Super fijne uitleg

Fijne uitleg, echter gebruikt de VCA vol voorbereiding dezelfde films als de cursus. Misschien dat daar verbetering in kan komen?

Super fijne uitleg

Duidelijke les dmv van films en praktijkverhalen

Duidelijke les dmv van films en praktijkverhalen.

Geslaagd

De digitale cursus verdient wel enige aandacht van de ontwerpers. Er worden veel vragen gesteld over onderwerpen die bijvoorbeeld in het “ volgende filmpje “ pas behandeld worden. Verder misschien iets bondiger maken , de totale tijd om 1 maal de filmpjes te zien , vragen beantwoorden, proefexamen te maken is niet in 8 uur te doen .

Het is heel handig en helpvol voor de examen

The curses was goed en handig. De concept is goed want je hebt interactie en je kan jezelf testen door de dag heen om te zien hoe je bezig bent en waar je op moet focusen voor de examen. Ze geven ook handige tips voor de examen en leggen de punten telling uit wat ik goed vond. De thee en koffie met lunch vond ik top en de lunch had veel keuze. De persoon die de curses gaf was vriendelijk en legde veel uit naast de videos. Ik zal het aanraden om de curses te volgen want het geeft meer informatie dan de online curses maar het is verstandig om bijde te doen voor de voorbereiding.

Netjes geregeld en goede locatie

Mijn bezwaar blijft wel met het examen dat het kennisvragen moeten zijn. Nu redelijk wat keuzevragen die interpretabel zijn en de vraagstelling niet duidelijk dus en de antwoorden ter discussie staan.

Netjes geregeld en goede locatie

Lange vermoeiende dag

Prima leraar alhoewel hij door zijn haagse accent niet altijd even goed was te verstaan. Examen was best chaotisch, de examinator liep steeds onrustig door het lokaal vanwege wat problemen met de laptops van andere cursisten. Hierdoor was het lastig te concentreren. Het lokaal was de hele dag steenkoud(fletcher nieuwegein) zelf na een verhuizing naar een ander lokaal bleef het koud.

Uitstekende sfeer gedurende de cursus en duidelijk. Top

De cursus werd rustig en duidelijk gegeven. Goed aanwijzingen voor her examen werden er gegeven. De sfeer was erg goed. Het cursus materiaal erg duidelijk.

Goede uitleg

Goede uitleg

Goed, snel en correct geregeld.

Na inschrijving en betaling van factuur, kun je direct online aan de slag. Je wordt netjes op de hoogte gehouden en ontvangt met regelmaat enen herinnering t.b.v. de examendatum en tijd.

Afspraak VCA-vol prima volgens planning en snelle afwikkeling

Afspraak prima volgens planning en snelle afwikkeling

Zeer tevreden over!

Gemakkelijk om te regelen, en je wordt erg duidelijk op de hoogte gehouden en herinnerd aan je examen etc.

Goed georganiseerd, vriendelijk ontvangen

Het examen VCA vol gedaan in Goes. Vriendelijke ontvangst. Goede uitleg door examinator. Vervolgens heel snel mijn definitieve resultaat en diploma met pasje per mail ontvangen. In één woord TOPPIE

Molenstraat 5

5581 JT Waalre