Available, competent and fast

Bought 1 Duotone Trust Bar Quad Control 2022 and 1 Duotone Quickrelease Freestyle Kit from 1211km away. Good packaging, received in just 6 days, no problems

Available, competent and fast

Toppie,super snel geleverd

Alleen levering duurde wat langer

Goeie prijs en snelle levering.

Goeie prijs snelle levering!

Snel geholpen

Ronduit positief

Goede service en advies, staat altijd voor je klaar

Goede service en advies, staat altijd voor je klaar. Mooie kortingen en fijne merken in het aanbod

Geweldig! Snel reactie via Whatsapp en gevraagde informatie naar tevredenheid ontvangen.

Ik had nog wat vragen voordat ik een artikel wilde aanschaffen. Heb deze gesteld via de app en naar tevredenheid reactie ontvangen. Vervolgens het gewenste artikel aangeschaft en ik ben er erg blij mee. Verzending was ook snel dus ik heb totaal geen klachten #happycustomer :)

Snel en betrouwbaar - Demo kitesurf materiaal in zeer goede staat

Online demo kitesurf materiaal gekocht wat voldeed aan de beschrijving zoals vermeld op de website. Ook de winkel zelf in Scheveningen is de moeite waard om te bezoeken. Goede service en sfeer.

All good

Nothing to say, the product arrived, exactly what I ordered, and it has been delivered fast at my house. All good

fast delivery

quick and easy order, fast delivery

Was prima

Great company

The company is great, really about service. easy to contact

Uitstekende snelle service

Telefonisch contact gehad over het artikel i.v.m. een naderende vakantie, beloofd het direct te verzenden, de volgende dag geleverd. Perfect!

Super snel en goed

Vlotte bestelling, duidelijk en correct

Snelle levering en goede service!

Snel geleverd, goede service

Alles volgens afspraak en snel verlopen. Keurig verpakt. Kortom zeer tevreden klant!

100%

Correct en snelle bezorging

Makkelijke website

Ik kreeg heel (heel)snel reactie op mijn vragen. En mijn paketje werd de volgende dag al bezorgt.

Vriendelijk en snel

Er werd vriendelijk gereageerd op een bericht en de levering van het product was snel.

Perfect service and good products

Good help to get the right products shipping

Goed advies, snelle levering

Kitesurfschoenen besteld. Via WhatsApp contact gehad over advies. Bij het bestellen ook nog verkeerde postcode ingevuld. Hebben ze meteen aangepast en het pakketje is meteen verstuurd. Snelle en goede service.

Vissershavenweg 62

2583 DL Scheveningen