Pluspunten

Snelle en vlotte aflevering

Pluspunten

Snelle levering. Prima!

Pluspunten

Doen wat ze zeggen en prima service

Geen super tevreden

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Een heel fijn en behulpzaam boek!!

Pluspunten

Een fantastisch boek. wat een prachtig staaltje werk. Alleen al door het lezen van de Site heb ik mijn bril per direct afgezet (behalve bij het autorijden) en ik kan niet beschrijven hoe gigantisch positief dit mijn leven veranderd heeft.

Pluspunten

De bestelling verliep correct. Het is een mooi boek, goed en beknopt geschreven en er staan prachtige foto's in.

Pluspunten

Mooi boek met mooie foto's en uitgebreide informatie. Spijtig dat deze informatie niet meer bekend is in de samenleving, zodat iedereen met oogproblemen de kans heeft om bewuste keuzes hierin te maken... dus zeker ook een zinvol boek!

Wat fijn zou zijn dat de oefeningen die in het boek staan, net nog iets meer toegelicht worden hoe deze toe te passen bij sterk slechtziende ogen (vb -6, -7, ....). Ik moet bijvoorbeeld zonder bril bij de Snellenkaart heel dichtbij staan (10 cm ervoor) en dan kan ik enkel regel 1 en 2 lezen, echter hierdoor zijn de verspringoefeningen op deze kaart niet toepasbaar.

Pluspunten

Ik heb nog te weinig het boek gelezen om een oordeel te geven. Ik zal dat later doen.

Pluspunten

Ik vind het een zeer verhelderend boek! Veel nieuwe dingen uitgehaald. Heb het nu vluchtig/snel gelezen en ga dit in de vakantie grondig doen.

Pluspunten

Saskia heeft een fantastisch boek geschreven met alle informatie die je maar kunt wensen om zelf wat aan je zien te doen.Het boek is heel plezierig te lezen en is mooi uitgevoerd met prachtige foto's en een mooi hard kaft. Ik ben nu een paar weken bezig met de Dr Bates methode en er gaat een wereld voor me open. Het is alleen jammer dat ik dit niet 10 jaar geleden heb geweten. Er is geen enkele oogarts die mij er op geattendeerd heeft en dat is een kwalijke zaak. De methode moet veel meer onder de aandacht komen. Saskia ik wil je hartelijk bedanken voor het schrijven van dit inspirerende boek. Met vriendelijke groet. Jan Oonk

Pluspunten

Prachtig boek met praktische adviezen en veel kennis van zaken. De foto's zijn schitterend en het boek is mede daardoor een genot om te lezen. Ook fijn dat de schrijver wat dieper ingaat op de geestelijke oorzaken van het slecht zien.

Geen.

Pluspunten

Heel erg interessant, mooi vormgegeven boek, ik ben blij dat ik het heb. Er staan veel oefeningen en praktische dingen in. Het leest lekker weg. Je kan makkelijk nog eens iets opzoeken. Motiverend.

Er staan tikfouten in (ik zou ze graag corrigeren). Het boek is vanuit Saskia geschreven, een beetje meer theoretische onderbouwing en verwijzingen naar wetenschappelijk onderzoek en andere bronnen zou het boek nog interessanter maken. Het zou handig zijn als je de hulpmiddelen voor de oefeningen erbij kon bestellen.

Pluspunten

Snelle levering, mooi boek met veel informatie en praktische tips.

Pluspunten

Mooi vormgegeven boek, duidelijke inhoudsopgave, prettige schrijfstijl!

Pluspunten

Zeer snelle levering

Pluspunten

Ik heb het boek sinds maart in huis en ben de principes meteen gaan toepassen. Het beste werkte het tijdens de vakantie, wanneer je niet per se je bril nodig hebt. Ik heb sindsdien mijn bril niet meer op gehad.

Hoewel je met het boek zelf al uit de voeten kunt, is het jammer dat de schrijfster zelf geen praktijklessen geeft (althans volgens de site). Er staan echter wel tips voor docenten op haar website.

Pluspunten

Mooi kwalitatief boek. Belangrijker nog is de inhoud. Praktisch en volledig. En de methode heeft echt effect. In de eerste week merk je direct resultaat.

De Streekweg 24

9956PS Den andel