Goed en snel geregeld

Goed en snel geregeld

Super simpel en snel geslaagd!

Online lessen zijn goed simple en specifiek ingebouwd. Makkelijk te leren en begrijpen. Zelfs als je één dag voor examen begint te leren kan je het halen! Zo heb ik zelf het zelf gedaan. ONGELOOFLIJK! Ik bent geslaagd. Hartelijk bedankt VGMBOX...

Prima geregeld

Was goed geregeld goed uit gelegd Fijne lokatie

zeer goed

de online zelfcursus komt goed met de werkelijke toets overeen.

Tja, prijs kwaliteit komt overeen

Terugkijken is vrij beperkt. Vaak stilstaand beeld, soms meerdere keren gaat beeld terug in de tijd.(5 minuten) om daarna versneld vooruit. Kwaliteit kan stabieler, mag dan ook wel meer kosten. Opstarten systeem duurt vrij lang.

Super goede ervaring als flexibel totaalpakket.

De online modules zijn mooi opgebouwd en voelen niet te zwaar aan mede doordat je alles at own pace kan doen. De functies als zaken opnieuw kunnen bekijken of uitvoeren alsook de tussentijdse vragen na de hoofdstukken enz geven een goed beeld van wat je goed opnam en wat eventueel minder. De proefexamens zijn een mooie test van wat je eventueel nog eens extra zou moeten bekijken ...kortom, eens de cursus achter de rug ben je echt klaar om het examen te gaan afleggen al moet ik toegeven dat het nog wel pittig was, zeker omdat de vragen op het examen compleet afwijken van de tussentijdse vragen en de proefexames. Desalniettemin ben je toch klaar om dit met glans te voltrekken.

Een goede ervaring

Tot zo ver alles netjes geregeld

iets te weinig uitleg

Je kijk naar een filmpje druk op een knopje maar je ziet niet of je wel de goede heb ingedrukt omdat het allemaal tegelijk gaat kan dit niet beter

Goed geregeld en duidelijke uitleg tijdens de examen

overzichtelijk en van goede kwaliteit

Een duidelijk programma, veel checks dmv test vragen en proefexamens. Op die manier een goede opleiding en voorbereiding voor het examen.

Professioneel

Goede duidelijke communicatie. Proffesionele uitstraling.

Prima e-learning voor VCA-VOL

De e-learning is goed opgezet. Wel zaten er erg veel opsommingen in de filmpjes en die zijn moeilijk te onthouden. De oefenexamens bestonden uit vragen die ook in de hoofdstuktoetsen aan bod kwamen het zou voor de beheersing van de stof goed zijn als originele vragen en plaatjes gebruikt worden. Verder is de stof helder opgezet en wordt goed uitgelegd. Ik ben in 1 keer geslaagd voor het examen.

Goede uitleg. Alles goed verzorgd ook de lunch. Dus goede prijs kwaliteit verhouding.

prima gegaan

Goedkoopste met alleen examen

Goedkoopste met alleen examen. En gewoon goed geregeld

Goede ervaring vriendelijk geholpen

Na het boeken bleek ik opeens een basis vca examen te hebben geboekt ipv vca vol. Helaas kon dit niet worden omgezet last minute op locatie maar wel naar een andere locatie dus kon ik dezelfde dag nog examen doen en weer aan het werk.

Keurig geregeld.

Keurig geregeld en uitgelegd.

Duidelijk en overzichtelijk. Goed op de hoogte gehouden via de mail.

Erg leerzaam!

Online geleerd voor VCA, alles super duidelijk!

Goed , duidelijk en overzichtelijk

Mijn ervaring is goed fijne begeleidingsstof duidelijk. Merkte wel dat de exsamen vragen anders gesteld worden dan in de box maar ala eerste keer geslaagd niet meer omkijken

Netjes werk verricht.

Na een fout in de examendatum alles weer heel snel herstelt. Keurig netjes!

De online software is geweldig, op de inhoud valt veel af te dingen

De online cursus VGA-VOL heeft een inhoudelijke en een operationele kant. Het hele proces van inschrijving tot examen en de software waarmee je de lesstof tot je kan nemen en kan oefenen werken geweldig. Inhoudelijk vind ik echter dat er veel ruimte is voor verbetering. De behandeling van de V&G wetgeving en de rol van partijen die een rol hierin spelen is chaotisch. Waarom niet een boomstructuur tekenen? De kennis over een en ander wordt bij elkaar gesprokkeld. Veel afkorting en namen worden zo snel uitgesproken dat het echt gissen is wat er gezegd wordt VGM, VGN? VNG of V&G? Er zitten veel inconsistenties in: bijvoorbeeld zeggen dat een veiligheidsinspectie het best met twee man gedaan kan worden en de video toont er één. Zo zijn er tientallen voorbeelden. Veel oefenvragen zijn onduidelijk, inconsistent of multi-interpretabel.

Een zeer fijne man hij heeft alles heel goed uitgelegd de hele dag was zeer tevreden

TOP

het was goed georganiseerde en een fijne ervaring

Molenstraat 5

5581 JT Waalre