niet beter

Mijn kledingkast ademt inmiddels Nohra. Ik vind er elke keer wel weer iets leuks!

Snel ontvangen.

Super snel en goede kwaliteit

Snelle verzending netjes verpakt. Kon in de winkel direct passen en ruilen. Prijs/kwaliteit is top.

Super mooie kleding!

De kleding is ontsettend mooi! Zit heerlijk en voor een mooie prijs! Het personeel is ook altijd weer super gezellig en behulpzaam.

Tevreden

Leuke kleding

Mooie rok, snel geleverd

Denim rok besteld. Mooie kwaliteit en kleur. Snel geleverd

Ik heb mijn bestelling laten leveren in de Norah winkel te Sluis. Gelukkig mocht ik de broek, die te groot was, omruilen voor een kleinere maat. Een vriendelijke dame heeft mij met heel veel toewijding geholpen. De nieuwe winkel te Sluis is dan ook mijn favoriet. Dankjewel Norah ik kom zeker terug

Zo fijn als het artikel klopt met de foto zodat je krijgt wat je wilt.

Ideaal, afgehaald in de winkel, zonder kosten

Bestelling online gedaan en afgehaald in de winkel, ideaal

Norah Weert is voor mij de ideale winkel. Ze denken mee, zoeken mee en geven advies. Ook als er iets niet zo mooi staat zullen ze het zeggen. Zeer vriendelijk personeel. Ik kom er graag!!!!

Voortreffelijk. Snel.

Ga graag naar een Norah winkel voor ideeën etc. Maar kon nu even niet...dus besteld, voordeel, weet mijn maten goedcfoor de winkel. Alles was perfect. Dus alles houden, wat eigenlijk niet de bedoeling was.

Jammer

Super leuke sneakers besteld, maatje groter besteld maar nog te klein. Jammer dat ze niet in de winkel verkrijgbaar zijn. Zou gemakkelijker zijn.

Parelweg 3a

1812 RS Alkmaar