Zeer uitstekend.

Alles is snel toegekomen, heb een heleboel leuke cadeaus gekregen en een lieve note. Ik ben heel tevreden.

Super fast delivery

Great prices and super fast delivery to the uk!

Overzichtelijk, snel geleverd.

Ik koop er nu al jaren en ik ben altijd tevreden!

goede producten, ruim assortiment, beste klantenservice ooit en leuke prijzen!

Alles is netjes geleverd

Goed en betrouwbaar

Amazing shop!

This shop offer great products for nail art. They have good prices. You always get a gift with purchase. Fast shipping!

Excellent!

ik ben dol op de stempelplaten en vernissen die ik heb gekocht. alles was perfect en de levering was erg snel!

Topservice!

De site is overzichtelijk, de producten waren snel verzonden en goed verpakt!

Uitgebreid assortiment en snelle verzending

Er wordt ook altijd een cadeautje (of meerdere) bij gedaan, heel attent.

Super tevreden!

Super service!

leuke kwalitatieve producten

toen mijn pakketje leveringsproblemen had, hielp de klantendienst van Nailways om dit in orde te krijgen. Toen ik mijn pakketje uiteindelijk kon uitpakken, zaten er extra geschenkjes in. Erg leuk!

Very good

Good and fast delivery, everything perfect. Thank you very much!

perfekt und schnell - just perfect

Super Wäre, super schnell geliefert Super fast delivery, perfect quality

Nailtastic (als dat een woord is)

Ik heb een aantal keer gemaild voor vragen over producten en heb altijd netjes en snel antwoord gegeven. De website is erg gemakkelijk en overzichtelijk. Het leukste vindt ik eigenlijk wel dat je een cadeautje mag uitzoeken als je +50€ uitgeeft. Je mag er zelf één kiezen, maar ik krijg altijd een heel zakje vol met leuke goodies Levering is snel en het is allemaal goed verpakt. Nailways is my go to voor mijn nagelproducten en dat helemaal vanuit België.

Alles Bestens

Schnelle Lieferung nach Deutschland, es waren sogar noch ein paar kleine Geschenke im Päckchen enthalten. Würde jederzeit wieder bestellen.

Tevreden

Bestelling was snel verzonden en netjes verpakt. Ook snelle reactie op mijn vraag gekregen.

Netjes verpakt en snelle levering.

Leuk assortiment en super klantenservice!

Ik heb nog nooit een bedrijf gezien waar zo goed naar klanten geluisterd wordt. En ontzettend leuke producten. Ook fijn dat het assortiment de laatste tijd zo is uitgebeeld met leuke topmerken!

Heel snelle levering werd de dag zelf nog verzonden. En leuke gratis gifts. Producten waren goed verpakt.

Snel geleverd en meer kado's dan ik verwacht had. Volgende keer bestel ik weer hier.

super snelle levering Veel leuke dingen Zeker stemelplaten assortiment is geweldig

Best shop for nail art

Great selection of brands! Afordable and fast shipping! You always get gift with purchase! This is my favourite shop for nail art products!

Altijd goede service!

Altijd een hele goede klantenservice en snelle verzending.

Ik zeg maar één ding: Nailways? Always.

Goed verpakt, netjes op tijd en ook nog met een lief persoonlijk berichtje erbij. Top!

Heel goed snelle levering goede verzorging

Terp 21

1822ED Alkmaar