Hebben dit kussen voor ons dochtertje gekocht omdat ze al een tijdje een kussen wou zoals wij ook hebben. Heb er voor haar ( 7 jr) drie bekers uitgehaald en ze heeft al een paar keer gezegd dat ze nu echt super lekker slaapt. Ik kan het zelf echt iedereen met nekklachten aanraden!
Lang gezocht naar het goede kussen voor mijn nek klachten , ik had een latex kussen maar had een allergie reactie en dan na lang zoeken voor een stabiel kussen te vinden ! Dit is ook een vast kussen , voor mij super !
Buiten het feit dat ik het ontzettend hygiënisch vind. Is het lig comfort super. Ik had altijd het kleinere kussen wat ook prima was. Nu hebben we beiden kingsize en zijn zeer tevreden.
Ik was al lang op zoek naar een goed kussen, en dan liefst een zo duurzaam mogelijke. In het boekweitkussen vond ik beide. Voor ik bestelde had ik erg prettig contact met Anouk, zij adviseerde ondanks mijn lengte (lang) het traditionele formaat. Ik slaap er nu 1,5 week op en ik begin te wennen aan het geluid. Dat is het enige nadeel dat ik ervaar. Als je eenmaal ligt is het wel stil. Wat ik erg prettig vind is dat je hoofd in positie gehouden wordt, waardoor je kan ontspannen. Ook blijft het in tegenstelling tot bijna alle andere kussens op hoogte. Heel fijn als je brede schouders hebt en op je zij slaapt. Het is een vrij hard kussen maar ik heb nog niet één keer een pijnlijk oor gehad. Als je maar met je hand een goed kuiltje maakt. Ik heb een vrij strak heel klein kussensloop (had ik nog), dat zorgt voor betere vormbaarheid en steun dan als ik een grotere sloop om het kussen doe. Ik heb dus geen ervaring met de slopen van Boekweitkussen, maar die zijn vast ook prettig. Wat ook fijn is dat je gelijk de vullingen kunt bijbestellen, dan ben je voor heel wat jaartjes klaar. En dat allemaal duurzaam. Mijn complimenten aan Boekweitkussen!!
Nu gebruik ik het boekweitkussen een week, en ik moet zeggen dat ik na sceptisch te zijn, wel zeker overtuigd ben. Het kussen past zich aan naar je houding, maar zakt niet " door" , waardoor je wel een stevige tegendruk hebt die ervoor zorgt dat alles comfortabel ligt. Ook had ik schrik dat het kussen zou vervormen zoals een kersenpitkussen, maar het blijft perfect. Een aanrader dus! En dat van een 27jarige mama.
Nadat mij man twee jaar geleden al was overgestapt op slapen op een boekweitkussen is mijn zoektocht van jaren naar een perfect kussen gestopt. Van alles geprobeerd. Honderden euro’s uitgegeven. En nu een kussen gevonden dat echt aan mijn slaapwensen voldoet. Wat een geweldige toevoeging aan mijn nachtrust.
Tot mijn verbazing bleek het een erg klein kussen te zijn waarvoor ik diverse nieuwe slopen moet gaan kopen! Er wordt één sloopje bij geleverd maar dat is dan spierwit en past nergens bij. Waarom worden de afmetingen niet vermeld bij de koop?? Waarom wordt nergens vermeld waar je gekleurde slopen van dit vreemde formaat kan kopen?? Het kussen ligt gelukkig wel erg goed .
Beste Jotten, Bedankt voor je review, wij zijn blij te lezen dat het kussen bevalt. Een van de redenen dat het kussen goede ondersteuning biedt, is juist het formaat. Ik zie dat je het traditionele Japanse formaat hebt besteld, een formaat dat ideaal is voor de meeste volwassen rug- en zijslapers. We hebben ook een Europees (kingsize) formaat. Echter, we adviseren dit formaat wanneer je groter bent dan 1.80 m en/of brede schouders hebt en veelal op je rug of zij slaapt. Aangezien je aangeeft dat het Japanse formaat qua slapen bevalt, adviseren we dan ook niet te kiezen voor een groter formaat. Uiteraard heb je 30 dagen proefslapen en mag je deze keuze zelf maken. Wat betreft het aangeven van het formaat van het kussen: dit doen we op diverse plekken op de productpagina van onze webshop, zoals in de afbeeldingen, bij de specificaties en bij de extra informatie onder "Wanneer kies je voor een traditioneel Japans formaat?". Verder wordt het onderwerp op meerdere plekken binnen de webshop besproken. Uiteraard willen we altijd verbeteren en horen we graag waar je bijvoorbeeld de afmetingen had willen terugzien. Dan kunnen wij dit meenemen in onze optimalisaties. Verder focussen wij ons op boekweitkussens en verkopen wij geen losse slopen in andere kleuren. Wat wij terugkrijgen van klanten, is dat ze de huidige (grotere) sloop om het kussen gebruiken. Sommigen laten deze op maat maken bij een naaiatelier. Wij zijn niet op de hoogte van een winkel of webshop die kussenslopen in andere kleuren aanbiedt in dit formaat. Mocht je nog vragen hebben, dan horen wij het graag.
Na 15 jaar van het kussentje genoten te hebben en veel plezier van hebben gehad,heb ik een nieuw kussentje aangeschaft en deze voldoet ook weer aan mijn eisen,geweldigwii raden het een ieder aan.
Het boekweitkussen was niet voor mij, maar voor mijn moeder van 96. Ik slaap al jaren op een boekweitkussen en het ligt heerlijk. Tijdje ander kussen geprobeerd, maar weer terug gekeerd naar het boekweitkussen. Beweegt met je mee, goed voor je nek en schouders en niet zo warm. Prima. Mijn moeder had ook wat nekklachten, dus voor haar ook een boekweitkussen aangeschaft en ik hoor zeer tevreden berichten. Ze is er blij mee. Was ook snel gewend. Top...
Ben een moeilijke slaper en het oude kussen was echt op, heb heel erg getwijfeld. Het ligt heerlijk heb wel wat boekweit uit het kussen gehaald, echt op maat voor mij.
Eerste week kon ik niet goed wennen…lastig, hoorde de boekweit knisperen en kon juiste houding niet vinden Maar nu 2 weken later kan ik niet meer zonder, sta ‘s morgens op met minder schouderpijn
Ik zocht een klein boekweitkussen voor thuis en vond 'm een paar weken geleden bij deze shop zowel als reiskussen, maar ook als kinderkussen (kon 't verschil online eerlijk gezegd niet ontdekken ;-) Hij ligt in ieder geval prima en bijbehorende kussensloop past ook goed. Niet al te strak zodat je het kussen nog helemaal naar de holte voor je hoofd kunt vormen. Ik ben er tot nog toe heel tevreden mee.
Al meer dan 20 jaar slaap ik op een boekweitkussen. Dat zegt genoeg. Het is echt een fantastisch product. Ik kan het iedereen aanbevelen. De afgewerkte boekweitdoppen strooi ik uit in de compostton of in de tuin. Ik hoop dat ik uw vraag m.b.t. mijn ervaring hiermee voldoende heb beantwoord. Met vriendelijke groeten, Henk Geerlings
Ligt lekker, vormt zich goed, is rustgevende...............maar bovenal; het slaapt lekker.
Ik vind het fantastisch dat je als nieuwe gebruiker van een boekweit kussen de kans krijgt om je kussen uit te testen en als het slapen niet lukt je kussen terug te sturen - proberen dus maar
Originele beoordeling
Levering gebeurde correct - mogelijkheid wordt geboden om te testen of je op het kussen kan slapen - lukte me niet dus kussen terug gestuurd - mail gestuurd waarop geen reactie- telefoon wordt afgewezen- geld biet terug gekregen- graag actie !!!
Heel snel verzonden en goed verpakt zonder te veel verpakkingsmateriaal.
Ik gebruik al jaren een boekweitkussen maar vind dit kussen precies toch net de klein waardoor ik het niet kan positioneren rond mijn nek zoals ik gewend ben. Levering en kwaliteit van het product zijn prima. Maar ik keer terug naar mijn oude kussenhoes met nieuwe vulling van bij jullie.
Hoi Elke, Bedankt voor je review! Ik zie dat je een traditioneel Japans formaat kussen hebt besteld. We hebben ook kussens in een maat groter; hiervoor kun je het kingsize model bestellen. Misschien past dit kussen beter bij je. Uiteraard helpen we je graag met advies over welke maat het beste bij je past. Stuur ons een e-mail via [email protected] voor verdere hulp. Je hebt altijd 30 dagen gratis proefslapen en kunt het kussen dus zonder problemen ruilen voor een grotere maat. Laat ons weten als je hiervan gebruik wilt maken. Met vriendelijke groet, Klantenservice Boekweitkussen.nl
Kussen aanbevolen door mijn schoonbroer. Inderdaad na een paar nachten, minder nek en schouderpijn.
Het kussen is erg fijn! En het kwam snel aan. Alleen de verpakking is hilarisch! Er zaten plastic zakjes in , dat is helemaal niet nodig voor een kussen toch? En een aanslagje op het milieu. Terwijl jullie een mooi natuurproduct verkopen! Verder heel tevreden!
Ik slaap al meerdere jaren met een boekweitkussen, ik kan niet meer zonder!
Heb het al meer als een week maar of het beter is dan al mijn andere kussens kan ik niet zeggen. Nog even afwachten
Ik heb eerder besteld jaren terug, en zou dit in de toekomst weer doen. Precies de kussens die ik zoek, en van goede kwaliteit. Snel geleverd. Eerder meldde ik in een review dat de korting verkeerd berekend zou zijn, maar dit was een misrekening van mij, en niet de shop.
Beste Marco, Bedankt voor je review, fijn te lezen dat het precies het kussen is waar je naar op zoek was. Zoals we per mail met je hebben besproken was de korting gewoon berekend. Veel plezier met je kussen.
Originele beoordeling
Ik heb eerder besteld jaren terug, en zou dit in de toekomst weer doen. Precies de kussens die ik zoek, en van goede kwaliteit. Snel geleverd. Een actie met extra korting is wel verkeerd doorberekend bij het afrekenen. Er is niet gereageerd op mijn opmerking daarover.
Ik slaap al jaren op een boekweit kussen. Vandaar dat ik mij nu een xl heb aangekocht. Zelfs als ik op vakantie ga gaat jet kussen mee. Ideaal voor mijn nek andere kussens geven niet de nodig steun zoals een boekweit kussen. Deze xl is nog leuker en raad iedereen aan die last heeft met kussens een boekweit te proberen. In het begin een beetje raar maar al gauw wordt je dit gewoon en zijn andere kussen veel te zacht en geven smorgens nekpijn. Dus nogmaals boekweit kussens zijn top !!!!
Ik heb al jaren zo’n kussen en ik heb dus pas een nieuwe gekocht. D’r is een nadeel vind ik, de hoes die wordt na verloop van tijd vies door dat de boekweit afgeeft en het ziet er niet uit. Kan helaas geen hoes krijgen alleen maar een sloop. zou aardig zijn als die hoezen te koop zijn met de rits. Verder is het een perfect kussen. Je nek wordt goed ondersteund. Je moet er wel even aan wennen. Sommige mensen vinden het te hard maar als er aan ben gewend dan wil je niks anders meer.
Kwaliteitsvol kussen, heerlijk zachte overtrek & zeer ruim voldoende navulling. Top! Infomails & gebruiksaanwijzing zijn een leuke extra.
Beekstraat 54
6001 GJ Weert
boekweitkussen.nl staat garant voor kwaliteit en service. Met trots en aandacht maken wij al 15 jaar lang natuurlijke gezondheidsproducten. Wij onderscheiden ons door het gebruik van eerlijke en natuurlijke, biologische materialen en hechten daarbij veel waarde aan duurzaamheid, kwaliteit en esthetiek. Wij garanderen topkwaliteit tegen een gangbare prijs. Met onze behulpzame klantenservice voorzien wij je graag van persoonlijk advies. We zouden van je willen horen hoe jouw ervaring met onze service en producten is. Zodoende kunnen wij blijven verbeteren, en kunnen toekomstige klanten beter tot een keuze komen. Alvast hartelijk dank!