Snel geleverd en prima kwaliteit.

De pakketservice kon het niet eens adequaat in hun app laten zien, zo snel werd al geleverd. ;-)

Super snel levering , top kwaliteit

Betalen en de andere dag al in huis..ze doen precies wat ze zeggen en daar hou ik van ..heb de visolie besteld en kan ik een ieder aanraden om hier te bestellen 👍👍

Heel goed product

Ik bestel mijn supplementen hier altijd. Het product is zeer goed en de levering snel.

Snelle service.

Bij vragen over supplementen ondanks al een uitvoerige omschrijvingen, krijg je snel en een deskundig antwoord ook al heb je meerdere vragen. Feedback is dus prima.

Snelle levering en betrouwbaar

Ontzettend makkelijk als je snel iets nodig hebt.

Goede producten, snelle levering.

Ik bestel al een aantal jaar de omega 3 olie. Uitstekend product, hoog gedoceerd.

Prima zoals altijd

Bestelling snel en efficiënt verwerkt. Alleen het dopje van één van de flesjes visolie zat er scheef op en er was wat uitgelekt. Niet veel, dus niet de moeit om terug te sturen (gedoe).

Correct en duidelijke aanwijzingen

Ervaring: correcte behandeling , t.w. verkrijgen materiaal, toesturen van dagelijks berichten/ aanwijzingen en de duidelijke uitleg daarin.

Snelle service en reactie op vragen

Via een personal trainer ben ik in aanraking gekomen met producten van worldwide overload die mij beter zouden ondersteunen met het uiteindelijke doel. Producten die hoog in kwaliteit staan zonder toevoegingen of kleurstoffen Vind wel dat de producten erg duur zijn.

Pluspunten

Prima product en snelle levering

Nvt

Pluspunten

Top produkten met hoge kwaliteit en goede prijs. Snelle levering

Pluspunten

Snelle levering en goede service

Pluspunten

Snelle reactie en levering

Pluspunten

Snelle service!! Goede producten!!

Pluspunten

Pluspunten

Super mega snelle levering. Zondag besteld, maandag in huis. Nog niet eerder meegemaakt.

Uitleg mee sturen over de suppmementen, wat het precies doet etc.

Pluspunten

Snelle levering goed verpakt zeer tevreden en iedereen aan te bevelen Top!

Pluspunten

Goede voorlichting en advies

Pluspunten

Duidelijke website, veel supplementen, super snelle levering en netjes op de hoogte gehouden van de status.

Pluspunten

Super snelle verzending van goede spullen. Top

Pluspunten

Prima website en snelle levering.

Pluspunten

Snelle levering en werkelijk top supplementen!

Badmintonplein 21

2492VS Den haag

Over Overload Worldwide BV

Overload Worldwide is een toonaangevend CRKBO geregistreerd opleidingsinstituut, bekend als dé nieuwe standaard in fysieke training. Geboren uit passie, heeft Overload zich ontwikkeld tot een begrip in training, revalidatie, voeding en supplementen. Met een achtergrond als sportfysiotherapeut en krachttrainer bij het Nederlands Korps Mariniers en jarenlange wereldwijde ervaring, vormt dit de basis van het Overload Certification Program. De unieke resultaten bij (top)sporters leidden tot de oprichting van Overload, dat nu een opleidingsniveau biedt dat nergens in Europa te evenaren is. Ook onze hoogwaardige FundamentalsTM supplementen staan bekend om hun kwaliteit en transparantie. Samen met een biochemicus controleren wij het hele productieproces, van grondstof tot eindproduct, met uitsluitend Nederlandse producenten van topkwaliteit. Onze supplementen worden getest door vooraanstaande laboratoria en we passen samenstellingen continu aan voor optimale resultaten, volgens de nieuwste inzichten en technologieën.