Kon het gemakkelijk bestellen.

Vrijdag het product besteld en dat ging heel gemakkelijk ( goede website) en maandagmorgen al in thuis bezorgd. Wie wil dat nou niet. Super.

Zeer goed contact met afd. verkoop

Ben zeer netjes middels email beantwoord op mijn vragen betreffende 'n artikel.

Fantastisch apparaat

Prima apparaat en goed verpakt met alle onderdelen

top shop

prima snel en deskundig geholpen, toppi

Fijn bedrijf

Goede klantenservice, staan je vriendelijk te woord en reageren snel op de mail.

Goed advies en snel geleverd Quantis QE317 Digitale DVB-C - Radiotuner we kunnen nu weer radio luisteren werkt geweldig

Vriendelijk en behulpzaam

Snelle levering. 2e keus artikel zag er onberispelijk uit. Het zou handig zijn om bij de handleiding van Quantis QE317 Digitale DVB-C - Radiotuner - ook aan te geven dat verbinding met optische kabel een veel beter resultaat geeft: veel sterker signaal. Daarnaast zou het handig zijn als je gelijk een afhaalpunt zou kunnen kiezen,

Snel en adequaat

Zeer snelle reactie na bestelling en opsturen ervan.

Voldoet aan de verwachting

Ik ben blij verrast met zowel de kwaliteit van het product als de snelle , levering. Voor een luttel bedrag heb ik nu een volwaardige radio die digitaal geluid levert en snel is te installeren met een makkelijke afstandbediening. Aanrader.

Snelle levering en de tuner werkt perfect

Zeer goed reageert snel ik ben tevreden

goede prijzen

Een product vlot geleverd voor een goede prijs

Leveren snel en goeie kwaliteit

Had een 2e keus besteld en verwachtte een beschadigde doos en of een gebruikt product, maar alles was netjes verpakt en als nieuw binnen 24 uur geleverd. Prima

Heel tevreden met mijn digitale radio ontvanger

Snelle levering! Zeer gebruiksvriendelijk, gemakkelijk te installeren (hoewel ik er voor mijn installatie nog een scart stekker bij nodig had), mooi klein, compact kastje en voldoet aan alle verwachtingen!

Goed product

Goed product en snelle levering.

Goede en snelle levering

Goede en snelle levering

Goede ervaring

Snel bezorgt goede prijs.

Duidelijke info en keurig afgeleverd

zeer goed

duidelijke,heldere communicatie en heel vlotte levering!top!

Prima ervaring

Nokia streaming box 8010 besteld, volgende dag geleverd. Klein puntje, de iDeal betaling op de website was buggy, bij het selecteren van van je bank loopt het vast, op 3 browsers geprobeerd en uiteindelijk gelukt

Goede service en informatie bij mijn 1ste bestelling

Overzichtelijke site, goede prijs/product verhouding, snelle levering en vooral correcte informatie.

Hulpvaardig en goede service.

Mooie artikelen voor een gunstige prijs. Hulpvaardig.

Vaalserbergweg 317

5628CH Eindhoven