Superwinkel

Altijd iets van mijn gading, fijn personeel.

Prima klantenservice

Ben tevreden

Uitstekend!

Makkelijk bestellen en snel in huis.

mooi kwaliteit

En past perfect mooie mouwen erg tevreden

Altijd goed passend

Heel blij met kleding van Norah!

Snelle levering en mooie kwaliteit!

Is altijd prima, en goede service

M8jn ervaring is goed ik bestel regelmatig iets via de website

Ruim aanbod in grotere maten!

Norah is een dameskleding zaak met een groot assortiment, vooral ook in de wat grotere maten. De medewerksters in Hellevoetsluis zijn bijzonder hulpvaardig, geen moeite is teveel!

Bestelling ging prima.Ben erg blij met de artikelen

Goeie behandeling

Leuk personeel

Hele fijne winkel

Mooi assortiment en alle maten voldoende aanwezig

Super goed

Precies wat ik verwachtte

Zeer goed en snel

Zeer goed en snel

Helemaal top

Goede, snelle service!

leuke trui én de maat klopt!

Mooie truien snelle levering

Snelle levering, prima voor elkaar

Erg tevreden voor de hulp in de winkel

Tevreden ☺

Makkelijk besteld via website, kleding netjes verpakt.

Fijne winkel en ruime keuze in dameskleding die goed betaalbaar is. Het personeel is aardig en helpt je goed.

Mooie betaalbare kleding .

Top geholpen.

De verkoopster wist mij te inspireren en liet mij zien dat je ook prachtig bent met een maatje meer. Mooie winterjas gekocht en daarna nog een super leuk jasje. Top geholpen.

Tegenvaller x 2

Ik kom graag bij Norah! Altijd leuke kleding en fijn winkelen, echter ervaarde ik dat deze keer anders. De dame in de winkel (Wormerveer) heeft werkelijk geen idee wat klantgerichtheid en service inhoudt. Ten eerste een rij bij de kassa, omdat ze telefonisch 'iets moest oplossen'. Het had er alle schijn van dat het een privé-gesprek betrof, maar dat is een aanname mijner zijde. Zuchtend werd de telefoon toch maar neergelegd om de wachtenden te helpen. Al leek het meer op afpoeieren. Ik stond in de rij, omdat ik een fout had ontdekt in een Mart Visser item - er mistte een hele rij drukknopen - en wilde dat kenbaar maken aan het personeel. De dame in kwestie vond het duidelijk maar onzin dat ik daar over viel en hing het jasje vervolgens terug in de winkel. Op mijn vraag waarom ze dat deed antwoordde ze snibbig: "als iemand het koopt geef ik wel korting.." Heel bijzondere manier van omgaan met klanten als je het mij vraagt. Betreffende het jasje: kwalitatief een stuk minder dan ik gewend ben van Norah. Losse garen, goedkope stof én niet af. Jammer!

Iedere keer weer een leuke collectie

Leuke kleding, maar lastig dat de maten zo verschillend vallen

Online bestellen is hierdoor lastig. Meestal bestel ik 2 (of 3) verschillende maten van een product omdat de kleding (vaak) groter valt dan mijn eigen maat, maar dat is niet consequent, want soms valt het ook precies op maat en heel erg soms valt het zelfs klein en moet ik een maat groter hebben. Dat maakt het gewoon lastig om online een maat in te schatten. Kunnen jullie niet gewoon een bepaalde lengte/breedte aanhouden voor een bepaalde maat, zodat ik dan iig weet welke maat mij past (en dat maakt dan niet uit of dat een 34,36 of 38 gaat wezen, als ik er dan met die bepaalde maat maar vanuit kan gaan dat het dan ook past.

Parelweg 3a

1812 RS Alkmaar