Een opleiding als geen ander.

De manier van hoe alles in het personal-trainers vak bij elkaar komt in deze opleiding maakt iedereen met de passie voor de sport tot een ware professional!

Heel leerzaam, fijne docenten. In 1 woord top! Iedereen aan te raden!

Mooie opleiding als aanvulling op je PT

De heren en dame zijn heel duidelijk in hun uitleg. Geen ja maar of misschien, gelijk to the point. Het werkt, punt.

Top opleidingen en kenniscentrum

Veel kennis en kunde, duidelijk in uitleg! Het verdiept zich in alle segmenten van het lichaam en wat het nodig heeft. Ook voor niet medische achtergrond leer je meer begrip te krijgen voor allerdaagse fysieke en mentale problemen en opleidingen

Mooie diepgang en veel omvattend

In het begin was het erg aftasten en moest ik even vertrouwen winnen. Naar mate les 2-3 vorderde werd erg enthousiast

Mooie opleiding met veel nieuwe inzichten

Ik heb leerzame dagen gehad. Veel inzichten om de klanten op een betere manier te trainen.

Super leerzaam en verdiepend in kennis van menselijk bewegingsapperaat

Het was voor mij een overload aan informatie en heb er flink aan moeten trekken om mijn eerste examen te halen. Ik realiseer mij dat het mij zeker een paar jaar kost om hier goed in te kunnen onrwikkelen. Het functioneren van het lichaam bekijk ik nu vanuit deze mooie opleiding heel anders.. Super gaaf en leerzaam. En wil het stukje bij beetje eigen maken..

Ik ben zo enorm blij dat ik eindelijk een lactosevrij whey protein isolate heb gevonden van hoge kwaliteit. Het is ook super snel bezorgd, hier ga ik vaker bestellen!

Geeft wat extra energie

4 dagen super veel geleerd!

Deze training heb ik gekozen omdat mijn trainers deze aanraadden. Train zelf al jaren met veel plezier, wilde graag meer van de achtergrond weten om in de toekomst zelf ook trainingen aan mensen te kunnen geven. Dit heb ik hier gevonden. Ik heb veel kennis opgedaan, ben geïnspireerd en heb zin om mijn rugzak verder te vullen met de diverse opleidingen die jullie bieden.

Top opleiding, top trainers, top team!

Overload Worldwide, zo een goede opleiding met zoveel kennis en ervaring. Voor mij ging er een wereld voor me open. Dit is mijn eerste opleiding bij Overload Worldwide, toptrainer A. Ik ben deze opleiding gaan doen omdat ik mijn kennis wil verbreden en mij wil specialiseren in personal training per individu. Ik wil mij onderscheiden met de vele trainers om mij heen en stap 1 is hiervoor gezet. Mijn eerste diploma is binnen! Nu de rest nog!

Top opleiding met duidelijke uitleg en goede behandel resultaten

Wil je je kennis optimaliseren en goede resultaten behalen dan adviseer ik je deze opleiding zeker te doen!

Top opleiding!

Interessante lesstof, onderbouwd met anekdotes over eigen ervaringen. Mooie afwisseling tussen theorie en praktijk.

Geweldige ervaring, nieuwe kijk en mindset

Als je je wilt onderscheiden als trainer ben je hier Op de juister plek. Je leert zelf nadenken zodat je zelf weet de juiste keuzes te maken. TOP A nu afgerond en smaakt naar meer.

Expanding your mindset..

Wat ik het fijnst vind aan Overload is dat ze jou niet een trucje leren, maar dat ze jou een bepaalde mindset aanleren die je op meerdere aspecten kan toepassen. Ze willen je echt iets leren ipv het standaard verhaal van theorie er doorheen halen. Ik begon met Overload voor het PT stuk.. verliefd geworden op alle modules!

Overload heeft mijn behandelingen naar een hoger niveau gebracht.

Als fysiotherapeut kon ik mensen al op weg helpen, maar bereikte ik niet het resultaat wat ik vaak voor ogen had. Er moest meer in zitten dacht ik. Na het volgen van de verschillende mylogenics modules werdt het mij steeds duidelijker, dit is een systeem wat dieper kijkt dan de huidige protocollen en richtlijnen. Het individu staat voorop, waardoor ik een meer op maat kan behandelen. Ik kijk nu meer naar het totaalplaatje en de samenhang van klachten. De oorzaak wordt aangepakt in plaats van het gevolg. Mits deze modules regelmatig worden toegepast en serieus worden genomen zullen je patienten beter geholpen worden dan ze ooit hadden verwacht.

Het was de uitdaging meer dan waard

Mijn naam is Ramzi, Ik ben bij overload terecht gekomen na een 10 jarige loopbaan als glazenwasser. Mijn interesse heeft altijd al in de sport gelegen en daarom heb ik destijds de keuze gemaakt om me om te scholen tot personal trainer/mylogenics practitioner. De opleiding bij overload was zeker niet makkelijk maar met doorzettingsvermogen en motivatie heb ik met succes de opleiding af kunnen ronden. Met dank aan Coen en de rest van het overload team.

Ik slaap beter, ik ben leniger, geen krampen meer.

Op advies van mijn trainer ben ik L-Glycine gaan nemen omdat ik slecht sliep en om wat leniger te worden. Het werkte al na anderhalve week. Mooie bijkomstigheid is dat ik sindsdien bijna geen krampen meer heb. Die had ik wel eens als ik een onverwachte beweging maakte. Kortom: een tevreden klant. Enige nadeel vind ik dat het poeder aan de zoete kant is.

Super snelle levering

Prettig en snel, goed verpakt

Kwalitatieve producten

Zelf heb ik al bij veel winkels verschillende producten gebruikt. Ze zijn allemaal niet zo goed als die van Overload. De service qua bezorging is ook goed en snel.

Goede producten, snelle levering en top service!

Ik bestel hier al ruim 10 jaar al mijn supplementen voor mijzelf en mijn cliënten. Altijd de dag erna in huis. Bij mijn laatste bestelling was er (voor het eerst) iets fout gegaan. Nathalie pakte dit meteen op. Herstelde de fout en hield nauw persoonlijk contact. Erg prettig dat er in deze tijd nog op deze manier service wordt geboden!

Na iedere module wil je gelijk starten met de rest van de modules.

Sinds begin 2021 heb ik kennis gemaakt met Overload Worldwide en gelijk vanaf het begin was ik erg enthousiast over de theorie, de praktijk en de mindset van deze opleiding. De modules zijn zo opgebouwd dat je in een korte tijd een grote hoeveelheid kennis en informatie tot je kan nemen. Door middel van duidelijke uitleg, voorbeelden en feiten die tijdens de opleidingsdagen worden gegeven, dringt de theorie en de mindset snel tot je door. Na iedere module wil je gelijk starten met de rest van de modules. Dit komt omdat je de theorie gelijk kan toepassen in de praktijk, wat leidt tot een succesvol resultaat. De zeven 'losse' modules, vormen met elkaar de volledige opleiding. Binnen een aantal maanden ben ik geslaagd voor de modules TOP A en PHP en ik ben zeker van plan om de rest van de modules te voltooien, zodat ik de volledige opleiding beheers.

Common sense visie met zeer effectieve tools!

Zeer aan te raden opleidingsinstituut, wat zich onderscheid in het aanreiken van een common sense visie met zeer effectieve tools uit verschillende disciplines. Zelf ben ik fysio- manueel therapeut en heb de hele mylogenics reeks met succes gevolgd. De mylogenics visie inclusief aangeleerds tools + mijn fysio- en manuele therapie bagage zorgen ervoor dat ik cliënten een mooi pakket kan bieden waarmee ik doorgaans zeer snelle resultaten behaal. Kortom de mylogenics opleidingen zijn voor iedere therapeut/ personal trainer/ zorgaanbieder een absolute meerwaarde!!

Powersled instructeur als zeer waardevolle toevoeging voor personal training en revalidatie.

Op dagelijkse basis geef ik personal training. Ook revalideer ik wekelijks diverse klanten. De powersled instructeur opleiding heeft mij waardevolle tools gegeven om m.b.v. de slee mijn begeleiding hierin te verbeteren. Het is veel meer dan alleen een slee trekken of duwen. Je kunt fitte, belastbare mensen fullbody trainen in energiesystemen, kracht, power etc. Maar wat mij echt aansprak was het simpele, laagdrempelig en veilig gebruik voor mensen die slecht bewegen. Ik zet hem nu regelmatig in bij (oude) mensen die net beginnen met trainen en bij revalidatie van o.a. schouder en rugklachten. Erg effectief en zeker een aanrader!

Snelle levering en behulpzame klantenservice

Badmintonplein 21

2492VS Den haag

Over Overload Worldwide BV

Overload Worldwide is een toonaangevend CRKBO geregistreerd opleidingsinstituut, bekend als dé nieuwe standaard in fysieke training. Geboren uit passie, heeft Overload zich ontwikkeld tot een begrip in training, revalidatie, voeding en supplementen. Met een achtergrond als sportfysiotherapeut en krachttrainer bij het Nederlands Korps Mariniers en jarenlange wereldwijde ervaring, vormt dit de basis van het Overload Certification Program. De unieke resultaten bij (top)sporters leidden tot de oprichting van Overload, dat nu een opleidingsniveau biedt dat nergens in Europa te evenaren is. Ook onze hoogwaardige FundamentalsTM supplementen staan bekend om hun kwaliteit en transparantie. Samen met een biochemicus controleren wij het hele productieproces, van grondstof tot eindproduct, met uitsluitend Nederlandse producenten van topkwaliteit. Onze supplementen worden getest door vooraanstaande laboratoria en we passen samenstellingen continu aan voor optimale resultaten, volgens de nieuwste inzichten en technologieën.