Interessant, top cursus, goede uitleg

Ofschoon ik niet in de bouw werk, toch een interessante cursus. Goede e-learning, uitleg tijdens lesdag was ook top. Soms lijkt 't op een cursus begrijpend lezen, dat vind ik jammer. De proefexamens en het eigenlijke examen lijken niet op elkaar, dan bedoel ik hoe de vragen geformuleerd worden. Dit was voor mij ff aanpoten:). Maar ik heb 't gehaald, nogmaals bedankt. Mattie

Erg goed geholpen met alles

Dtum verzetten en proefexamens aangevraagd alles verliep op rolletjes, alleen vind ik wel dat een vca examen wel gegeven mag worden in het werk wat je doet, nu ben ik civiele uitvoerder en kreeg ik 2 vragen over de graafwerkzaamheden, niks over afzettingen ed. Misschien handig om het examen in de branche te geven waar je werkt.

Goed verzorgd

Goede website, heldere info. Locatie Poelenburgt prima. Miste daar wel een bord met VCA examen deze kant op of hier melden. We ( mijn zoon deed examen) vielen binnen in de buurtmaaltijd en er was geen herkenbaar iemand om iets te vragen. Loste zich verder prima op met geduld, maar kan tot onzekerheid leiden. Niet gewenst voor n examen.

Prettige en rustige omgeving voor examen.

Er was voldoende parkeerruimte rond het gebouw voor alle examenkandidaten. Prettige ontvangst met koffie, thee, fris en versnapering. Prettige ontvangst door examenbegeleider met goede uitleg over examenprocedure. Voldoende ruimte tussen de tafels van de examenkandidaten en prima laptops voor het invullen van het examen. Tijdens het examen was het volledig stil in het gebouw dat positief uitwerkte naar de kandidaten.

Duidijke filmpjes, alles wat behandeld werdt op het examen, zat in het pakket, de filmpjes met de mevrouw erin waren wel heel monotoon en slaapverwekkend, lastig om de aandacht erbij te houden.

Zeer slechte docent

Docent beheerste de Nederlandse taal zeer matig waardoor les onduidelijk, chaotisch en traag verliep

Gezellig en duidelijk

Een leuke dag

Ik ben blij met de coach George die ik heb gekregen voor de uitleg/cursus. Hij heeft op een professionele manier ons uitgelegd over de lesstoffen Vca. De manier van zijn les geven en voorbeelden was zo goed dat ik heel goed kon onthouden tijdens het examen. Als ik weer een cursus zou moeten volgen bij jullie dan zou ik toch echt willen dat zgeorge dat weer doet. Ik ben hem zeer dankbaar voor zijn werk en uitleg en alle moeite die hij heeft genomen.

locatie en lunch was ok!

Super snel geregeld

Ik had een vca vol diploma nodig en bij dit bedrijf heb ik het binnen 1 week geregeld.

Uitstekend geregeld

Goed en snel geregeld

Goed en snel geregeld

Super simpel en snel geslaagd!

Online lessen zijn goed simple en specifiek ingebouwd. Makkelijk te leren en begrijpen. Zelfs als je één dag voor examen begint te leren kan je het halen! Zo heb ik zelf het zelf gedaan. ONGELOOFLIJK! Ik bent geslaagd. Hartelijk bedankt VGMBOX...

Prima geregeld

Was goed geregeld goed uit gelegd Fijne lokatie

zeer goed

de online zelfcursus komt goed met de werkelijke toets overeen.

Tja, prijs kwaliteit komt overeen

Terugkijken is vrij beperkt. Vaak stilstaand beeld, soms meerdere keren gaat beeld terug in de tijd.(5 minuten) om daarna versneld vooruit. Kwaliteit kan stabieler, mag dan ook wel meer kosten. Opstarten systeem duurt vrij lang.

Super goede ervaring als flexibel totaalpakket.

De online modules zijn mooi opgebouwd en voelen niet te zwaar aan mede doordat je alles at own pace kan doen. De functies als zaken opnieuw kunnen bekijken of uitvoeren alsook de tussentijdse vragen na de hoofdstukken enz geven een goed beeld van wat je goed opnam en wat eventueel minder. De proefexamens zijn een mooie test van wat je eventueel nog eens extra zou moeten bekijken ...kortom, eens de cursus achter de rug ben je echt klaar om het examen te gaan afleggen al moet ik toegeven dat het nog wel pittig was, zeker omdat de vragen op het examen compleet afwijken van de tussentijdse vragen en de proefexames. Desalniettemin ben je toch klaar om dit met glans te voltrekken.

Een goede ervaring

Tot zo ver alles netjes geregeld

iets te weinig uitleg

Je kijk naar een filmpje druk op een knopje maar je ziet niet of je wel de goede heb ingedrukt omdat het allemaal tegelijk gaat kan dit niet beter

Goed geregeld en duidelijke uitleg tijdens de examen

overzichtelijk en van goede kwaliteit

Een duidelijk programma, veel checks dmv test vragen en proefexamens. Op die manier een goede opleiding en voorbereiding voor het examen.

Professioneel

Goede duidelijke communicatie. Proffesionele uitstraling.

Prima e-learning voor VCA-VOL

De e-learning is goed opgezet. Wel zaten er erg veel opsommingen in de filmpjes en die zijn moeilijk te onthouden. De oefenexamens bestonden uit vragen die ook in de hoofdstuktoetsen aan bod kwamen het zou voor de beheersing van de stof goed zijn als originele vragen en plaatjes gebruikt worden. Verder is de stof helder opgezet en wordt goed uitgelegd. Ik ben in 1 keer geslaagd voor het examen.

Goede uitleg. Alles goed verzorgd ook de lunch. Dus goede prijs kwaliteit verhouding.

Molenstraat 5

5581 JT Waalre