Pluspunten
Goede afspraken kunnen maken die netjes werden nagekomen
geen
Pluspunten
Uitgebreide omschrijvingen van producten. Ik heb een goede koelkast gekocht voor de zaak. Levering ging ook goed in overleg. Top webshop!
Pluspunten
Ruime keuze, scherpe prijs en een snelle, prima levering. Binnen 48 uur geleverd.
Pluspunten
Ondanks de duidelijke informatie op de website van Horeca.com, heb ik nog even gebeld met een medewerker Ik werd kundig, vlot en vriendelijk te woord gestaan. s'middag om 14.00 uur besteld, en de volgende ochtend voor 11.00 uur was het al keurig geleverd. Super ! Iedereen is blij met onze nieuwe koelkast
VerbeterpuntenGeen enkel verbeterpunt kan ik noemen
Pluspunten
allen via de website besteld dus niemand gesproken
Verbeterpuntenniemand gesproken gewoon besteld via de website
Pluspunten
Eind van de middag besteld en de volgende ochtend al in huis. Superservice
Pluspunten
Heldere communicatie, snelle levering, goede website, prima klantenservice.
Pluspunten
We hadden snel een nieuwe ijsblokjesmachine nodig, want de onze had het begeven in de warmte. Ons oog viel op de Hoshizaki IM-30. Wij kregen goede uitleg via de chat over deze machine en waarom wij wel of niet een luchtgekoelde machine moesten nemen. TOP SERVICE!
VerbeterpuntenTrack&trace zou handig zijn.
Pluspunten
Ik heb een koelwerkbank voor in mijn broodjeszaak gekocht, top ding! Koop volgende keer weer bij jullie, bedankt!
Pluspunten
Gebruiksvriendelijke webshop met duidelijke informatie.
Pluspunten
Snelle en persoonlijke service, helemaal top!
Pluspunten
Mooie, kwalitatieve producten en snelle levering. Duidelijke en goede communicatie!
Pluspunten
De koelkast was op voorraad en werd zoals afgesproken 2 dagen later bezorgd, ik werd een uur te voren gebeld.
Pluspunten
Snelle levering van het product. Goede website.
Pluspunten
Prima service, begeleiding in keuze en een aantrekkelijke prijs. Tevens reageert men via de chat bijzonder snel op vragen zodat je snel weet waar je aan toe bent.
Pluspunten
Wij zijn erg goed geadviseerd in de keuze voor een ijsblokjesmachine. De machine is na het plaatsen van de order snel geleverd. Ik zou horeca.com van harte aanbevelen.
Pluspunten
Pro-actief, professioneel, snel en vriendelijk. Dit is wat je wil. Hele proces goed verlopen tot belletje na de aflevering van het bestelde product. Zeer aan te bevelen!
Pluspunten
Goede persoonlijke service en prima productkennis
VerbeterpuntenHeb ik na 2 verschillende aankopen nog niet kunnen ontdekken.
Pluspunten
Bestelling vandaag ontvangen, de 4e inmiddels, wederom netjes volgens afspraak geleverd
Pluspunten
Goede antwoorden gekregen op mijn vragen
VerbeterpuntenTrack & Trace link om levering te kunnen volgen
Pluspunten
Goede prijsstelling Ruim assortiment Levering volgens afspraak
VerbeterpuntenNog betere zoekfunctie
Pluspunten
Vriendelijk te woord gestaan, goed geholpen bij het vinden van een geschikt artikel
Pluspunten
Fijn contact, snelle levering. En vakkundige monteurs
Bedankt voor uw beoordeling!