Super goede service

Super goede service en snelle levering

Snelle en complete levering

De site gaf genoeg informatie om de dab+ tuner aan te schaffen. De levering via gls was inderdaad de volgende dag. Het product kwam compleet met Nederlandse handleiding. Een pluspunt.

Snelle verzending, supersnel antwoord.

Op 1e kerstdag 2022 besteld. En op 28-12 was de DAB receiver binnen. Door mijn eigen fout had ik de verkeerde postcode opgegeven (mijn oude adres) waardoor t foute verzendadres op het pakket kwam te staan. Één mail gestuurd, en binnen 12 minuten kwam het antwoord. Top geregeld!!

Inderdaad de volgende werkdag bezorgd, daar kunnen andere webshops een voorbeeld aannemen

helaas bestelling teruggestuurd mijn fout retourafhandeling goed gegaan.

Fijn dat er nieuwe "gebruikte" artikelen tegen een goedkopere prijs worden verkocht.

Ontvanger werkt perfect! Ben er heel blij mee.

Snelle levering van goed product

Snelle levering van goed product

Erg tevreden over 2-de keus artikel.

Product zo goed als nieuw tegen scherpe prijs.

website GLS is ff lastiger maar bezorgadres na bestelling/bezorgorder GLS te wijzigen en is zonder problemen goed gegaan. Bestelde product gaf foutmeldingen. Mail gestuurd naar Kinq en met 2 uur teruggebeld, en kreeg ik een vakkundige toelichting. Nu contact gezocht met Ziggo en hopen dat een extra filter de fout wegneemt.

SUPERSNELLE LEVERING

Komen na wat ze op de Site publiceren

Vlotte levering

Perfecte levering

Aangenaam verrast omdat ik er vanuit ging dat het om een refurbished product zou zijn zoals vermeld op de site. Ik denk echter dat het gewoon een nieuw product is wat ik heb mogen ontvangen.

Perfecte levering

Prima !

Prima !

Snel en goed.

Door besluit van ziggo om geen FM radio meer te ondersteunen is dit een prima oplossing. Snel geleverd na bestelling en zonder problemen geïnstalleerd.

Nokia streamings box bestelt en heel tevreden. Misschien een klein puntje, via bol.com wordt ook op zaterdag geleverd en via de website van Kinq alleen op werkdagen waardoor ik langer moest wachten.

Snel en goed.

Bestelling makkelijk gemaakt en was erg snel bij mij thuis. Product aangesloten en meteen weer genieten van geruisloos radio

oké

Snel verzonden maar de bestelde refurbished android tv-box is niet helemaal goed. Anyway wel werkend gekregen dus ik houd hem.

Pakketje kwijt, kinq stuurde meteen een nieuw op

Pakketje kwijt omdat bezorger pakket in de straat had afgegeven en dit nergens doorgegeven had. Kinq stuurde meteen een nieuw pakket op, zo toch Sinterklaas kunnen vieren

Vaalserbergweg 317

5628CH Eindhoven