Pluspunten
Op advies van de verkoper een sapcentrifuge aangeschaft van Robot Coupe. Super tevreden mee, apparaat werkt echt top. Bedankt voor het goede advies :)
Verbeterpuntengeen--
Pluspunten
Rekwerk besteld voor onze koelcel, ging super makkelijk via een wizard. Kreeg direct een duidelijke tekening en een offerte. Besteld en supersnel in huis. Makkelijke zelf in elkaar te zetten. Top, super handig.
Pluspunten
Goede kwaliteit, snelle levering
Pluspunten
Fijn bedrijf om zaken mee te doen; de communicatie verloopt soepel. We zijn vooraf en na ontvangst van de bestelling goed van advies voorzien. De ijsblokjesmachine leek niet te werken maar het probleem zat in de afvoer. We zijn dik tevreden met deze aanschaf en de geleverde service.
Pluspunten
Reageren snel op aanvragen Bereidheid om bijkomende info te gaan opzoeken
VerbeterpuntenNvt
Pluspunten
Ik ben zeer tevreden over horeca.com en zou deze winkel absoluut aanbevelen. De bestelling is snel geleverd, de volgende dag, en was keurig verpakt. Bedankt horeca.com voor de snelle levering, TOP!
Pluspunten
Goedkoper dan andere aanbieders Bezorging verliep volgens afspraak
Pluspunten
Alles staat duidelijk aangegeven, geen contact nodig gehad. Levering was vlot en ook goed verpakt
Pluspunten
Bestelling ging allemaal goed, en website is erg duidelijk.
Pluspunten
Bestelling kwam snel maar niet helemaal compleet aan. Na melding werden de missende producten direct nagestuurd. Keurig!
Pluspunten
Fantastisch geholpen door Vicky, zij is haar gewicht in goud waard!
Pluspunten
Goed telefonisch te woord gestaan Duidelijke productinformatie Overzichtelijke website en makkelijk afrekenen
Pluspunten
Onze koeling was kapot en gegaan en had snel een nieuwe nodig. Direct besteld en volgende dag geleverd. Super service.
Pluspunten
VOrige week een soeppot besteld, is vandaag al geleverld. Lekker snel en geen gezeur.
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
De medewerkers van horeca.com hebben mij erg goed geholpen met het adviseren van de aparatuur. Ik wist niet precies wat ik wilde en ze nemen de tijd om alle verschillen en voor en na delen uit te leggen. Zeker een aanrader.
Pluspunten
Alles volgens wens verlopen, top!
Pluspunten
Duidelijke informatie Goede prijs/kwaliteit verhouding Snelle levering
Pluspunten
Makkelijk bestellen en leveren op tijd. Geen klachten
Pluspunten
Alles dik in orde!
Pluspunten
heb hier al vaker besteld want voordelig en is tot nu toe altijd goed gegaan
Pluspunten
Artikel is goed omschreven Bestelling in goede staat geleverd
Pluspunten
Na wat onderzoek online heb ik besloten hier een magnetron te kopen vanwege de laagste prijs en beschikbaar uit voorraad. Volgende dag geleverd, dus niets aan gelogen.
Pluspunten
Snelle reactie op offerte aanvraag Wordt goed meegedacht Uiteindelijk besteld en is snel geleverd
Pluspunten
Advies gevraagd via chatfunctie, goed geholpen, vervolgens gelijk besteld. Gekozen voor fullservice levering, dezelfde dag werd ik gebeld om het bezorgmoment af te spreken. Drie dagen later werd de koelkast netjes geleverd en geplaatst. Doe jezelf een plezier en koop je apparatuur hier.
Pluspunten
Goed telefonisch te woord gestaan, medewerkers hebben veel productkennis
VerbeterpuntenKan niets bedenken