Prachtig boek

Wat een inspirerend, praktisch toepasbaar en mooi vormgegeven boek. Ben er heel blij mee! De service is ook helemaal in orde.

Geweldig om zelf een verschil te kunnen maken met je manier van kijken/zien

Mooi boek met prachtige foto’s ,duidelijk uitleg over de methode om op een natuurlijke wijze te kunnen zien.

Natuurlijk Zien geeft mij een nieuwe kijk op mijn leven.

Toen ik 18 was kocht ik het boek van Dr. Marilyn B.Rosanes-Berrett. Nu, 48 jaar later was het kapot gelezen en niet meer verkrijgbaar. Gelukkig maar. Want nu kwam ik via Google dit prachtige boek op het spoor. Alles van vroeger en nu staat erin. Ik ben zo blij. Juist nu ik 66 jaar ben en mijn ogen slechter word en ik steeds minder ga werken, kan ik dit boek goed gebruiken. Het is mijn handboek voor mijn nieuwe levensfase. Bedankt Saskia en familie. Nicolette de Boer

supersnelle levering, top!

supersnelle levering, top! Produkt prima in orde, fijn.

Mooi boek, met veel nuttige info

Fijn boek

Naast dat ik eerder al het boek had gekocht bij een boekwinkel heb ik inmiddels ook de snellen kaart gekocht. Alles verliep prima en de service was top!

Super verhelderend

Dankjewel voor het delen van je inzicht. Totaal nieuw voor mij, maar door dit prachtige, heldere boek met fantastisch mooie foto's gaat er een nieuwe wereld open. En ik pluk er nu al direct de voordelen van, want mijn zicht is al verbeterd.

Zicht is iets beter geworden, maar ik oefen te weinig

Zie ietsje beter.

gewoon goed tot normaal

snelle orderverwerking en verzending

Goede vriendelijke service

Heb het boek ‘natuurlijk zien’ gekocht. Ben al bij hoofdstuk 3 aangekomen. Het is een mooi geschreven boek. Heb er zin in om te ‘zien’ hoe mijn ogen weer op eigen kracht alle lettertjes kunnen lezen

Ik ben er van overtuigd dat het mij ook gaat lukken.

Ik heb het boek gelezen. Ik ben bezig met oefenen. Heb mijn bril afgezet. Een raster bril gekocht om de ondertiteling te kunnen zien. Ik ben 64 jaar, al 50 jaar een bril, maar ik ga er vanuit dat ik over een half jaar scherp zie. Ik ben nu twee weken bezig en volgens mij merk ik al verschil. Heel erg bedankt!

Heel veel goede tips en oefeningen.

Ik ben al vele jaren bezig met oogoefeningen ea. Ik zie al een tijd helder, maar wel dubbel (met onafhankelijk allebei de ogen). Hier vond ik geen oefeningen voor. In dit boek staat duidelijk aangegeven waar dit dubbel zien door komt én welke oefeningen ik kan doen. Heel fijn. In dit boek staan veel voor mij bekende oefeningen, maar ook heel veel nieuwe oefeningen. Alles bij elkaar een zeer compleet boek. Dankjewel!! .

Er spreekt zo veel vriendelijkheid uit.

Toen ik opeens de website van NatuurlijkZien tegenkwam, maakte ik innerlijk een sprongetje. (Ik was op zoek naar het boek in tweedehands van Aldous Huxley, The Art of Seeing) Even dacht ik nog dat ik te voortvarend was geweest door het boek 'Natuurlijk Zien' meteen te bestellen. Dit te denken was voor niets nodig. Uw vriendelijke, zorgvuldige manier van werken zorgt ook nog eens op zich voor energie. Ik ben blij dat ik u hier hiervoor kan/mag danken. Heel van harte, Riet De Maesschalck

Waanzinnig

Het boek Natuurlijk Zien ben ik op dit moment nog aan het lezen, ik vind het een erg goed boek. De oefeningen moet ik nogmaals doornemen.

Geen bril tijdens vakantie

Mijn vakantie is een mooie aangelegenheid om de theorie uit te testen in de praktijk. Niet alles is helder maar ik zie veel meer. Zonder dit boek had het nooit gekund.

Perfect!

Het boek geeft veel inzichten over het Zien. Met daarbij oefeningen, zodat je zelf kan gaan oefenen. Ik kan niet 3-d zien op leesafstand. Wat ik eerst niet kon. Nu nog oefenen voor verder weg.

Positief

Snel, persoonlijk, attent

Weet nog niet

Ik kan nog geen oordeel geven ben nog maar 14 dagen bezig

Helder en praktisch. Duidelijk en mooi vormgegeven. Heb er echt wat aan.

Blader er regelmatig doorheen. Volg de tips op en heb mijn zicht in drie weken tijd al verbeterd. Gebruik zelfs liever geen bril meer omdat het zonder bril veel meer ontspannen kijken is.

Heel mooi compleet boek

Ruim dertig jaar geleden Bates methode leren kennen in het boek van Aldous Huxley. Meerdere jaren geweigerd een bril te dragen maar zag hoewel beter nog steeds zeer beroerd. Toch weer aan de lenzen en bril gegaan. Me enkele jaren later alsnog laten laseren. Door de Bates principes red ik me nog steeds zonder hulpmiddelen al is lezen vaak lastig (ik ben inmiddels zestig). Met de oefeningen en aanwijzingen uit het boek ervaar ik nu (35jaar na kennismaking met de Bates methode) vaak maar nog niet continu, hoe mooi ik kan zien en ervaar ik hoe de oefeningen ook effect hebben op de fysieke stress in met name nek - borst. Zien met heel mijn wezen..... helder en driedimensionaal

Een prachtig boek, een echte aanrader

Het boek is direct na de bestelling opgestuurd wat ik altijd erg waardeer. Een prachtig mooi boek met veel foto’s. Maar ik heb het nog niet uitgelezen en kan het geheel dus niet overzien. Mijn grootste verlangen is zonder bril te leven en als ik vrij ben lukt dat me al heel aardig, zelfs met auto rijden maar het punt is dat ik dagelijks in mijn werk en hobby's niet zonder kan voor alle kleine details en dat maakt het lastig. Bril op bril af, vergeten af te doen en alles is weer mistig. Ik heb daar nog geen weg in gevonden maar heb het boek ook nog niet uit. Wie weet komt er nog raad. In ieder geval een aanrader als je zonder bril wilt leven!

Eindelijk iemand die ons zelfherstellend vermogen snapt

Ons lichaam kan veel, en ons zelfherstellend vermogen ook. Geen opticien of oogarts die vertelt dat met het doen van ontspanningsoefeningen je zicht echt kan verbeteren. Daarom ben ik zo blij met Natuurlijk Zien! Ontzettend bedankt.

Compleet handboek om je zicht te verbeteren

Een tijd geleden merkte ik dat mijn ogen dit coronajaar achteruit waren gegaan. Na controle bij de opticien bleek dat ik van -3,5 naar -4,5 was gegaan. Ook had ik een lichte plussterkte. Ik schrok hiervan, zo veel achteruit gegaan, alleen door veel achter de laptop te zitten! Ik ben toen gaan zoeken of er niet andere opties waren dan een sterkere bril. Zo kwam ik op het spoor van Natuurlijk Zien. Het boek is echt heel uitgebreid en beschrijft alle achtergronden van het natuurlijk zien. De uitleg is duidelijk. Er zijn veel praktische adviezen hoe je natuurlijk zien kunt toepassen en hoe je kunt beginnen. In het boek staat dat je niet meteen wonderen moet verwachten. Omdat mijn sterkte zo groot is, kan ik maar tot een centimeter of 30 scherp zien of lezen. Mijn doel is dat ik in elk geval tot een centimeter of 50-60 scherp kan zien, zodat ik alle dagelijkse taken zoals beeldschermwerk, koken etc zonder bril kan doen. Ik doe nu mijn bril zoveel mogelijk af en heb met terugwerkende kracht spijt dat ik, toen ik op mijn 14e een bril kreeg, deze meteen full time ben gaan dragen, ook om dichtbij te kijken dus. Terwijl ik toen voor dichtbij nog perfect zicht had. Maar goed, dat is nu eenmaal zo gegaan. Voor nu ga ik proberen goede kijkgewoontes aan te leren, ontspannen te kijken, veel knipperen, veel afwisselen etc. etc. Dit boek is daarbij ontzettend handig om op terug te vallen.

Bijzonder goed en duidelijk geschreven boek.

Fijn en duidelijk boek. Ondersteund door de mooiste foto’s! Heel blij dit boek te hebben gevonden.

Ik heb alleen het boek gekocht.

Het boek is een hele mooie uitgave. Duidelijk en overzichtelijk. Ik ben begonnen met de oefeningen en het werkt!

De Streekweg 24

9956PS Den andel