Pluspunten

Heel leerzaam! Je kan mensen zoveel beter helpen met deze kennis! Qua voeding , revalideren en trainen. Meer dan raadzaam als je opzoek bent na een opleiding waar je echt wat wil leren,

Vrij weinig! Misschien meer refreshments. Als je klaar bent met de opleiding en er mee aan de slag gaat. Hierna zullen sommige dingen beter op hun plek vallen!

Pluspunten

Supersnelle levering van Goshy Whey Proteïne. Einde vrijdagmiddag besteld, zaterdag half 1 geleverd. Perfect,

Uitstekende service. Levering te volgen via Post NL.

Niet super gewoon

Maatbeker bij visolie

Pluspunten

Snelle levering en goede kwalliteit supplementen.

Pluspunten

prima service!

Pluspunten

Snelle levering. Top producten.

Pluspunten

snelle levering, in de avond besteld, de volgende ochtend om 9 uur geleverd geweldig!!!!!!

Pluspunten

Veel aanbod en snelle service.

Pluspunten

Supersnelle service, vriendelijk personeel

De website moet juiste informatie geven bij de nota. Dit is echt een drama en verwarrend.

Pluspunten

Prima klantvriendelijk bedrijf.

Bestelling ook kunnen afleveren bij bijv AH winkel. Dus niet alleen thuis. Vaak is de klant niet thuis. Vaak zit je maar te wachten.

Pluspunten

Duidelijke site, gemakkelijk bestellen, snelle levering.

Niets

Pluspunten

Goede kwaliteit materialen en supplementen. En uitstekende kwaliteit opleidingen. Echt een aanrader!

Pluspunten

Snelle levering De producten die ik bestel zijn kwalitatief goed

Iets meer informatie bij de producten zelf

Pluspunten

Perfect ik ben helemaal tevreden

Pluspunten

super snelle levering, duidelijke website

Pluspunten

Volgen de dag in huis!

Pluspunten

Goeie producten die doen wat ze moeten doen. Goeie prijs , snelle levering en altijd snelle reacties bij vragen.

Pluspunten

Pluspunten

Geen gedoe, gewoon netjes en op tijd geleverd. Veel kennis, ik ben fan!

Pluspunten

Levertijd fantastisch! 22.30 de bestelling gedaan, 08.45u de volgende dag mijn bestelling in huis.

Pluspunten

Hoge kwaliteit producten, goede verhouding tussen kwaliteit en prijs, zeer hoge servicegerichtheid!

Pluspunten

Jullie hebben ingewikkelde zaken makkelijk en duidelijk gemaakt. De kennis is goed toepasbaar en zorgt voor mooie resultaten.

- Een nieuwe opleiding die wat dieper in gaat op de voeding een PHP 2.0. - De Facebook groep zou misschien beter kunnen qua reacties die daar geven wordt.

Badmintonplein 21

2492VS Den haag

Over Overload Worldwide BV

Overload Worldwide is een toonaangevend CRKBO geregistreerd opleidingsinstituut, bekend als dé nieuwe standaard in fysieke training. Geboren uit passie, heeft Overload zich ontwikkeld tot een begrip in training, revalidatie, voeding en supplementen. Met een achtergrond als sportfysiotherapeut en krachttrainer bij het Nederlands Korps Mariniers en jarenlange wereldwijde ervaring, vormt dit de basis van het Overload Certification Program. De unieke resultaten bij (top)sporters leidden tot de oprichting van Overload, dat nu een opleidingsniveau biedt dat nergens in Europa te evenaren is. Ook onze hoogwaardige FundamentalsTM supplementen staan bekend om hun kwaliteit en transparantie. Samen met een biochemicus controleren wij het hele productieproces, van grondstof tot eindproduct, met uitsluitend Nederlandse producenten van topkwaliteit. Onze supplementen worden getest door vooraanstaande laboratoria en we passen samenstellingen continu aan voor optimale resultaten, volgens de nieuwste inzichten en technologieën.