Pluspunten

Perfecte website; Snelle afhandeling en levering; Goede prijs-kwaliteitverhouding

Meer leuke aanbiedingen :)

Pluspunten

Snelle levering, bestelling voldoet aan verwachtingen

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Heel slechte communicatie met de mensen van daar , op 26december pakket besteld vandaag 3 januarie nog altijd niets ontvangen , 5keer naar GLS gebeld heel onbeleef aan telefoon en telkens krijg ik amtwoord van het wordt geleverd , vandaag 3januari al een week op mijn pakket aant wachten !! Als ze zeggen dat het 2januari thuis kom dan moet het ook zo zijn , vandaag 3januari terug gebeld en nog altijd het zelfde liedje ! Als pakket vandaag nie wordt geleverd dien ik een klacht in !!! HEEL ONTEVREDEN VAN HET LEVEREN EN SERVICE !!

Pluspunten

Goede website, snelle levering. Bij retourzending werd het geld zeer snel teruggestort zonder problemen.

Geen, ga zo door!

Pluspunten

Bestelling (soundbar met subwoofer) werd netjes verpakt zodat deze niet beschadigd kon raken. Producten van goede kwaliteit.

Was fijn geweest om een mail te krijgen over uitstel van levering. Ondanks dat het de feestdagen waren en te voorspellen was dat het later zou worden, had ik hier geen bericht over gehad.

Pluspunten

Supersnelle service, zelfs met de kerstdrukte mooi op tijd geleverd. Goed verpakt.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

- goede aanbieding via "Beslist.nl" - aantrekkelijke actie met gratie wekkerradio voor naamsbekendheid - hoop op goede kwaliteit, kan nog niet beoordelen, want moet nog geïnstalleerd worden - Idem voor straks de wekkerradio

- kan nog niet beoordelen, vooralsnog goed - verdere promotie van naam en kwaliteit c.q. prijs/kwaliteit

Pluspunten

Gewoon goed.alles netjes afgewerkt

Niks

Pluspunten

kreeg bericht van Bol.com dat het maandag bezorgd zou worden maar was er zaterdag al.

is een sinterklaascadeau dus artikel nog niet gezien

Pluspunten

Komt belofte naar goede service

Pluspunten

Had een product besteld dat op tijd werd geleverd. Niks op aan te merken.

Pluspunten

Goede en duidelijke afwerking en was de goedkoopste

2 sterren: slechter dan verwacht

Als u een e-mail stuurd met het bericht dat mijn pakje is afgeleverd, zorg dan ook dat u zeker weet dat dat zo is. Ik heb namelijk geen pakje ontvangen

wij missen informatie die ons op de hoogte houdt van de status van de bestelling

Pluspunten

Prima volgens planning bezorgd. Goed verpakt

Bon op aanvraag te krijgen. Zou ook standaard meegestuurd kunnen worden in plaats van de begeleidende brief. Hoeveelheid papier blijft hetzelfde.

Pluspunten

Snelle service, Goed product.

Pluspunten

Snelle levering. Goede prijs kwaliteit verhouding.

Betere afleverafspraken maken. Nu zit je de hele dag thuis te wachten op je artikel omdat helemaal geen tijd gegeven wordt.

Vaalserbergweg 317

5628CH Eindhoven