zeer goed alles uitgelegd

ik heb het zeer goed ervaren.ik raad het iedereen aan die deze cursus moet volgen

snel, efficiënt en professioneel

snel, efficiënt en professioneel

Heel goed !!!

Duidelijk les en maaltijd was ook lekker. Top niks om te klachen.

Examen geboekt en alles was in orde.

Gewoon, Geen poes pas.

Gwn Top

Ik raad iedereen om eerst de cursus te volgen. Mr Roland is gwn een topper dat alles goed en duidelijk voor geeft. Ik en mijn werk kolega zijn beide geslaagd met ruim voldoende. Ga zo door VGM BOX

Top cursus

Geslaagd met 91% zonder enige ervaring. Top cursus gehad en alles was duidelijk!

prima!

ik vind het een goed progamma alleen jammer dat je de vragen niet terug kan kijken als je het hebt afgrond, om te kijken wat je precies fout hebt gedaan. voor de rest een prima programma

Van examen boeken tot het krijgen van de diploma's is alle perfect verlopen

Prima stof

Online + examen pakket gekocht, Goede stof met filmpjes en daarna tekst en vragen om te oefenen op het eind een kleine toets met vragen. 3 proef examens erbij. Al met al prima stof en uitleg gehad online. Geslaagd in 1 x

Naar verwachting

Goede locatie, goed georganiseerd

Cursus, was duidelijk en goed georganiseerd. Voldoende tijd voor interactie.

Redelijk standaard.

VCA-VOL. Gelukkig behaald ondanks ziekte. 3 dagen tevoren verzoek geplaatst voor andere datum. Dit kost 50% extra. Klassikale stof zou 'Basis' stof zijn. Bleek veel 'VOL' te zijn die juist vooraf online geleerd moest worden(?). Enigszins verwarrend allemaal, maar doel bereikt. Lokatie gunstig.

Prima,, jammer dat er niet een kop koffie was

Prima cursus. Ook eromheen goed verzorgd.

Prima cursus. Ook eromheen goed verzorgd. Pauze tijd en frequentie prima. Bijzonder goede lunch.

Prima training /trainer, niets op aan te merken.

Zie boven

Voldoende

De lesstof is op zich wel fijn om te doorlopen, echter de gedeeltes waar de vrouw in de filmpjes praat zijn erg moeilijk omdat je denk ik geen beelden verder ziet en telkens toch een behoorlijke opsomming komt in zeer kort gesprekje. Die opsomming kan je dan zeker niet in een keer onthouden maar omdat het vrij 'saai' (droge stof, als u begrijp wat ik bedoel) is wat zij allemaal verteld geen uitdaging om het nogmaals te gaan beluisteren. Ik zou het dan liever gezien hebben dat die filmpjes opgesplitst worden met daartussen dan een paar praktische filmpjes met de voorbeelden die zij zojuist had genoemd. Een ander puntje van aandacht is dat de 3 oefenexamen die in mijn pakket zaten (VCA-VOL) iets te gemakkelijk waren t.o.v. de werkelijke examen. Ik had gelukkig nog 5 proefexamen bij PBNA gekocht en daar geef je dan aan dat je een examen van VOL wilt doen en deze vragen waren veel moeilijker maar zeker van het zelfde niveau als het echte. Ook het invullen bij PBNA is ook exact hetzelfde als in werkelijkheid dus was blij dat dit er vertrouwd uitzag. Veel succes en hopelijk heb ik deze aanbevelingen niet voor niets geschreven. :) Aanbevelen: Ja, mits wat aanpassingen zoals hierboven beschreven.

Goede info

Vol gedeelte is een beetje vreemd om vooraf te behandelen, verder alles goed.

Simple

The online learning was easy to follow and the 3 mock exams were sufficient.

Goed geregeld allemaal

Perfect geregeld allemaal, goede ontvangst en duidelijke online cursus

Schandalig

Zeer teleurstellend wegens kiespijn moest ik afspraak afzeggen helaas en nu geld weg alles ronduit schandalig

Prima geregeld.

Prima geregeld.

Helemaal top geregeld

Ik heb een hele goeie ervaring mee gehad . Alles hoef geregeld 1 pauzes 2 uitleg van de docent 3 lunch Top bedrijf Echt een aanrader

Alles prima. Cursus begeleider prima . Eten kei goed .

Klasse

Ik had me maar 3 avonden tijd om te leren en die avonden had ik nog een uitruk bij de brandweer en de dag er op thaismassage en overdag me werk maar toch ge haalt

Molenstraat 5

5581 JT Waalre