Pluspunten
We hebben met veel plezier ons huis verkocht via Huisportaal.nl. Een huis verkopen kan je makkelijk zelf zonder traditionele makelaar. We kregen erg veel positieve reacties over de bezichtigingen die we hebben gedaan. Als bewoner kan je alle vragen beantwoorden veel gedetailleerde informatie geven. Daarnaast is het ook erg leuk om de nieuwe bewoners te leren kennen.
De zelfstandigheid en verantwoordelijkheid die gepaard gaan als de woning te koop gaat bij een internetmakelaar wordt vaak als zwaarste factor ervaren. Fijn om te horen dat jullie dit zo goed hebben opgepakt en uiteindelijk een prachtig resultaat heeft opgeleverd. Dank voor de prettige samenwerking en het vertrouwen in Huisportaal!
Pluspunten
Makelaardij zoals het hoort te zijn, voor klanten die zelf enigszins willen aanpakken en hun eigen belang willen dienen. Dat laatste is belangrijk, u moet ervoor willen gaan zitten als klant. Niet alleen de prijs is/was bij Huisportaal van belang, maar vooral afwezigheid van spelletjes door (eigen) makelaars, die snel een transactie willen doen, 2 meesters dienen etc.etc.etc. Huisportaal maakt daar een eind aan.
VerbeterpuntenGeen verbeterpunten. Site werkt prima, aanvragen werden snel doorgestuurd.
Fijn om te horen dat het gehele proces goed is verlopen en de aanpak van Huisportaal als prettig werd ervaren. Wij hechten dan ook veel waarden aan een transparanten en kortlijnige communicatie met de klant. Wij willen u graag bedanken voor het vertrouwen en de prettige samenwerking met Huisportaal!
Pluspunten
- snelle woningopname - fijne informatievoorziening op website, alles staat beschreven. - makelaar heeft ons goed advies gegeven tijdens onderhandelingen en heeft deze goed uitgevoerd. Dit hadden we zelf niet zo kunnen doen. Heel fijn dat ze dit ondanks dat het een internetmakelaar is en goedkoop, toch goed oppakken. Bedankt!
Verbeterpunten- achter de schermen werken diverse werknemers. Het is niet duidelijk wie wat doet. (dit is overigens geen probleem maar misschien een idee om een pagina op te nemen met wie er werkt en wat ze doen, zodat je weet met wie je belt/mailt.
Dank voor de complimenten. Snelheid en kwaliteit zijn voor ons dan ook twee belangrijke factoren om ons doel te behalen. We nemen uw tip zeker mee en proberen het zo persoonlijk mogelijk te maken in de toekomst!
Pluspunten
Zeer tevreden over het concept van Huisportaal en een compliment aan Ties en Daan. Afspraak voor woningopname kon snel worden ingepland. Goed geholpen en een snelle afhandeling van vragen.
VerbeterpuntenAls verkopende partij heb ik geen minpunten. Ik heb alleen meerdere opmerkingen gekregen van de kandidaat kopers. Zij zijn niet tevreden over het feit dat zij telefonisch niet te woord worden gestaan door Huisportaal.
Fijn om te horen dat u prettige ervaringen heeft met ons als samenwerkingspartner. We proberen altijd communicatieve opties voor onze klanten beschikbaar te stellen en zullen dit zeker meenemen om de kwaliteit in de toekomst te waarborgen!
Pluspunten
Enthousiast team, denkt met je mee en helpt overal waar nodig.
Wij zijn enthousiast zodra de klant dat ook is! Dank voor de prettige samenwerking en het vertrouwen dat u in Huisportaal heeft.
Pluspunten
Bespaart je veel geld en je kunt het makkelijk zelf! De mensen die een rondleiding hebben gehad vinden het veel fijner als de bewoner zelf de woning laat zien. Ze zijn meer op hun gemak en stellen sneller vragen. Als je het uitgebreide pakket neemt hoef je ook geen akte op te stellen.
VerbeterpuntenOok in het weekend proberen online te zijn en/of verzoeken door te sturen van kijkers. Mensen zitten nu eenmaal in het weekend op hun gemak achter de computer.
Fijn om te horen dat onze werkwijze goed heeft uitgepakt in praktijk en theorie. We proberen er goede balans te vinden in de samenwerking, door de juiste dingen uit te besteden en het overige in eigen beheer te doen. Wellicht is het inderdaad een idee om in het weekend geopend te zijn. Dit nemen we zeker mee in de toekomstplannen!
Pluspunten
Makkelijke plaatsing van de woning Duidelijk beheersysteem Goed bereik
VerbeterpuntenDirecte reactie mogelijkheid op mails buiten portaal om verbeteren(bv vanuit je mailbox op telefoon). Duidelijkere toelichting op contracten zou prettig zijn.
Pluspunten
Lekker makkelijk, snelle response van de medewerkers en natuurlijk lekker voordelig. De verschillende stappen spreken voor zich, maar mocht je toch begeleiding nodig hebben dan is deze zeker aanwezig.
VerbeterpuntenGa zo door, de werkwijze die jullie hanteren is zeer gebruikersvriendelijke en in principe is alle informatie voor het verkopen van de woning voorhanden.
Pluspunten
Wat een heerlijk concept zo'n internet makelaar!! Je moet zelf de bezichtigingen doen en kan op die manier de aspirant kopers alles toelichten van je huis en je hoort gelijk als ze interesse hebben en wat ze willen/kunnen betalen
Pluspunten
Goedkoop. Voldoende service om zelf je huis te kunnen verkopen. Ik vond het heel prettig om vrijwel alles in eigen beheer te hebben. Plaatsing op Huisportaal en Funda was keurig verzorgd!
VerbeterpuntenTelefonische bereikbaarheid was vooral in de ochtend slecht. Mails die gestuurd worden naar blijven erg lang liggen. Naar dit mailadres had iemand een bod gestuurd. Degene die het bod had gedaan heeft mij een paar dagen later nog een email gestuurd. Toen wist ik nog niets van het bod. Na opvraag kreeg ik het wel dezelfde dag van Huisportaal doorgestuurd. Verbetering: duidelijk maken hoe mensen kunnen bieden.
Pluspunten
'Overall' hebben we een goede ervaring met Huisportaal. Het is een goed concept tegen een goede prijs. Er zijn nog wel wat punten voor verbetering. Aardige makelaar, maar ivm vakanties had hij het heel erg druk. Dit zorgt ervoor dat je soms lang moest wachten op antwoord. Na het kopen van het pakket, overigens snel een afspraak gehad. Verwacht niet dat ze veel voor je doen. Je moet het echt allemaal zelf doen. De onderhandelingen doen zij, alleen adviseren ze je daar niet goed in. Wij hadden op een gegeven moment zoveel biedingen dat we door de bomen het bos niet meer zagen. We gunnen de jongen die ons appartement gekocht heeft, het zeker maar we hebben ook zeker het gevoel dat we er nog meer voor hadden kunnen krijgen. Enfin! Als je zelf tijd over hebt, raad ik je zeker aan om te werken met huisportaal. Je moet zelf wel scherp blijven.
Verbeterpunten- Het niet real time kunnen doorzetten van wijzigingen; - Het niet real time ontvangen van berichten en bezichtigingsaanvragen; - Advies bij onderhandelingen kan beter.
Fijn om te horen dat de ervaring met HuisPortaal.nl goed is en jullie ons aanbevelen. Wat betreft de verbeterpunten: 1. Wijzigingen worden op HuisPortaal.nl realtime verwerkt, op Funda.nl helaas niet. Dit ligt buiten onze macht, Funda verwerkt namelijk de nieuwe gegevens/foto's eenmaal per dag (elke ochtend). 2. Het realtime ontvangen van berichten en bezichtigingsaanvragen is vanaf vorige week actief. Dus u ontvangt ook 's avonds en in het weekend automatisch de aanvragen per mail en in uw berichten inbox. 3. Wij voeren de onderhandelingen volgens de regels en stellen het belang van de verkoper altijd voorop. Nogmaals gefeliciteerd met de verkoop van jullie appartement. Met vr. gr. Rik Team Huisportaal.nl
Pluspunten
Korte lijnen
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
- laag tarief - telefonisch goed te bereiken - goed werkende website met duidelijke online omgeving
Dank voor de goede review. Met vr. gr. Rik Team Huisportaal.nl
Pluspunten
- Laag tarief - Goede adviezen - Goede telefonische bereikbaarheid - Bezichtigingen kunnen we prima zelf. Onderhandelingen deden we noodgedwongen deels zelf, want in het weekend, maar op maandag nam huisportaal het direct en goed over. - Fijn dat Huisportaal het voorlopig koopcontract opmaakt en checkt.
Verbeterpunten- We hoorden van een enkele bezichtiger dat huisportaal telefonisch wat lastig te bereiken was.
Pluspunten
Heel eenvoudig onze woning kunnen verhuren, voor een fractie van de prijs die een makelaarskantoor rekent. Snelle reactie van klantenservice en heldere website. Ik raad Huisportaal zeker aan!
VerbeterpuntenEenvoudigere manier van beheren reacties. Nu kwamen de meeste rechtstreeks in mijn mailbox en niet in het portaal.
Hartelijk dank Marleen voor de goede beoordeling. We hebben reeds het beheren van de reacties vereenvoudigd, alle reacties (via Huisportaal.nl en Funda) worden direct doorgezet per mail én komen in de inbox van de beheeromgeving terecht. Hierdoor houd je alles overzichtelijk en kun je o.a. gemakkelijk bezichtigingsafspraken inplannen met de potentiële huurders en/of kopers. Nogmaals gefeliciteerd met de verhuur van jullie woning! Met vr. gr. Rik Team Huisportaal.nl
Pluspunten
snelle afhandeling lopende zaken zeer goede prijs kwaliteit verhouding nette en overzichtelijke site en eigen omgeving om je zaken bij te houden
Verbeterpunteniets meer informatie over wat te doen bij verkoop om het proces vloeiend te laten verlopen kreeg alle informatie maar moest er wel om vragen
Pluspunten
*binnen 1 maand mijn huis verkocht *opname door makelaar was snel gepland *de prijs *duidelijke website, gegevens gemakkelijk zelf in te voeren *betaling mogelijk met paypal
Verbeterpunten*op dit moment niks, ben tevreden
Pluspunten
Zeer snelle reactie op mails Snelle plaatsing op Funda Woning was binnen 1 dag verhuurd Prima makelaar voor klanten die veel zelf willen doen
Pluspunten
Wist niet dat zo gemakkelijk was om mijn huis te verkopen. Donderdag stond het op Funda, dinsdagavond een 8 tal kijkers en woensdag was het verkocht voor de vraagprijs. Dit alles met deze site. Ik heb gekozen voor het pakket van EUR 395,00. Dit kun zelf verder uitbreiden. Ik heb nog gekozen om hun de verkoopovereenkomst op te laten stellen. Het is niet alleen de prijs die het zeer aantrekkelijk maakt maar zeer zeker de toegankelijkheid en gebruiksvriendelijkheid die de site biedt. Stapsgewijs loop je er doorheen en het resultaat is een professionele presentatie van je huis. Makkelijker kunnen ze het echt niet maken. De bezoekers hebben geen enkele opmerking gemaakt dat ze het vreemd vonden dat er geen makelaar bij was. Ze waardeerde het dat de eigenaar de rondleiding deed en de ins en outs van het huis goed kende.
Vanuit Funda advertentie kom je bij het doorklikken op huisportaal niet direct weer bij het pand uit maar moet je dit eerst weer op huisportaal zoeken.
Dank voor de goede beoordeling. Wat betreft uw verbeterpunt, dit is namelijk een functionaliteit binnen de Funda website. Wij zien dit ook graag anders, helaas kunnen wij dit niet veranderen. Dit probleem heeft u dus met alle makelaars. Gelukkig hebben we wel een goede zoekfunctie op de site, zodat huizenzoekers gemakkelijk binnen ons aanbod kunnen zoeken, zie: https://www.huisportaal.nl/koopwoningen. Nogmaals gefeliciteerd met de verkoop je woning! Met vr. gr. Rik Team Huisportaal.nl
Pluspunten
Een keurige, snelle en correcte plaatsing op de diverse verkoopsites. De te downloaden aanvullende informatie en benodigde stukken zijn echt perfect. Bij vragen altijd een keurige en vlotte reactie van Ties of Merel. Wij zijn een dik tevreden klant!
Pluspunten
- snel onze woning op Funda.nl - prettige makelaar bij opname - de prijs - super goed onderhandeld!
Pluspunten
Persoonlijk bereikbaar, duidelijke site, controle NVM makelaar bij je thuis voor de juiste vraagprijs en M2 berekening, goed koopcontract. Ik ben tevreden.
VerbeterpuntenDe laatste twee foto's waren verkeerd geplaats op funda.
Pluspunten
Schakelt snel
VerbeterpuntenAuto reply op reacties in het weekend. Of automatische forwarding
Beste Pascal, Bedankt voor de goede beoordeling! We hebben het verbeterpunt direct opgepakt en verwerkt. Alle reacties via onze site en via Funda worden automatisch doorgestuurd naar uw e-mailadres. Tevens plaatsen wij ook alle reacties in de online inbox van HuisPortaal.nl zodat u altijd direct de reacties en bezichtigingsaanvragen kunt inzien. Dus óók in het weekend. We blijven onze service en website continu verbeteren, dus erg bedankt voor uw feedback en nogmaals gefeliciteerd met de verhuur van je appartement. Met vr. gr. Rik Team Huisportaal.nl
Pluspunten
Prima ervaring bij HuisPortaal.nl bij het zelf verkopen van je huis. Aangezien ik het meeste wel zelf kon en wilde doen vond ik het pakket van Huisportaal het aantrekkelijkst. Met name omdat je huis direct op Funda komt. Tijdsduur op Funda is onbeperkt en met voldoende foto's. En dat voor minder dan 500 euro. De hulp bij het onderhandelen en het zelfin- en aanvullen van de standaard koopovereenkomst was ook voldoende.
Verbeterpunten- De eigen-woning invulpagina van HuisPortaal zou nog wat duidelijker en mooier kunnen zijn. - Handig om ook aan te geven wat de vereisten zijn voor zelf gemaakte foto's op Funda (verhouding, resolutie, etc.) - Het zou mooi zijn als je de plattegronden in 3D ook direct zelf kon uploaden. (deze heb ik bij een ander bedrijf laten maken).