Pluspunten

Ik heb het shoppen bij PretaPret als prettig ervaren, alles staat duidelijk aangegeven op de site. Voor mij een logische volgorde van producten. Duidelijke tekst (afmetingen inhoud e.d.) zodat je niet voor verassingen komt te staan. Mooie korting, waar ik gemakkelijk gebruik van kon maken.

Geen verbeterpunten, ga zo door. Ook een leuk weetje, als iets is uitverkocht kun je het gewoon bestellen het wordt keurig na geleverd.

Pluspunten

Had een bestelling geplaatst en vanwege uitverkocht artikel levertijd langer dan normaal. Maar gelukkig dankzij een alternatief alsnog gelukt!

Wellicht contact momenten. Ik moest zelf benaderen. Maar verder tevreden! Kreeg ook een extra artikel vanwege de langere levertijd.

Pluspunten

Goede service, netjes en altijd contact gehouden over de feestartikelen. Duidelijke en overzichtelijke site. Leuke feestartikelen

Meer op voorraad. Kan ik vaker shoppen ;)

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

De ballonnen die ik had gekocht, waren behoorlijk slecht van kwaliteit. Ik liet in een feestwinkel helium vullen, er zat of een gat in de ballon of het knalde kapot.

Pluspunten

Goede en snelle service!

Pluspunten

prima webshop, snelle levering.

Pluspunten

Ik heb fijn geshopt op PretaPret. Ik heb al mijn feestartikelen netjes op tijd gehad. Het was een geweldig feest. Dank jullie wel voor de service.

Ga zo door!

Pluspunten

Super service

Pluspunten

Eerdere goede ervaringen, de verpakking blijft leuk, snelle levering. Hele aardige dame.

Pluspunten

Alles is een feestje : de bestelling, het contact, het pakket en de feestartikelen. Dit is mijn derde keer bij PretaPret en ze denken met je feest mee. Ik beveel ze dan ook van harte aan.

Pluspunten

Alles netjes ontvangen. Leuk ingepakt en een extra toevoeging de persoonlijke kaart. Heel klantvriendelijk. Luxe assortiment feestartikelen. Ik ben zeer tevreden.

Pluspunten

Heerlijk geshopt. Je wordt goed op de hoogte gehouden van alles. De korting was ook niet helemaal niet verkeerd.

Pluspunten

Ik heb fijn geshopt op PretaPret. Alles was netjes ingepakt. Leuke feestartikelen voor een feestelijk prijsje.

Pluspunten

Als een item niet direct leverbaar is, zoals bij mij een pre-order bestelling, houden zij je netjes op de hoogte. Goede service, ik heb heel leuk contact gehad met Genevieve.

Uitbreiden van het assortiment. Dan kan ik vaker shoppen bij jullie.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Voor het eerst een bestelling bij PretaPret geplaatst. Ik kreeg netjes een e-mail dat de levering vertraging zou oplopen vanwege een verhuizing. Ik heb uiteindelijk netjes het pakketje op de afgesproken datum ontvangen. Een heel leuk punt vond ik het persoonlijk felicitatie kaartje voor mijn verjaardag. Deze persoonlijke note vond ik super! Verder is het een fijne site om te shoppen. En niet te vergeten de 10% korting die ik direct kon gebruiken!

Misschien de prijzen iets naar beneden aanpassen gezien ik het bij een aantal andere bedrijven voor dezelfde producten ook voor goedkoper heb gezien. Dat maakt het net iets aantrekkelijker om bij PretaPret te bestellen.

Pluspunten

Goede kwaliteit, leuke items. Persoonlijk kaartje is een mooi pluspunt. Ik vind de site overzichtelijk en duidelijk.

Geen ga zo door

Pluspunten

Persoonlijk

Pluspunten

Snelle levering. Producten mooi verpakt. Leuke toevoeging: gepersonaliseerd kaartje toegevoegd

Pluspunten

Ze denken in oplossingen en mogelijkheden. De Mr. Moustache thema was geslaagd. Dank voor de goede service.

Pluspunten

Goede prijs kwaliteitsverhouding. En zeer snelle levering

Pluspunten

Service is goed. Telefonisch als via de mail. Respond is snel. Ik heb ballonnen, rietjes en servetten gekocht. Alle producten zijn van goede kwaliteit.

Ik ben tevreden, kwaliteit.

Luzernestraat 20

2153 GN Nieuw-Vennep

023-3020281

Over PretaPret

Wij maken het vieren van Verjaardagen, Kinderfeestjes, Babyshowers, Bruiloften, Feestdagen thema feestjes, High Tea/BBQ gemakkelijk. Dit doen wij door hippe, trendy en originele feestartikelen zorgvuldig te selecteren voor jou, zoals slingers, ballonnen en prachtige traktaties. Op het gebied van feestjes volgen wij de laatste trends en ontwikkelingen om je zo te kunnen voorzien van de hedendaags nieuwe trends feestartikelen en accessoires (zoals ook in USA, Engeland). Onze unieke en trendy collectie feestdecoraties en accessoires zorgt ervoor dat je feest zal slagen en je een prachtige indruk zal achterlaten bij je gasten. Je kunt gemakkelijk online alle producten vinden voor jouw uniek en stylish feest.