Bij Intens Wonen de Fatboy Oloha Trio besteld. Website en bestelproces prima en ook vlot verzonden en ontvangen. Wat alleen erg jammer is, is dat het in de originele doos kwam. Het verzendlabel is hierdoor dus rechtstreeks op de doos geplakt. Het is een cadeau en nu moet ik dit dus inpakken en geven met een verzendlabel erop óf geven met een beschadigde doos als ik het verzendlabel er toch aftrek. Vind ik echt supervervelend en doet afbreuk aan het mooie cadeau. Verder was de doos aan alle kanten dichtgetaped. Wel veilig, dat deze dan tijdens verzendproces niet geopend kan worden, maar om de doos niet te beschadigen bij het openen (controleren of alles ok is) is dit wel een monnikenwerk. Verder oogt dit ook niet fraai bij het cadeau geven. Tenslotte wordt er nogal ruw met pakketjes omgegaan door de vervoerders en is er nu geen enkele extra bescherming tegen het gooi en smijtwerk. Ik begrijp uit duurzaamheids en wellicht ook kostenoogpunt dat je niet voor niets extra verpakkingsmateriaal wil gebruiken, maar dat was hier naar mijn mening wel op zijn plaats geweest. Dus beetje teleurgesteld.
Wij hebben de Benoa Jasmin tv kast (125cm breed) bij Intens wonen online besteld. Deze is netjes binnen de aangegeven levertijd bezorgd door een vriendelijke man. Het enige minpuntje aan de kast zelf is dat de magneetsluitingen van de deuren niet goed zaten waardoor die niet werkten. Ik heb er eentje nog wat kunnen stellen en bij de andere een nieuwe schroef moeten indraaien om het goed te krijgen. Maar verder een mooie kast hij valt iets donkerder uit als verwacht maar daar kunnen wij prima mee leven.
We hadden Sinula hang lampen kappen besteld via de Praxis bij Intens wonen. Alles is keurig geregeld door Intens wonen . De lampen kappen zien er nog mooier uit dan op de foto's . En ze staan super in ons interieur. En een perfecte behandeling door de mensen ( Dames ) aan de telefoon toen we vroegen of de levering op tijd zou komen omdat Sinterklaas ook zeer grote bestellingen had gedaan die geleverd moest worden . Mvgrt Anja
Professioneel in communicatie. Kwalitatief product dat ik kocht. Levering ging vlot.
Kleur komt niet overeen met de fotos op website.
I paid quite a lot of money for round marble dining table which was available in stock but I received it after 2 weeks and in damaged mode. The edges were very rough and damaged at several places. I sent email with photos to their contact address. Soon I received call from them and they agreed to replace the table with new one when it will be in stock and meanwhile they suggested to use the damaged one. I am happy with the solution provided to me. I will definitely come back for my next purchase.
Originele beoordeling
Ipaid quite a lot of money for round marble dining table which was available in stock but I received it after 2 weeks and in damaged mode. The edges were very rough and damaged at several places. I sent email with photos to their contact address but I have not received any answer yet.
Slechte service, eerlijkheid wordt niet gewaardeerd!
Bedankt voor uw beoordeling. Helaas geeft deze beoordeling ons wel een zure nasmaak! Wij willen graag benadrukken dat we hebben geprobeerd u tegemoet te komen door een korting aan te bieden op het item dat u mogelijk wilde behouden welke u teveel had gekregen. Het spijt ons dat de hoogte van deze korting niet aan uw verwachtingen voldeed. Zoals u aangaf, wilde u de rest van de items sowieso retourneren. Dat u nu besluit alles terug te sturen, is uiteraard uw keuze, maar wij hebben ons uiterste best gedaan om een passende oplossing te bieden en hadden zeker niet verwacht dat ons voorstel zodanig was dat dit deze beoordeling creëert. Eerlijkheid en transparantie staan bij ons hoog in het vaandel en zodoende de korting welke wij u hebben aangeboden. We hopen dat u begrijpt dat we altijd proberen een balans te vinden tussen klanttevredenheid en eerlijke voorwaarden. Mocht u in de toekomst nog vragen hebben, staan wij graag voor u klaar.
Ik had een lampenkap besteld via bol.com. Jwam helemaal gedeukt aan. Retour gedaan, via bol.com en een nieuwe besteld. Ik hoop dat ze hem nu beter verpakken! Er wordt nogal gesmeten met de dozen bij post.nl. Ik wacht het dus af.
Bedankt voor uw beoordeling en voor het delen van uw ervaring. We vinden het erg vervelend om te horen dat de eerste lampenkap beschadigd is aangekomen. Het is goed om te weten dat onze klantenservice u vriendelijk en behulpzaam te woord heeft gestaan. We doen ons uiterste best om onze producten zorgvuldig te verpakken, maar helaas hebben we niet altijd invloed op hoe pakketten tijdens het transport worden behandeld. We zullen uw feedback meenemen om onze verpakkingen waar mogelijk verder te verbeteren. We hopen dat uw nieuwe bestelling in perfecte staat bij u aankomt. Mocht u nog vragen of opmerkingen hebben, laat het ons gerust weten!
Super mooi product ontvangen Zeer goed verpakt
Wat een fantastische beoordeling, hartelijk dank! We zijn blij te horen dat u zo tevreden bent met uw aankoop en dat de verpakking aan uw verwachtingen voldeed. We hopen dat u veel plezier beleeft aan uw product en zien u graag terug in onze webshop!
Keurig verpakt, eenvoudig te monteren en ze zitten heerlijk en staan mooi. Vind het een mooie stoel.
Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling! Wat fijn om te horen dat u tevreden bent met de stoelen. Het doet ons plezier dat ze niet alleen mooi staan, maar ook heerlijk zitten én eenvoudig te monteren zijn. We wensen u veel plezier met uw aankoop en hopen u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn!
Vlot geleverd en op de hoogte gehouden over het bezorgen. Mooie stoelen, naarverwachting. 1 puntje: mijn man is gelukkig handig maar stoelen moesten we zelf in elkaar zetten... Schroefdraad niet goed maar toch gelukt..
Hartelijk dank voor uw beoordeling en het delen van uw ervaring. Wat fijn om te horen dat u tevreden bent met de stoelen en de snelle levering! We begrijpen dat het zelf monteren van de stoelen soms een uitdaging kan zijn, zeker als het schroefdraad niet helemaal in orde is. We waarderen uw geduld en dat het dankzij de handigheid van uw man toch gelukt is. Uw feedback nemen we mee om onze producten verder te verbeteren. We hopen dat u veel plezier heeft van de stoelen en zien u graag weer terug in onze webshop!
ruim aanbod op de site van kwaliteit merken voor een goede prijs/kwaliteit verhouding. Nadat een bijzettafel helaas kapot bleek te zijn is dit door het team snel en professioneel opgelost. Erg tevreden.
Wat een mooie beoordeling, hartelijk dank! We zijn blij om te horen dat u tevreden bent met ons aanbod, de prijs/kwaliteitverhouding en de snelle service. Het spijt ons dat de bijzettafel in eerste instantie beschadigd was, maar het doet ons goed te horen dat ons team dit naar uw tevredenheid heeft kunnen oplossen. We waarderen uw vertrouwen en hopen u in de toekomst opnieuw van dienst te mogen zijn. Veel plezier met uw aankoop!
Ik heb een aantal keer contact gehad met de winkel en ik werd telkens vriendelijk te woord gestaan. Ik had een salon tafeltje besteld en deze heb ik zeer goed verpakt ontvangen! Ik ben er blij mee!
Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling! Wat fijn om te horen dat u tevreden bent met uw aankoop en dat ons team u telkens vriendelijk te woord heeft gestaan. We doen ons best om onze klanten een goede service en ervaring te bieden, dus het is geweldig om te horen dat dit bij u is gelukt. We wensen u veel plezier met uw nieuwe salontafel en zien u graag weer terug in onze webshop!
"Deze eettafel van 140 x 90 cm met een keramisch blad is een echte aanwinst voor mijn eetkamer. Het moderne design past perfect bij mijn interieur en het keramische blad geeft de tafel een luxe uitstraling. Het blad is stevig, krasbestendig en gemakkelijk schoon te maken. Ook de hoogte van de tafel is prettig. De tafel staat bovendien erg stabiel. Kortom, een aanrader voor iedereen die op zoek is naar een stijlvolle en praktische eettafel." Alleen jammer dat de chauffeur mij in de steek liet toen ik vroeg of hij een handje kon helpen.
Hartelijk dank voor uw uitgebreide en positieve beoordeling! Wat fijn om te horen dat u zo tevreden bent met uw nieuwe eettafel. Het moderne design en het stevige keramische blad lijken perfect te passen bij uw interieur, en we zijn blij dat de kwaliteit en het gebruiksgemak aan uw verwachtingen voldoen. Het spijt ons echter te horen dat de chauffeur u niet kon helpen bij het tillen. We begrijpen dat dit een teleurstelling kan zijn en zullen uw feedback hierover zeker meenemen om onze dienstverlening verder te verbeteren. We wensen u veel plezier met uw nieuwe tafel en hopen u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn!
Fijne overzichtelijke webshop. Artikel werd snel geleverd voor een eerlijke prijs. Een deel van de bestelling had een lange levertijd, hierover werd ik keurig gebeld en de mogelijkheden werden doorgenomen. Op basis van deze goede ervaring vandaag weer een nieuwe bestelling gedaan.
Hartelijk dank voor uw prachtige beoordeling! We zijn ontzettend blij dat u zo tevreden bent met de service en de snelheid van de levering. Het is fijn om te horen dat onze persoonlijke benadering en communicatie over de langere levertijd gewaardeerd worden. We vinden het geweldig dat u opnieuw een bestelling bij ons heeft geplaatst, en we zullen er alles aan doen om u ook deze keer van uitstekende service te voorzien.
Alles prima gelopen mooie tafel.
Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling! Wat fijn om te horen dat alles naar wens is verlopen en dat u tevreden bent met uw nieuwe tafel. We hopen dat u er veel plezier van zult hebben en kijken ernaar uit om u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn!
Mooie lampenkap. Kwaliteit is conform de prijs. Kleur is zoals op het plaatje. Vlot geleverd (op verzoek wat later). Keurig verpakt.
Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling! We zijn blij te horen dat de lampenkap naar wens is. Fijn ook dat de levering op het gewenste moment en goed verpakt is verlopen. We hopen dat u veel plezier zult hebben van uw aankoop en zien u graag terug in onze webshop!
Ik heb na een aantal jaren nu allemaal nieuwe meubels kunnen kopen. Maar ik maakte de bestelling open en dacht echt dat dit een B keuze meubel is. Helemaal voor het geld wat ik ervoor betaald heb. Ik heb reeds foto's gestuurd naar jullie, en kijken wat jullie er van vinden. Met vriendelijke groet, Shirley Nagtegaal
Meubel besteld Keurig afgeleverd, na een telefonische vraag over aflevering datum. Vriendelijk te woord gestaan tijdens telefonisch gesprek. Afspraken goed nagekomen. Aardige chauffeur. Maar een tip, doe even een mail, na dat je de bestelling hebt geplaatst en betaald. Meldt dan even dat de bestelling en betaling is ontvangen en vertel even wat de vermoedelijke levertijd zal zijn.
Hartelijk dank voor uw beoordeling en positieve feedback! We zijn blij dat u tevreden bent met zowel het meubel als de service rondom de levering. Fijn om te horen dat u goed geholpen bent tijdens het telefonische contact en dat alles naar wens is afgeleverd. We waarderen uw tip over het verstrekken van een bevestigingsmail na de bestelling en betaling. Dit is zeker waardevolle feedback, en we zullen dit meenemen om de klantcommunicatie in de toekomst te verbeteren. We hopen dat u veel plezier zult hebben van uw nieuwe meubel en zien u graag terug in onze webshop!
De lampglazen zijn van mindere kwaliteit , zit vervorming in een glas en alle 3 zitten div. Witte putjes in. De vraag is nu hoe lossen we dit op Ondertussen andere lampglazen ontvangen en kunnen wisselen ziet er wat beter uit maar zitten nog altijd wat oneffenheden in het schijnt dat dit bij deze type kap onvermijdelijk is wat wel jammer is ik zal er maar mee moeten leven
Dank u wel voor uw eerlijke feedback. Het spijt ons te horen dat de kwaliteit van de lampglazen niet aan uw verwachtingen voldeed. We begrijpen dat het vervelend is om oneffenheden te zien, en we waarderen het dat u ons op de hoogte heeft gesteld van de situatie. We zijn blij dat we u nieuwe lampglazen konden sturen, al begrijpen we dat er nog steeds wat onvolkomenheden zichtbaar zijn. Zoals aangegeven kan dit inderdaad voorkomen bij dit specifieke type kap, maar we vinden het jammer dat het niet volledig naar wens is. Als u alsnog verdere vragen heeft of als er iets is waarmee we u kunnen helpen, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We willen uiteraard dat u tevreden bent met uw aankoop.
Originele beoordeling
Zeer mooie eetkamerstoelen van Oist besteld in Fusion Cream en zeer snelle, correcte levering. Helemaal zoals beschreven op de foto's en in de info. Ze passen perfect in de eetkamer. Enkel jammer dat ze enkele dagen nadien zoveel afgeprijsd waren tov wat ik ervoor had betaald...
Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling! We zijn blij te horen dat u zo tevreden bent met uw eetkamerstoelen.. We streven er altijd naar om een product en service te bieden die aan de verwachtingen van onze klanten voldoen. We begrijpen dat het jammer is wanneer een product kort na aankoop goedkoper wordt aangeboden. Dit kan soms gebeuren door tijdelijke aanbiedingen of prijswijzigingen. We hopen dat u veel plezier zult hebben van de stoelen en zien u graag terug in onze webshop!
Der Lampenfuß ist wie beschrieben, die Lieferung erfolgte extrem schnell und die Kommunikation ist perfekt, vielen Dank !
Vielen Dank für Ihre tolle Bewertung! Es freut uns sehr zu hören, dass der Lampenfuß Ihren Erwartungen entspricht und dass die Lieferung so schnell und reibungslos verlief. Ihre positive Rückmeldung zur Kommunikation wissen wir ebenfalls sehr zu schätzen. Wir hoffen, dass Sie viel Freude an Ihrem Kauf haben, und freuen uns darauf, Sie auch in Zukunft wieder bedienen zu dürfen.
mooie woonaccessoires bij een website waar klanttevredenheid hoog in het vaandel staat!!
Bedankt voor uw mooie review en voor de 10! Fijn dat u tevreden bent met de accessoires en onze service. We zien u graag weer terug!
Beschadigd tafeltje geleverd gekregen en heb daar foto van opgestuurd. Vervolgens krijg ik dag later vraag om foto's aan te leveren voor de leverancier?? En dan opnieuw! wachten op antwoord..... Slechte langzame service.
Het spijt ons te horen dat u niet tevreden bent met de service die u heeft ervaren. We begrijpen dat het frustrerend is om een beschadigd product te ontvangen en vervolgens langer te moeten wachten op een oplossing. Wij proberen altijd snel en efficiënt te handelen, en we nemen uw feedback zeer serieus. Helaas vroeg de leverancier voor meer detail foto`s. Onze excuses voor het ongemak en de vertraging. We hebben u ondertussen contact gehad over de bestelling en de oplossing hiervoor. Als u nog vragen heeft of als we u verder kunnen helpen, neem dan gerust contact met ons op.
4 september besteld en 17 september geleverd.
Bedankt voor uw review! We waarderen uw geduld en hopen dat u tevreden bent met uw bestelling. Mocht u nog vragen hebben, dan staan we altijd voor u klaar!
Sprendlingenstraat 9
5061 KM Oisterwijk
Intens Wonen is een nieuwe, jonge en dynamische winkel met een innovatieve en eigen kijk op de woonwens van vandaag in woonartikelen- en accessoires. Of u nu zoekt naar een nieuwe vintage look of het landelijke huiskamergevoel, dan zit u bij Intens Wonen helemaal goed. Bestellen via de webshop of toch even langskomen in onze showroom om de meubelen te zien onder een lekkere kop koffie is allemaal mogelijk.