Ik heb teksten aangeleverd van een persoonlijke, niet-zakelijke aard. Daarvan wilde ik een vertaling die recht doet aan mijn schrijfstijl. Na enig heen en weer hebben we gekozen voor een opnieuw vertellen van mijn verhaal door een native speaker. dat werkte goed.
Wij hebben ca 10 technische handleidingen laten vertalen uit het Engels naar het Nederlands. Dit is goed bevallen.
Fijn om dit bedrijf als partner te hebben voor onze vertalingen. De communicatie verloopt vlot, de vertalingen zijn van goede kwaliteit en worden op tijd geleverd.
Erg blij met onze samenwerking.
Pluspunten
Het contact en betrouwbaarheid is super goed. Je wordt snel geholpen en ze denken ook met je mee!
VerbeterpuntenGeen verbeterpunten dus ga zo door!
Pluspunten
super vriendelijk,super snelle afhandeling en perfecte vertaling.
kleine slordigheden, typefouten n de factuur
Stoppen met keer op keer verzoeken indienen van linkinn en evalutie. Ik wil graag laten vetalen zonder toestand er omheen
Pluspunten
Erg snel, kwalitatief goed en prijstechnisch marktconform.
Pluspunten
Heel positieve ervaring. Goed, snel en zeer goede kwaliteit.
VerbeterpuntenIk heb vrij lang gezocht op internet naar een vertaalbedrijf. De ene doet alleen ned-engels, de andere werkt niet voor particulieren, de derde doet alleen wetenschappelijke vertalingen etc. etc. Misschien is het een verbetering om aan te geven wie de doelgroepen is/zijn, zodat vertaal. nl sneller in beeld komt bij zoekacties
Pluspunten
Prettige samenwerking. Komen afspraken na. Tonen aan dat ze een kwalitatief goed eind produkt willen leveren.
Pluspunten
snelle offerte, gunstige offerte, na opdracht netjes en snel conform afspraak aangeleverd.
Verbeterpuntennvt
Pieter Lieftinckweg 3 a