Ik heb een fatboy poef besteld die nooit is aangekomen. Het ‘verzenden’ duurde eeuwig en daarbij is hij nooit aangekomen.
Het spijt ons heel erg dat je Fatboy poef nooit is aangekomen. Helaas is deze kwijt geraakt bij de bezorgdienst, waarbij u de voorkeur had om uw bestelling te annuleren wat we daarop hebben gedaan en het betaalde bedrag hebben teruggestort. Bedankt voor je geduld en je feedback. Als er nog iets anders is waar we je mee kunnen helpen, laat het ons gerust weten.
Ik had een pakket nodig waar je als klant vaker ziet staan “voor 17:00 gekocht” volgende dag geleverd. Contact gehad en het belang aangegeven vriendelijk correct en zeer behulpzaam (het was er op tijd en werd continue op de hoogte gehouden) Prijzen zijn zo scherp als kan tegenwoordig in de zee van aanbieders Net als service, ondersteuning etc… Aanrader, ik bestel hier zeker opnieuw
Wat fantastisch om te horen dat alles naar wens is verlopen! We zijn blij dat je zo tevreden bent met de tijdige levering en de voortdurende updates. Fijn dat je onze prijzen en service waardeert in de huidige concurrerende markt. Bedankt voor je positieve feedback en je aanbeveling! We kijken ernaar uit je binnenkort weer te mogen helpen.
Snelle levering in veilige verpakking. Wellicht nog aandacht om verpakking nog iets milieuvriendelijker te maken.
Bedankt voor je positieve feedback! Fijn om te horen dat de levering snel was en de verpakking veilig was. We waarderen je suggestie om de verpakking nog milieuvriendelijker te maken en zullen dit zeker meenemen. Bedankt voor je input en veel plezier met je aankoop!
mooie merken, goede acties en snelle verzending, tot weerziens
Bedankt voor je positieve feedback! Fijn om te horen dat je tevreden bent met de merken, acties en snelle verzending. We kijken ernaar uit je weer te mogen verwelkomen. Tot de volgende keer!
Snelle levering, vaas was heel goed en netjes verpakt. Vaas identiek aan afbeelding website.
Fijn om te horen dat de levering snel was en de vaas goed en netjes verpakt aankwam! Geweldig dat de vaas precies is zoals op de website afgebeeld. Bedankt voor je positieve feedback en veel plezier met je nieuwe vaas!
Probleem serieus genomen, heel blij met onze lampenkap.
Wat fijn om te horen dat je blij bent met je lampenkap en dat we je probleem hebben kunnen oplossen! Bedankt voor je positieve feedback en veel plezier met je aankoop!
Originele beoordeling
Bestelling nog steeds niet ontvangen 8 dagen terug besteld. Jammer, zeer teleurstellend.
Fantastische snelle service!
Geweldig om te horen dat je onze service fantastisch snel vond! Bedankt voor je positieve feedback en veel plezier met je aankoop!
Snel geleverd, geen problemen
Fijn om te horen dat je bestelling snel geleverd werd en alles zonder problemen verliep! Bedankt voor je feedback en veel plezier met je aankoop!
Prachtige lampenkap besteld welke snel werd geleverd. In een lampenzaak zou levering 6 à 8 weken duren, hier was het binnen 1 week binnen! Zeker aan te raden!
Wat geweldig om te horen dat je de lampenkap snel hebt ontvangen, vooral in vergelijking met de langere levertijd bij andere winkels! We zijn blij dat je tevreden bent en danken je voor de aanbeveling. Veel plezier met je lampenkap en bedankt voor je positieve feedback!
Hele mooie vaas gekocht, ik had voor 22:00 besteld en het de volgende dag in huis! De aankoop is een eye catcher in mijn interieur, ik ga er nog een kopen bij jullie binnenkort :)
Wat fantastisch om te horen dat de vaas zo snel bij je was en een eye-catcher in je interieur is! We zijn blij dat je tevreden bent met je aankoop. Bedankt voor je positieve feedback en we kijken ernaar uit je binnenkort weer te mogen verwelkomen voor je volgende aankoop!
Ik heb 3 dure lampen besteld. 1x was de lampset compleet 2e en 3e lamp waren incompleet. Er mist een trekontlasting van de elektriciteit draad. 2 kleine dingen wat je wel uiteindelijk nodig hebt om de lamp op te kunnen hangen. Gebeld met de klantenservice, netjes te woord gestaan. De klantenservice keek mee en wist na uitleg wat er ontbrak. Ik moest nog maar een x een mail sturen met een foto en dan hoopte de betreffende medewerker dat de leverancier dit op voorraad had en zin had om op te sturen. Dure lampen van €300 per stuk en dan deze afhandeling. Ik ga hier mijn andere meubels niet kopen!
Dank u wel voor het delen van uw ervaring. De klantervaring vinden wij erg belangrijk daarom vinden wij het dan ook jammer om te lezen dat deze niet goed is geweest. Wij hebben telefonisch contact gehad voor dat de recensie bij ons binnen is gekomen. Hierin hebben wij gevraagd om een foto op mail te sturen. Dit doen wij zodat wij mee kunnen kijken en zodat wij dit ook door kunnen zetten naar de leverancier. De mail hebben wij helaas nooit mogen ontvangen. Om deze reden hebben wij na ontvangst van uw recensie contact met u gezocht. Aangezien wij u graag verder willen helpen. Samen hebben wij naar een gewenste oplossing gezocht. Wij wensen u nog veel plezier van uw aankoop.
De gekozen lamp is in het echt nog mooier dan op de afbeelding van af het moment van bestellen via Bol.Com tot aan de aflevering van Intens Wonen was alles perfect snelle levering en zeer goed op de hoogte gehouden door Intens Wonen. Intens Wonen jullie verdienen een groot compliment.
Wat geweldig om te horen dat de lamp in het echt nog mooier is dan op de afbeelding! We zijn blij dat alles, van de snelle levering tot de communicatie, naar wens was. Bedankt voor je complimenten, die waarderen we enorm! Voor de beste ervaring en om toekomstige bestellingen nog makkelijker te maken, raden we je aan om rechtstreeks via onze website www.intenswonen.nl te bestellen. We kijken ernaar uit je daar weer te verwelkomen!
Zeer bevredigende ervaring bij deze webshop. Enorme keuze, overzichtelijk zoeken en vergelijken. Prijs/kwaliteit is goed in elke prijsklasse. Speciale dank voor het zéér zorgvuldig verpakken van de (soms kwetsbare) goederen. Op deze wijze is er geen enkel risico op transportschade. Aanbevelenswaardig.
Wat fantastisch om te horen dat je zo tevreden bent met je ervaring bij onze webshop! We zijn blij dat je de keuze, het overzicht en de prijs/kwaliteit waardeert. Het is fijn om te weten dat je het zorgvuldige verpakken van de kwetsbare goederen op prijs stelt en dat dit heeft bijgedragen aan een schadevrije levering. Bedankt voor je aanbeveling en je positieve feedback! We hopen je snel weer te mogen verwelkomen.
Twee mooie spiegels gekocht, welke afzonderlijk zo goed zijn verpakt dat ze de reis meer dan veilig hebben kunnen maken. Vriendelijke benadering, mooie webwinkel. Hoorde dit via een leverancier van mijn werk in Brabant.
Wat fijn om te horen dat je tevreden bent met de spiegels en de veilige verpakking! We zijn blij dat alles goed is aangekomen en dat je onze vriendelijke benadering en webwinkel waardeert. Bedankt voor de aanbeveling via je leverancier en je positieve feedback. We hopen je in de toekomst weer te mogen verwelkomen!
Leuk design de cielo spiegel. Goede service, spiegel had een deukje, maar goed opgelost.
Fijn om te horen dat je het design van de Cielo spiegel leuk vindt! Het spijt ons dat de spiegel een deukje had, maar we zijn blij dat we het probleem goed hebben kunnen oplossen. Bedankt voor je positieve feedback en je begrip. We hopen dat je veel plezier hebt met je spiegel!
Originele beoordeling
De afwerking van de curling spiegel valt erg tegen. Niet goed gelast en er zat een deuk in een van de ringen. Daar is deze spiegel echt te duur voor.
Precies wat ik zocht en als het dan ook 100% aan je verwachtingen voldoet, dan wordt je daar blij van.
Wat geweldig om te horen dat je precies hebt gevonden wat je zocht en dat het 100% aan je verwachtingen voldoet! We zijn blij dat je tevreden bent en dat het product je blij maakt. Bedankt voor je positieve feedback en veel plezier met je aankoop!
Duidelijke website - veel info (PTMD heeft geen afmetingen) - perfecte communicatie - zeer snelle levering - alles prima
Fijn om te horen dat je de website duidelijk en informatief vond. We zijn blij dat je de communicatie en snelle levering als perfect hebt ervaren. Bedankt voor je positieve feedback en veel plezier met je aankoop!
Had een kapstok besteld maar daar zat een fabricage fout in. Na een korte mailwisseling met de klantenservice is de kapstok omgeruild met een ander exemplaar en bezorgd met hun eigen bezorgdienst. De chauffeur was top en de spullen worden netjes vervoerd. Snel en goed geregeld. Ouderwetse service zoals het hoort.
Het spijt ons te horen dat er een fabricagefout was met de kapstok. Fijn dat we het snel hebben kunnen oplossen door het om te ruilen en met onze eigen bezorgdienst te leveren. We zijn blij dat je tevreden bent met de service en de levering door onze eigen bezorgers Bedankt voor je positieve feedback en je waardering voor onze service!
Fauteuil goed afgeleverd. Goed verpakt. En een degelijke stoel.
Fijn om te horen dat de fauteuil goed is afgeleverd en netjes verpakt was! We zijn blij dat je tevreden bent met de fauteuil. Bedankt voor je feedback en veel plezier met je nieuwe fauteuil!
Snellere levering dan verwacht tot op de plek waar het meubel moest staan!
Wat fijn om te horen dat de levering sneller ging dan je had verwacht en dat het meubel precies op de juiste plek werd gezet! Als het enigszins mogelijk is helpen onze bezorgers graag mee. Bedankt voor je positieve feedback en veel plezier met je nieuwe meubel!
Mooie nachtkastjes besteld, goede kwaliteit. Levering was wat verlaat vanwege de leverancier. Hier hadden ze zelf wat pro-actiever in kunnen zijn.
Fijn om te horen dat je tevreden bent met de kwaliteit van de nachtkastjes! Het spijt ons dat de levering vertraagd was door de leverancier en dat de communicatie hierin beter kon. We waarderen je feedback en zullen dit meenemen om onze service te verbeteren. Bedankt voor je geduld en veel plezier met je nachtkastjes!
eenvoudig een hele mooie hangende tv meubel besteld online en deze werd binnen twee weken al bezorgd. super.
Geweldig om te horen dat je zo tevreden bent met je hangende tv-meubel! Bedankt voor je positieve feedback en veel plezier met je nieuwe meubel!
Ik kreeg in eerste instantie een verkeerde bestelling. Daar werd door Intens wonen goed op gereageerd. Na 1 belletje was alles goed geregeld en binnen een week was alles hersteld.
Tof om te horen dat het alsnog goed is gekomen met je bestelling, veel plezier met de vaas en hopelijk tot snel!
Originele beoordeling
Er zat ipv een gouden vaas ( wat wel als plaatje op de doos stond) een zwart houten kunstwerk in. Direct gebeld maar diegene aan de telefoon zei dat ik maar moest mailen met foto's. Nam dus niet eens de moeite om even mijn bestelling te checken. Nu nog geen antwoord.......ik wacht gespannen af. Gaat toch om een Vaas van €100,-......
Het duurde erg lang voordat we onze bestelling ontvingen. Na een telefoontje was alles zo geregeld. Complimenten voor de goede service!
Fijn om te horen dat je zo tevreden bent met onze klantenservice! Vervelend dat het wat langer duurde met de levering van je bestelling, we proberen de bestellingen zo snel mogelijk te bezorgen maar helaas liggen vertragingen van levertijden vaak buiten onze macht. Veel plezier met uw bestelling!
Originele beoordeling
Ik snap niet dat het meer dan 2 weken moet duren om een simpel tafellampje te bezorgen.
Al meerdere keren besteld via deze site en zeer tevreden. Alles netjes verpakt en geleverd binnen de aangegeven tijd.ik zal zeker nog vaker hier bestellen! Ze hebben prachtige accessoires!
Leuk om te horen dat je zo tevreden bent over onze webshop, hopelijk zien we je snel weer op onze site!
Sprendlingenstraat 9
5061 KM Oisterwijk
Intens Wonen is een nieuwe, jonge en dynamische winkel met een innovatieve en eigen kijk op de woonwens van vandaag in woonartikelen- en accessoires. Of u nu zoekt naar een nieuwe vintage look of het landelijke huiskamergevoel, dan zit u bij Intens Wonen helemaal goed. Bestellen via de webshop of toch even langskomen in onze showroom om de meubelen te zien onder een lekkere kop koffie is allemaal mogelijk.