Mooie blouse . Maat was goed Tevreden

Geweldige winkel

Een winkel met leuke dames kleding, wordt altijd fijn geholpen en slaag altijd voor een leuke outfit. Ook fijn dat ze grotere maten verkopen.

Snel en een heel leuke blouse

Voor de kerst nog een heel leuke feestblouse besteld. Gelukkig was het op tijd en het staat erg leuk.

Zeer goede ervaring

Heel blij met jullie collectie, alleen jammer dat de laatste bestelling die ik heb gedaan de dag erna met 50%korting op de site staat.Maar desondanks wens ik jullie een fantastisch 2025! Gr. Diny Smit.

Precies wat ik ervan verwacht

Leuke blouse zit mooi, valt goed, kan overal bij, elk jaar seizoen kan die aan.

Goed geregeld

Super geholpen

Goed geholpen, snelle levering

Prima.

Snelle levering.

Leuke kleding, snelle levering en goede service

Nvt

Favoriete kledingzaak

Norah is mijn favoriete kledingwinkel. In de sale had ik een grijsgroen vest besteld. Het online bestellen verliep soepel.

Leuke kleding, snelle levering

Ik shop altijd online. Ik ben zo slechtziend dat ik het in de winkel niet kan zien. Mar gelukkig onlinewelomdat ik de foto;s kan vergroten.

Ik heb geen ervaribg, want DHL heeft nog steeds niet geleverd.

DHL heeft het pakket nog steeds ergens in bezit.en ik kom er niet achter waar. Een nieuwe jurk met kerst of oud-en-nieuw zit er dus niet in helaas. De kleding komt dan ook retour zodra het pakket eindelijk is afgeleverd. Maar Joost mag weten wanneer dat is! Dus vooralsnog: géén aanbeveling om iets van de site bij jullie te bestellen!!

Prima verpakt en snel geleverd.

Al jaren in de winkel kijken en ook online prima shoppen.

Voor mij alleen maar Norah kleding

Uitgebreide collectie die steeds weer nieuwe items biedt Het valt wel op dat de printjes vaak op hetzelfde neerkomen met het risico dat kledingstukken veel op elkaar lijken.

snelle levering en mooie kleding

Mooie broek

Heel snel geleverd

De kledingmaten passen goed bij mij

Frisse kleuren en leuke modellen

Ondanks de drukke tijd met de feestdagen binnen 3 dagen geleverd. Zaterdagavond besteld, en nog voor Kerstmis geleverd.

Mooie kleding, valt helaas niet conform maattabel

Mooie kleding, maattabel geraadpleegd , leek vrij kleine maat dus twee maten groter genomen , truitjes en tops vallen erg kort en verschillen onderling enorm in breedte. Jurk was erg glimmend , veel te lang maar wel te breed , Ik beveel winkel wel aan, maar zou nooit meer online bestellen .

Keurig verstuurd en snel ontvangen.

Snel ontvangen en blij met de trui.

Maten afwijkend

Prima collectie maar online bestellen doe ik echt niet meer Ga wel naar de winkel En als je teruggaat naar de winkel en hebt vouchers gebruikt ben je ze kwijt!!!!

Altijd leuke kleding

Alleen jammer dat de broeken de laatste tijd zo lang worden gemaakt en ik ( 1.70m) ze altijd moet inkorten. Het zou fijn zijn als jullie 2 lengte maten standaard in het assortiment zouden hebben.

Het was anders dan ik het verwacht had

1 artikel was niet naar wens helaas prijskaartje er al afgehaald dus kon het niet meer retour sturen.

Erg tevreden met mijn bestellingen. Precies zoals op de foto. Chique en goede kwaliteit.

Heb helaas alles geretourneerd

Dit keer online besteld, Trui was te klein, ik koop altijd 42 en moet dan ruilen omdat het te groot is dus 40 besteld en dat was dus te klein en broek 42 besteld en die was veel te groot

Parelweg 3a

1812 RS Alkmaar