Pluspunten
Snelle en vakbekwame levering!
Pluspunten
Snel
VerbeterpuntenPrijsstelling
Pluspunten
Zeer vriendelijk personeel voor info te geven
VerbeterpuntenEr is niets op aan te mrken
Pluspunten
De afhandeling van de bestelling gaat snel en verliep vertrouwenwekkend. De chat mogelijkheid is een goede manier om verduidelijking te krijgen. Sommige antwoorden zijn wel erg gratuit. Maar verder een prima afhandeling van de levering van onze wijnbewaarkast
VerbeterpuntenGoed afstemmen met de vervoerder kan voorkomen dat er verkeerde informatie wordt verstrekt door de helpdesk/chatdesk. De chat desk gaf aan dat onze wijnbewaarkast (88 kg) voor de voordeur zou worden afgeleverd. Wij moesten mankracht organiseren. Bij nabellen naar de planafdeling van de transporteur kregen we, gelukkig te horen dat de kast binnen gezet wordt, achter de voordeur cq garagedeur. Ik kan mij voorstellen dat het antwoord van de helpdesk tot een breekpunt kan leiden voor mensen die opzien tegen het tilwerk. Verder alles prima geregeld en complimenten aan de transporteur.
Pluspunten
Snel antwoord op vragen.
VerbeterpuntenDag van levering werd doorgegeven maar was niet juist.
Pluspunten
Zeer duidelijk site om bestelling te plaatsen. Snelle levering. Goede, degelijke verpakking.
VerbeterpuntenGeen.
Pluspunten
Goede duidelijke internetshop. Zocht een nieuwe wijnkoeling en heb deze tegen een scherpe prijs gevonden. Levering was in top, de koeling werd op de goede plek gezet en de oude hebben ze meegenomen.
Pluspunten
Vriendelijk geholpen Correct en snel geleverd
Pluspunten
Zeer betrouwbare webshop, met aantrekkelijke prijzen. Geven advies en proberen mee te denken. Beter dan Horecaworld, daar kon ik naar mijn centen fluiten!
Pluspunten
Goede service bij dit bedrijf, ze helpen goed en reageren snel op mijn vragen. Dit wordt mijn vaste leverancier voor mijn apparatuur.
Pluspunten
Snel geleverd zonder problemen
Pluspunten
levering was op zich op tijd
Verbeterpuntenals iets terug gestuurd moet worden omdat het niet van af dag 1 niet werkt dan lijkt mij het logisch dat je daar niet voor hoeft te betalen toch??? dus heb ik het zelf maar gefikst zo dat ik deze niet hoef terug te sturen maar het is dan ook de laatste bestelling geweest groet
Geachte heer Kamouni, Bedankt voor uw bericht. Er was aan u aangegeven dat u de zeepdispenser eventueel kon retourneren of indien gewenst direct kon komen omruilen bij ons Service punt in Utrecht. Normaliter vergoeden wij de verzendkosten altijd achteraf en zal dit bedrag aan u worden terug terug gestort. Wenst u eventueel nog dat de zeepdispenser omgeruild word dan kan u contact met ons opnemen zodat we het alsnog netjes voor u kunnen afhandelen. Met vriendelijke groet, Peter Horeca.com klantenservice
Pluspunten
Snelle service, volgend dag in huis!
Pluspunten
Snelle service en goed product
VerbeterpuntenZou ik niet weten
Pluspunten
Volledig assortiment
VerbeterpuntenNa eerste contact met accountmanager, geen contact meer gehad met hem.
Geachte heer Kenneth, Hartelijk dank voor uw review. Zeer spijtig om te horen dat u geen contact meer heeft gehad met onze accountmanager. Wij doen er alles aan om onze klanten de beste service te kunnen geven. Graag zouden wij nog met u in contact willen komen om dit probleem met u te bespreken. Zou u ons kunnen mailen met de klacht / verbeterpunt. Zodat wij deze mee kunnen nemen in onze verbetering. Met vriendelijke groet, Peter Horeca.com klantenservice
Pluspunten
Voor de eerste keer zaken gedaan. Via de chat fantastischs geholpen en zeer goed advies gekregen. Besteld en binnen 15 uur geleverd en keurig tot binnen in de zaak bezorgd. In 1 woord grandioos. Rob Bleijenberg Bar Haagsche Hout.
VerbeterpuntenIk zou het niet weten.
Pluspunten
Meerdere malen besteld, altijd goed gegaan. Netjes op de hoogte gehouden en op afgesproken datum geleverd. Top!
Pluspunten
word goed advies gegeven over de ijsblokjesmachines heb gekocht