Ik had een lampenkap besteld via bol.com. Jwam helemaal gedeukt aan. Retour gedaan, via bol.com en een nieuwe besteld. Ik hoop dat ze hem nu beter verpakken! Er wordt nogal gesmeten met de dozen bij post.nl. Ik wacht het dus af.
Super mooi product ontvangen Zeer goed verpakt
Keurig verpakt, eenvoudig te monteren en ze zitten heerlijk en staan mooi. Vind het een mooie stoel.
Vlot geleverd en op de hoogte gehouden over het bezorgen. Mooie stoelen, naarverwachting. 1 puntje: mijn man is gelukkig handig maar stoelen moesten we zelf in elkaar zetten... Schroefdraad niet goed maar toch gelukt..
ruim aanbod op de site van kwaliteit merken voor een goede prijs/kwaliteit verhouding. Nadat een bijzettafel helaas kapot bleek te zijn is dit door het team snel en professioneel opgelost. Erg tevreden.
Ik heb een aantal keer contact gehad met de winkel en ik werd telkens vriendelijk te woord gestaan. Ik had een salon tafeltje besteld en deze heb ik zeer goed verpakt ontvangen! Ik ben er blij mee!
"Deze eettafel van 140 x 90 cm met een keramisch blad is een echte aanwinst voor mijn eetkamer. Het moderne design past perfect bij mijn interieur en het keramische blad geeft de tafel een luxe uitstraling. Het blad is stevig, krasbestendig en gemakkelijk schoon te maken. Ook de hoogte van de tafel is prettig. De tafel staat bovendien erg stabiel. Kortom, een aanrader voor iedereen die op zoek is naar een stijlvolle en praktische eettafel." Alleen jammer dat de chauffeur mij in de steek liet toen ik vroeg of hij een handje kon helpen.
Fijne overzichtelijke webshop. Artikel werd snel geleverd voor een eerlijke prijs. Een deel van de bestelling had een lange levertijd, hierover werd ik keurig gebeld en de mogelijkheden werden doorgenomen. Op basis van deze goede ervaring vandaag weer een nieuwe bestelling gedaan.
Alles prima gelopen mooie tafel.
Mooie lampenkap. Kwaliteit is conform de prijs. Kleur is zoals op het plaatje. Vlot geleverd (op verzoek wat later). Keurig verpakt.
Ik heb na een aantal jaren nu allemaal nieuwe meubels kunnen kopen. Maar ik maakte de bestelling open en dacht echt dat dit een B keuze meubel is. Helemaal voor het geld wat ik ervoor betaald heb. Ik heb reeds foto's gestuurd naar jullie, en kijken wat jullie er van vinden. Met vriendelijke groet, Shirley Nagtegaal
Meubel besteld Keurig afgeleverd, na een telefonische vraag over aflevering datum. Vriendelijk te woord gestaan tijdens telefonisch gesprek. Afspraken goed nagekomen. Aardige chauffeur. Maar een tip, doe even een mail, na dat je de bestelling hebt geplaatst en betaald. Meldt dan even dat de bestelling en betaling is ontvangen en vertel even wat de vermoedelijke levertijd zal zijn.
De lampglazen zijn van mindere kwaliteit , zit vervorming in een glas en alle 3 zitten div. Witte putjes in. De vraag is nu hoe lossen we dit op Ondertussen andere lampglazen ontvangen en kunnen wisselen ziet er wat beter uit maar zitten nog altijd wat oneffenheden in het schijnt dat dit bij deze type kap onvermijdelijk is wat wel jammer is ik zal er maar mee moeten leven
Originele beoordeling
Zeer mooie eetkamerstoelen van Oist besteld in Fusion Cream en zeer snelle, correcte levering. Helemaal zoals beschreven op de foto's en in de info. Ze passen perfect in de eetkamer. Enkel jammer dat ze enkele dagen nadien zoveel afgeprijsd waren tov wat ik ervoor had betaald...
Der Lampenfuß ist wie beschrieben, die Lieferung erfolgte extrem schnell und die Kommunikation ist perfekt, vielen Dank !
mooie woonaccessoires bij een website waar klanttevredenheid hoog in het vaandel staat!!
Bedankt voor uw mooie review en voor de 10! Fijn dat u tevreden bent met de accessoires en onze service. We zien u graag weer terug!
Beschadigd tafeltje geleverd gekregen en heb daar foto van opgestuurd. Vervolgens krijg ik dag later vraag om foto's aan te leveren voor de leverancier?? En dan opnieuw! wachten op antwoord..... Slechte langzame service.
4 september besteld en 17 september geleverd.
Bedankt voor uw review! We waarderen uw geduld en hopen dat u tevreden bent met uw bestelling. Mocht u nog vragen hebben, dan staan we altijd voor u klaar!
Ik was al een tijdje op zoek naar deze prachtige stoelen voor achter het bureau van mijn kinderen. Draait goed maar dan hoeft de stoel niet te schuiven. Snel geleverd en goed verpakt door Intenswonen. Bedankt.
Bedankt voor uw mooie review! Fijn om te horen dat de stoelen precies zijn wat u zocht en dat de levering naar wens was. We wensen uw kinderen veel plezier met hun nieuwe bureaustoelen en graag tot ziens op intenswonen.nl
Ik heb nu een aantal keer meubels en accessoires gekocht bij Intens Wonen. Altijd snel verzonden en goed verpakt. De klantenservice is ook zeer vriendelijk!
Hartelijk dank voor uw vertrouwen en positieve review! Geweldig om te horen dat u tevreden bent met zowel onze producten als de service. We streven ernaar om elke bestelling met zorg te behandelen, en het is fijn dat dit gewaardeerd wordt. We kijken ernaar uit om u in de toekomst weer als klant te mogen hebben!
Had een fauteuil besteld via Bol.com volgens de bevestiging van de bestelling zou deze op zijn laatst 9 september bezorgd worden, niets gehoord dus zelf gebeld naar Intens wonen. Bleek iets fout te zijn gegaan werd ik na een uurtje terug gebeld, kreeg ik de stoel de dag erna, waar het fout is gegaan weet ik niet maar wel keurig opgelost, zeer goede klantenservice daar kan menig bedrijf een voorbeeld aan nemen. De fauteuil is mooi, zat snel in elkaar, dus alles bij elkaar zeer tevreden
Bedankt voor uw review en begrip! Fijn dat u ondanks de vertraging tevreden bent over hoe het is opgepakt. We streven er altijd naar om onze klanten zo goed mogelijk te helpen, en het is mooi om te horen dat dit naar tevredenheid is gelukt. We wensen u veel plezier met de fauteuil!
Mooie lamp besteld. Snel geleverd. Helemaal blij dus! :)
Bedankt voor uw review! Wat fijn om te horen dat u tevreden bent met de snelle levering en de lamp. We wensen u veel plezier met uw aankoop en graag tot de volgende keer!
Ik kwam per toeval op deze site en hoop dat mijn review de toeval vergroot.. Ik had een Fatboy nodig en Intens wonen had degene die ik wilde op voorraad. Ik had hem de volgende dag nodig en bij deze order stond “ voor 23:59 besteld de volgende in huis”. Altijd een beetje huiverig omdat die belofte er vaak bij staat maar eigenlijk komt dit “zeer weinig voor” Nette bevestiging, netjes op de hoogte gehouden per mail, en de volgende dag was zoals gezegd maar ook zoals gehoopt mijn Fatboy.. nette email, met dank voor u bestelling, echt keuzes voor betalingen zijn er meer 1.. Ik was zo tevreden dat ik direct een review heb ingevuld.. (doe ik bijna nooit, maar dit is een winkel die mijn dag had gemaakt.. en nog doet!) ik heb de review verstuurd en voor het eerst was ik de maand winnaar voor het plaatsen van de review van de maand?! Nog nooit eerder iets gewonnen en nu bij toeval dit leuke extraatje bovenop de super ervaring.. ik kan niet anders zeggen! Dit is een idd een Intense ervaring en ik voel me ook echt een klant… met alle overtreffende klantervaringen erbij.. niet twijfelen maar het is niet alleen intens wonen maar een intense ervaring en ik ben blij om er klant te mogen zijn.. Ik hoop dat ik enige twijfel heb kunnen wegnemen want bij Intens wonen is echt klant meeer dan Koning..
Bedankt voor uw mooie woorden en uitgebreide review! We zijn ontzettend blij om te horen dat uw ervaring bij ons aan uw verwachtingen heeft voldaan, en zelfs meer dan dat. Het is fijn om te weten dat onze beloften rond levering zijn nagekomen en dat u tevreden bent met de service. Gefeliciteerd met het winnen van de review van de maand – wat een leuke extra verrassing! Uw vertrouwen en enthousiasme betekenen veel voor ons, en we kijken ernaar uit om u in de toekomst weer op intenswonen.nl te mogen zien.
Na een week over en weer mailtjes te hebben gestuurd is er uiteindelijk een passende oplossing geboden. Wij konden rustig wachten op de levering van een nieuwe spiegel en zodra die in goede staat binnen was de beschikbaarheid terug sturen.
Bedankt voor uw update! Fijn om te horen dat we uiteindelijk een passende oplossing hebben kunnen bieden. We waarderen uw geduld en begrip in deze situatie. Als u nog vragen heeft of verder hulp nodig heeft, staan we altijd voor u klaar. Geniet van uw nieuwe spiegel!
Originele beoordeling
Zeer slechte service. Zijn al een week bezig om een nieuwe spiegel geleverd te krijgen de geleverd spiegel was al beschadigd op meerder plekken bij levering. De geboden oplossing betekend dat wij moeten gaan zitten wachten op een nieuwe in de hoop dat de levering daarvan wel goed gaat. Wij hebben voorgesteld om de oude retour te sturen zodra de nieuwe geleverd is gezien ze de spiegel niet op voorraad hebben, daar weigeren ze aan mee te werken. Ipv met een passende oplossing voor de klant te komen komen doen ze vooral moeilijk om alles. Eerst retour en dan pas een nieuwe is de enige geboden oplossing. Maar ze doen wel aan achteraf betalen, ze wijzen naar de leverancier als fout maar zelf de verantwoordelijk nemen beschadigde verpakkingen na te lopen doen ze blijkbaar niet. Want hun woorden zijn dat het waarschijnlijk bij de leverancier al beschadigd was en niet aan de koerier lag dat ging eigenlijk altijd goed.
De klantenservice is makkelijk bereikbaar en ter zake kundig. Leveringstermijnen worden nagekomen
Hoi Marc, We zijn blij om te horen dat onze klantenservice je goed is bevallen. We doen ons best om uw producten zo snel mogelijk op te sturen dus fijn dat je hier zo positief over bent. Hopelijk tot snel!
Sprendlingenstraat 9
5061 KM Oisterwijk
Intens Wonen is een nieuwe, jonge en dynamische winkel met een innovatieve en eigen kijk op de woonwens van vandaag in woonartikelen- en accessoires. Of u nu zoekt naar een nieuwe vintage look of het landelijke huiskamergevoel, dan zit u bij Intens Wonen helemaal goed. Bestellen via de webshop of toch even langskomen in onze showroom om de meubelen te zien onder een lekkere kop koffie is allemaal mogelijk.