Dit is als ons tweede kussen dat we bestelden bij boekweitkussen. Ten opzichte van het eerste dezelfde kwaliteit wel mooie satijnen sloopjes erbij. We slapen in ieder geval weer als rozen.

Fantastisch kussen voor mijn kwetsbare nek. Duurzaam en goede service!

Ik ben fan, hartelijk dank!

Goede kwaliteit en prima service

Het kussen wat ik bestelde ontving ik vlot en voldoet uitstekend. De informatie op de website was voldoende om een goede keus te maken. De rust op de website heb ik als zeer prettig ervaren. Op vragen die ik per mail gesteld heb, ontving ik weloverwogen antwoorden.

Superkussen

Beste kussen dat ik ooit heb gehad. Helpt goed tegen nekpijn. Als een kadootje zo mooi ingepakt thuis bezorgd. Met een mooi satijnen sloopje en geheel reukvrij. Echt heel blij mee!

Fijn kussen al zijn afmetingen kleiner

Al jaren fan van dit kussen was het voor mij geen moeilijke keuze wat de volgende was of Wie de leverancier zou zijn. Bestelling, verpakking, levering, alles snel, makkelijk en correct. Wat me wel verbaasd is dat het king size kussen kleiner is als de vorige die ik van hun had

Perfecte kwaliteit

Heerlijk kussen van perfecte kwaliteit. Ik slaap al jaren op een boekweitkussen en kan echt niet zonder meer. Voor de "nieuwe slapers" is het geluid even wennen, maar daarna wil je echt niet anders meer, en de beste kwaliteit vind je hier...!!

Nog even wennen

Nog zoeken naar de juiste hoeveelheid vulling

Voor ons geen succes

We hebben de kussens geprobeerd maar het biedt ons geen betere nachtrust.Na twee weken vakantie opnieuw geprobeerd maar ook daarna konden we hierop niet goed slapen. We waren over de 30 dagen termijn heen maar men het het retour zenden netjes opgepakt. Dus het proberen zeker waard.

Betere en diepere slaap

Jaren terug had ik ook een boekweitkussen, maar op een dag heb ik dit vervangen door een ander soort kussen. Ondertussen heb ik al verscheidene soorten geprobeerd zonder goed succes. Dan maar terug naar het boekweitkussen overgestapt en heb mij dit nog niet beklaagd!

Hoofd blijft koel en het kussen geeft goede ondersteuning aan hoofd, nek.

Ik slaap al bijna vijftien jaar op een boekweitkussen en zou niet meer anders willen. Soms is het kussen aan vervanging toe. Het kussen voldoet aan al mijn verwachtingen.

Lekker koel, maar lastig om de goede hoeveelheid vulling te bepalen.

Tot nog toe telkens max. 3 nachten achtereen op het kussen geslapen, daarna de vulling weer aangepast, omdat zowel de nek- als de rugklachten niet afnamen of zelfs verergerden. Onderhand heb ik er ca. 720 gram uitgehaald! Nu gaat het een stuk beter.

Slaap als een os

Boekweitkussen.nl maakt hun kussen WAAR

2 mooie goed verzorgde kinderkussens, gebruik voor vakantie en andere logeer partijen , wij zijn er blij mee . Wanneer wij aan vervanging toe zijn van de grote kussens komen wij zeker weer terug bij boekweitkussen.nl

Tgenvallend resultaat

Na het kussen een week te hebben gebruikt moet ik helaas besluiten om het retour te zenden. Afgezien van het krakend geluid bij elke beweging is het - ook na het uitnemen van boekweit - erg hard en bovendien heb ik van het 'verkoelend' effect niets gemerkt. Jammer!

Een heel fijn stevig kussen

Duidelijke en zorgvuldige uitleg

grandioos kussen dat je zelf naar eigen wens kan aanpassen aan je hoofd .

grandioos kussen je kan zelf voelen hoe het kussen je het beste ligt en past, vullen naar wens. Voelt koel aan je hoofd in warme zomernachten. Ik kan dit kussen niet missen...ik slaap slecht op andere kussens.

Kussen voor mijn dochter

Ik heb zelf al jaren een boekweit kussen. Maar nu wou mijn dochter er ook één. Ze kan alleen nog niet de goede instelling vinden voor wat voor haar prettig ligt. Ze vind alleen het kussen best wel klein.

Vulling besteld voor kingsize kussen: net genoeg ontvangen om deze half te vullen.

Ik zou graag alsnog een tweede portie ontvangen. Deze hoeveelheid komt helaas niet in de buurt van de eerste oorspronkelijke vulling. En dat terwijl ik graag op dit lekkere kussen slaap.

Nogal wennen

't Is even wennen. Ook niet echt "geruisloos" m.b.t. het " juist instellen" vh kussen (vooral voor degene die er evt. naast ligt) Een idee: kussenslopen in diverse kleuren?=> zou mooi zijn. Wit is erg wit ;-)

zeer fijn kussen

Voldoet aan de verwachting. Zeer verzorgd product: mooie stoffen en goed genaaid. Keurig verpakt en verzonden. Zeer tevreden.

fijn kussen

Ik het het kussen voor een oudere dame gekocht, die alleen nog op haar rug kan/mag slapen, en voor wie de precieze hoogte van haar hoofd heel erg van belang is. Na wat uitproberen en wat boekweit eruit gehaald te hebben, slaapt het nu heerlijk.

Kwaliteitsproduct & verzorgde levering

Prima kwaliteit, zeer verzorgde afwerking, heel netjes verpakt en geleverd zoals beloofd op de website

Gelijk gewend!

De zak die erbij zat die hoeveelheid uit het kussen gehaald. En was gelijk goed.

Heerlijk, koel, ‘op maat’ gemaakt!

Heerlijk, koel, ‘op maat’ gemaakt!

Snelle levering en perfect product.

Het bestelproces, de levering en het product zijn echt super. het enige is dat je daar ook voor betaalt. De producten zijn niet goedkoop.

Beekstraat 54

6001 GJ Weert

Over Boekweitkussen.nl

boekweitkussen.nl staat garant voor kwaliteit en service. Met trots en aandacht maken wij al 15 jaar lang natuurlijke gezondheidsproducten. Wij onderscheiden ons door het gebruik van eerlijke en natuurlijke, biologische materialen en hechten daarbij veel waarde aan duurzaamheid, kwaliteit en esthetiek. Wij garanderen topkwaliteit tegen een gangbare prijs. Met onze behulpzame klantenservice voorzien wij je graag van persoonlijk advies. We zouden van je willen horen hoe jouw ervaring met onze service en producten is. Zodoende kunnen wij blijven verbeteren, en kunnen toekomstige klanten beter tot een keuze komen. Alvast hartelijk dank!