Pluspunten

Snelle levering en een mooi en duurzaam product

Pluspunten

Fijne sfeervolle website. Mooie producten. En zeer snelle levering.

Pluspunten

Dik in orde

Pluspunten

Snelle levering, duidelijke berichtgeving en goede producten

De meegeleverde papieren zak mag iets groter zijn.

Pluspunten

prima verzorgd produkt , klantvriendelijk

Pluspunten

Met de feestdagen was de zending wat later. Maar het kussen was wat ik ervan verwachtte: onmiddellijk bruikbaar en vast en stevig genoeg om mijn moede hoofd op te leggen en heerlijk te slapen.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Mijn eerste ervaring is dat het kussen veel te vol zit met boekweitdoppen en daardoor hard is. ik ga er een (flink) deel uithalen en hoop dat het dan voor mij het juiste kussen gaat worden. Beoordeling wordt erg snel om gevraagd.

Pluspunten

Snelle service, afspraak is afspraak, prettig

Pluspunten

Zeer snelle reactie op de bestelling en alles correct afgehandeld.

geen

Pluspunten

Weer een mooi en goed afgewerkte kussen met meer dan genoeg vulling. Weer heerlijk slapen op een boekweit kussen. Goede en snelle afhandeling. Echte aanrader.

De papieren zak is een mooie suggestie maar werkte bij niet omdat hij al direct boekweit "lekte" door een gaatje in de zak.

Pluspunten

Goede afhandeling,snel geleverd

Pluspunten

Kan ik weinig over zeggen,heb bij dit bedrijf nog maar een bestelling gedaan.Wel is deze bestelling netjes en goed afgehandeld.

Pluspunten

Correcte, snelle levering, goede verpakking. Ik ben blij met de rits, die het mogelijk maakt de hoeveelheid vulling naar smaak aan te passen. Heel goed dat het kussen bij levering propvol is. Zeer attent is de papieren zak die is meegeleverd om vulling in op te slaan.

Pluspunten

Uitstekende afhandeling van de order, uitstekend product, een boekweitkussen is echt een aanrader voor beter slaapcomfort.

vooralsnog geen

Pluspunten

Duidelijk snelle service

Sinds 20 jaar heb ik n whiplash en slaap ik op het sobakawa kussen destijds. Helaas niet meer orgineel te vinden dus al tijden gebruik makend van alternatieven. Jullie boekweit kussen komt in de buurt maar is veel te dik dus dat zakje erbij is een goede oplossing. Hoop dat het vinden vd juiste maat in t kussen niet te lang zal duren.

Pluspunten

Goede levering. Perfect product.

Pluspunten

Kreeg meer dan ik bestelde. Kussen was super gevuld zodat ik het kon aanpassen aan eigen behoefte. Extra kussensloop en zelfs aan paperbag voor resterende doppen had men gedacht !!

Pluspunten

Precies wat ik zocht. Prima kussen en zeer vlotte levering!

Pluspunten

Mooi aanbod, uitstekende kwaliteit producten, snelle levering.

Beekstraat 54

6001 GJ Weert

Over Boekweitkussen.nl

boekweitkussen.nl staat garant voor kwaliteit en service. Met trots en aandacht maken wij al 15 jaar lang natuurlijke gezondheidsproducten. Wij onderscheiden ons door het gebruik van eerlijke en natuurlijke, biologische materialen en hechten daarbij veel waarde aan duurzaamheid, kwaliteit en esthetiek. Wij garanderen topkwaliteit tegen een gangbare prijs. Met onze behulpzame klantenservice voorzien wij je graag van persoonlijk advies. We zouden van je willen horen hoe jouw ervaring met onze service en producten is. Zodoende kunnen wij blijven verbeteren, en kunnen toekomstige klanten beter tot een keuze komen. Alvast hartelijk dank!