Eccellente!

Ho imparato molto bene dal corso che ho comprato online VCA base ho fatto l esame a Eindhoven e l ho superato .lo consiglio

• Ci consiglieresti? Si

Goed en makkelijk

Makkelijk programma duidelijk communicatie

Goed geregeld

Voldoende

Voldoende

Top geregeld!

Zeer duidelijk cursus met veel uitleg

Goed geregeld

De hele cursus moet dringend compleet nagekeken worden.

Veel vragen worden in de leerstof niet behandeld. Antwoorden in de cursus passen soms niet bij de vraag. Na afsluiting van de cursus hat ik de indruk dat het geheel niet echt een serieuse cursus is.

Examen in Hoogvliet gedaan en geslaagd.

Alles goed verzorgd. Alleen storend dat personen die te laat aanwezig waren alnog de toegang kregen tot de examenruimte.

De online cursus gedaan. Als je de aangegeven tijd die ervoor staat er ook echt insteekt, is het bijna onmogelijk om te zakken. De cursus is helder, duidelijk en goed opgebouwd.

goed opgevangen

Duidelijk uit gelegd

L. D.

De dag voor aanvang van het examen de online cursus VOL-VCA gekocht. Hele dag bezig geweest met alle filmpjes bekijken, oefenvragen beantwoorden. Voor mij als “leek” met 87% geslaagd. Duidelijke filmpjes, kijkt makkelijk weg, vele oefenvragen. Echt een aanrader.

Gewoon goed. Geen ingewikkeld gedoe

tevreden

ik heb 7 dagen online gestudeerd en 84% behaald

Prima geregeld

Goede ontvangst op locatie en duidelijke uitleg.

Zeer tevreden goed duidelijk en overzichtelijk

Positief ervaren

Goede duidelijke organisatie. Ga zo door

Zelfstudie is prima te volgen en examen aanvraag en afhandeling is ook uitstekend.

Goed en duidelijk!

De online Cursus is mij goed bevallen . duidelijke / makkelijke leerstof wat precies overeen kwam met het eindexamen

Prima !

Ik heb goede ervaringen opgedaan, prima cursus, duidelijke lesstof en duidelijke video’s. Aanrader !

Alles goed geregeld!

Hele goede lesstof ! Veel geleerd in korte tijd , kort en krachtig.

Goed bedrijf

Leuke en enerverende dag

Leuke docent die er erg veel zin in had en de aandacht goed vast kon houden

Duidelijke instructies. Goede informatie.

Goede uitleg en leuke leraar

Goeie leraar die Roland!

Molenstraat 5