Prima kussen en snelle bezorging

Ik moet nog steeds een beetje wennen aan het kussen maar dat komt helemaal goed! Het slaapt heel goed.

Prima bestelproces

Afrekenen en versturen ging prima. Het bestelde artikel werd keurig volgens afspraak bezorgd. Helaas wel een mismatch tussen de productbeschrijving en hetgeen ik verwachte besteld te hebben. Daardoor was er een noodzaak het product retour te sturen. Daar was een kleine herinnering voor nodig maar daarna is het ook goed opgelost. Daarom geen 9. Maar een 8 is nog steeds netjes.

Eindelijk kan ik goed slapen

Het kussen neemt een natuurlijke vorm van je hoofd en schouder aan. Ik heb inmiddels 6 andere kussens gehad, maar dit kussen past het beste bij mij. Ik ben hier echt heel blij mee. #dankbaar Snel besteld en snel geleverd. Ruikt ook nog eens goed. Perfect dat je iets meer vulling bij krijgt. Je kan er altijd naar wens iets uithalen.

Super tevreden!

Kussen is top, komt overeen met wat site beschrijft. Service en persoonlijk contact met t maken van een keuze is super.

Uitmuntend producten en een prima shop

Had eerste instantie via via besteld, daarna de vervolg bestelling, wat allemaal perfect verliep. De kwaliteit van de producten is aanzienlijk beter dan wat ik ooit gehad heb. Zowel de kwaliteit van het boekweit kussen zelf is perfect..als zo de kussensloop ook perfecte kwaliteit. De prijs kwaliteit verhouding,...het is zeer zeker het geld waard!!!

Formidabel

Sinds ik op mn Japanse kussen slaap en dat is nu n klein maandje ,zijn mn nek en schouder spanningen bijna verdwenen ,heb niet hoeven te wennen ,t lijkt hard maar t wordt zacht ....slapen ....ik kan t iedereen aanraden voor wie rustig wilt slapen en niet voortdurend met zn slaaphouding wilt bezig zijn !

Prachtige service en super product

Prachtige service en super product

Zeer goed product, snel en vriendelijk op tijd geleverd

Zeer goed product, snel en vriendelijk op tijd geleverd

Goede kwaliteit, snelle levering

Wij hebben mond-neusmaskers besteld en die werden dezelfde dag op de post gedaan. De kwaliteit is goed, de maattabel duidelijk. Hierdoor hebben mijn man en ik beide perfect zittende maskers waar je het niet benauwd van krijgt. Bedankt!!

Serieus bedrijf

Goede communicatie. Goede service.

vlotte service en kwaliteitsproduct

Eenvoudige bestelling online en snel thuis geleverd.

Ik heb heel vaak last van hoofdpijn , en dat komt vanuit mijn nek. Sinds ik op dit hoofdkussen slaap is de hoofdpijn verdwenen en is zelfs mijn rugpijn vele malen minder. In 1 woord geweldig

Mooie kwaliteit

Snelle levering, mooi verpakt en goede kwaliteit. Heerlijk kussen. Ik vindt een kussen al snel te dik, of te weinig steun geven. Dit kun je dun maken, maar behoud toch steun in de nek. De japanse maat is perfect. Ik had eerst een grotere, maar dat wordt erg zwaar en de inhoud schuift te ver weg, waardoor je minder steun hebt.

Heerlijke nachtrust

Moest een weekje wennen, maar nou al veel minder last van mijn nek, ondanks dat ik een buikslaper ben. Klantenservice was ontzettend vriendelijk en behulpzaam, probeer nu mijn partner over te halen om het ook te proberen!

Snelle levering en top kussen

Ik heb al jaren nek en schouder klachten. Op advies van de fysiotherapeut heb ik dit kussen besteld. Ik ga weer met plezier slapen, niet bang dat ik uren wakker ga liggen omdat ik niet meer weet hoe ik moet liggen. Ik ben super blij en de levering en het contact was ook echt super. En ja de middelmaat kussen is prima voor mij.

Wij hebben diverse malen het boekweitkussen besteld. Nog nooit zo’n prachtige, keurige en nette kussens gezien. Uitstekend afgewerkt, met ritssluiting, mooie extra sloop en papieren zak om evt hier de boekweitdoppen in te bewaren als er teveel in mochten zitten. Wij hebben de kussens ook in onze camper en ze zijn al op veel mooie plekken geweest en wij slapen hierdoor uitstekend. Nooit geen last meer van een stijve nek, ligt lekker koel (super dames als je in de overgang bent). Wij hebben het kleine formaat en ook gemakkelijk mee te nemen in je koffertje. Wij zijn superblij met deze mooie, prachtige kussens en raden het iedereen aan. Ook worden ze keurig en vlot geleverd en het is echt een mooi cadeau om uit te pakken, kortom een feestje. Het hele totaalplaatje klopt en ook de personen die dit mogelijk maken. Lieve mensen!!! Wij hopen nog heel lang gebruik te kunnen en mogen maken van jullie super kussens. Hartelijke groeten van Jan&Jet

Goed en snel

3 kussens besteld waren ondanks de sneeuw snel geleverd. Goede omschrijving erbij en netjes verpakt.

Kussen te dun, goed opgelost

Dit is mijn tweede kussen maar deze keer beviel het niet. Er zat minder boekweit in dan de vorige keer. Als je schouders breed zijn en het matras hard, heb je een hoog kussen nodig. Op mijn mail werd direct en persoonlijk gereageerd en het probleem Is geheel opgelost.

kan er heerlijk op slapen

mijn pijn in mijn nek is nog niet over maar ik goede hoop dat het over gaat

Top levering

Super netjes geholpen, bestelde kussen conform opgave geleverd. Snelle levering Correcte communicatie

Lekker geslapen

Ik kon de dikte / hardheid van mijn kussen gemakkelijk aanpassen. Het kostte me 3 dagen om het juiste bedrag te vinden. Maar ben blij dat ik geen nekpijn meer heb. Een zeer goede, natuurlijke en natuurlijk hygiënische oplossing.

10/10

‘T is wennen maar resultaat is suuuper

Vele kussens geprobeerd .. na korte tijd moeten wegdoen wegens echt slecht rieken, mijn man is suikerpatiënt dwz heel veel zweten met specifieke geur en vochtig ... probleem weg dankzij boekweitkussen, absorbeert top

Vormt zich prima naar je lichaam!

Door de vulling goed af te stemmen op jouw eigen lichaam ontstaat een perfect kussen, gemaakt voor jouw lichaam en nachtrust. De nek krijgt dan optimaal steun!

Heerlijk luchtig wendbaar kussen !

Ik kan niet op ander kussen slapen al jaren . Gaat overal mee naar toe ! Dit kussen is hele goede kwaliteit . Dank Hanneke

Beekstraat 54

6001 GJ Weert

Over Boekweitkussen.nl

boekweitkussen.nl staat garant voor kwaliteit en service. Met trots en aandacht maken wij al 15 jaar lang natuurlijke gezondheidsproducten. Wij onderscheiden ons door het gebruik van eerlijke en natuurlijke, biologische materialen en hechten daarbij veel waarde aan duurzaamheid, kwaliteit en esthetiek. Wij garanderen topkwaliteit tegen een gangbare prijs. Met onze behulpzame klantenservice voorzien wij je graag van persoonlijk advies. We zouden van je willen horen hoe jouw ervaring met onze service en producten is. Zodoende kunnen wij blijven verbeteren, en kunnen toekomstige klanten beter tot een keuze komen. Alvast hartelijk dank!