Moet iets te lang op mijn bestelling wachten

Ik heb meer dan een week geleden een bestelling geplaatst en heb tot hier toe nog niets moven ontvangen

Alles perfekt und super schnell

Hat alles super geklappt, bestelle gerne wieder im Shop

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Dit is de tweede keer dat ik iets bij Nailways bestel. Makkelijke en overzichtelijke site, en snelle verzending. Het enige wat voor mij nog beter kan, is een soort 'wishlist' die je kan opslaan. Zo kan je makkelijk items bewaren voor een volgende keer

Fijn befrijf

Altijd snel geleverd , goed verpakt en geprijsd ennn kadootje erbij ook altijd leuk ! Kortom heel blij en tevreden met nailways !

Prachtige plates, mooie stamping polishes, uitstekende service en dan ook nog een leuk gevulde goody bag. Nailart lovers paradise

Top , snelle levering altijd happy met de inhoud van mijn bestelling

Goede service en snelle levering. Zeker aan te raden.

Zeer ruime keus

Veel keus in stempelplaten en nailart. Goeie prijzen en snelle verzending

Fijne webshop, ruim assortiment, vriendelijke en behulpzame klantenservice

Snelle levering. Goede communicatie. Als ik 1 minpunt zou moeten noemen is dat de site niet actueel is. Het is november en er staat nog een melding van oktober op.

Behulpzaam!

Ik had geen mails gekregen van postnl en wist niet waar mijn pakje zat. Na een tijdje contact met nailways opgezocht en ze hebben me zo goed geholpen! Hier bestel ik zeker nog een keer!

Levering oké maar product minder goed gezien de verpakking

De potjes zijn zeer moeilijk te openen! De plastic die erover zit kan je niet op een deftige manier verwijderen, waardoor er een deel van product verloren gaat en alles vol hangt.

Super snelle en goede levering, ik ben zeer tevreden.

All great!

Got a nice goodie-bag with my order, arrived fast as well!

Top bedrijf

Super snel thuis netje verpakt er misten niks aan de bestelling alles zat er bij. Een aanrader is niet al te duur

Uitgebreide website met exact de producten die je nodig hebt. Alle categorieën praktisch geordend, alles is goed te vinden. Ook hele vriendelijke medewerkers! Zo kreeg ik bij een bestelling een handgeschreven tip toepasselijk op mijn situatie (had een leuke comment bij de bestelling gezet) met daarbij een gratis geschikte topcoat náást het standaard cadeau. Super tof.

Zeer correcte bezorging

Zeer snelle levering en perfecte producten

All was very good, and very fast i get my thinks, i was try all and csn tell its all is good i will order again

Kwaliteits producten en leuke goodybag, prima communicatie

Het is een ontspannend uurtje om weer op de site rond te struinen en mooie artikelen te kiezen. Dan is het wachten op de post en als een kind zo blij maak ik de doos open. Laat er nu net iets in de goodybag zitten wat ik vergeten was om te bestellen. De surprise kado’s worden met zorg uitgekozen, ze passen bij de smaak van de klant! Nailways, ga zo door, weer een dikke 10!

Mooie producten, goede prijs, snel geleverd, en attente medewerkster

Lekker een uurtje voor mezelf om op mijn gemak de website door te struinen om een keuze te maken uit het aanbod. De levering is snel, netjes verpakt en naast het uitpakken van het bestelde ook nog een verrassende goodybag. De vraag die ik stelde werd door Roosje beantwoord op de “Thank You “ kaart die bij de bestelling zat. Kortom een dikke 10 voor jullie!

Hele goeie service

Super nagellak helemaal te vreden.

Via Google bij de blog gekomen (jammer dat deze níet up to date is, zeer leuke blogs gelezen en een heerlijke avond ‘surf&shop gehad!) en vanuit de blog in de webshop beland. Eens even rustig gaan zitten om het aanbod te bekijken (wat van mij best wat meer mag zijn) en uiteindelijk een leuke bestelling gedaan voor een even zo leuke prijs. Wat ik echt super tof vind is dat je boven een x bedrag een cadeautje krijgt waarbij je zelf mag kiezen. Ik koos ervoor om het aan de werknemer over te laten, ik hou van verrassingen! Een waarschuwing op de pagina (of was het mail?) dat ze wegens drukte soms niet zo snel kunnen leveren als men zou willen. Er vanuitgaande dat het een aantal dagen kon duren was ik dan ook aangenaam verrast toen ik diezelfde dag (avond) track en trace code kreeg voor mijn levering de volgende dag! Al met al een zeer geslaagde eerste shop ervaring en mij gaan ze zéker vaker een pakketje toesturen. Chapeau voor de rustige opbouw van de website overigens!! Oh, Klein tipje ; producten uit de uitverkoop voorzien vak een korte gebruiksaanwijzing. Eenmaal uit de uitverkoop en dus niet meer verkrijgbaar is er geen informatie meer terug te halen. Tip voor andere lezers ; soms vind je hoe het moet nog op hun Facebook :)

Very happy with the super sale price

Fast delivery,good quality and cheap,thank you Nailways

Altijd goede service!

Mijn bestelling was binnen 20 minuten na het plaatsen al verzonden! Bestelling is bijna altijd de volgende werkdag in huis. Ik raad Nailways aan!

Altijd snel geleverd, goed verpakt. Met altijd een leuk extraatje! Top bedrijf.

Andere kleur

Het was hetzelfde nummer maar wel een mooie kleur .dus niet zo erg

Terp 21

1822ED Alkmaar